EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT
Перуката пак обяснява как най добрите условия предоставяли. То ако беше само да организираш условияяя, некадърници сте от 94 та златното поколение, един няма който да има идея как да я развие тая игра тука в България. На вас ви дай да правите схеми на тънко и да им организирате хотелите, яденето и пиенето 
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

С тези двамата слаби централни защитници ... толкова ! Любо беше длъжен да пусне В. Христов
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Нямаме футболисти, това е положението.
Това дърво на вратата от къде го намериха? Посредствените А.Попов, Дяков и Гаджев няма смисъл да ги коментирам...
Това дърво на вратата от къде го намериха? Посредствените А.Попов, Дяков и Гаджев няма смисъл да ги коментирам...
-
komentator
Venko123 написа:Нямаме футболисти, това е положението.
Тоя пък, това в момента е един от най-добрите вратари и особено най-добрият на Балканите, какво е виновен той че отпред защитата е слаба, Апостол Попов - бития от Монтана или Бодуров, който от 10 мача има 9 загуби с Фулъм в Чемпианшип как да стане, какво е виновен Владо Стоянов, той си цъка в Шампионска лига, хваща си дузпи на Роналдо, отчайва го, бил дърво...
Стига с тея централни защитници, защитата допусна 1-2 грешки, хърватите също допуснаха толкова.
Просто нямаме класа в халфовата линия, трябваше да влиза Илиев, който е на години да обръща мача.
Гаджев имаше уникално положение да изравни, но не успя. Все пак не падаме като тъпани като друг път.
Бориме се, но точно сега ни липсват играчи тип Балъков, Лечков, и отпред Бербатов.
Хърватите не показаха нищо особено, не случайно Белгия в предишните квалификации ги разкости,
но пък не може да им се отрече, че са корави и винаги намират начин да се класират.
Трябва да бием Норвегия, все още се надявам да класираме като най-добър 3 отбор.
Просто нямаме класа в халфовата линия, трябваше да влиза Илиев, който е на години да обръща мача.
Гаджев имаше уникално положение да изравни, но не успя. Все пак не падаме като тъпани като друг път.
Бориме се, но точно сега ни липсват играчи тип Балъков, Лечков, и отпред Бербатов.
Хърватите не показаха нищо особено, не случайно Белгия в предишните квалификации ги разкости,
но пък не може да им се отрече, че са корави и винаги намират начин да се класират.
Трябва да бием Норвегия, все още се надявам да класираме като най-добър 3 отбор.
Задължително един от Тонев или М.Александров трябва да играе титуляр на крилото!
Манолев да се върне бек!
Манолев да се върне бек!
България - Хърватия Резюме
+ Миланов
+ Сектор Б и Г пеят ЗАЕДНО
+ Солидната игра в защита
- Манолев
- Гаджев
- Безидейна игра
- Липсата на хъс
- Безредици в Сектор Г
- Само 25.000 публика
Наистина съм разочарован от безидейната ни игра, явно много сме зависими от играта по крилата, а ако тя не върви става много трудно.
Няма явно алтернативна тактика на 4-5-1, а липсата на Славчев и Неделев ни лишава от почти всякаква креативност.
Също така, уникално летаргична игра, ако се дължи на умора, просто не искам да знам как ще изглеждаме понеделник срещу Норвегия.
Все пак и едно Браво за Сектор Б и Г, друго си е ако работим заедно. Какъв беше този бой в Сектор Б през първото полувреме, Левски - Берое ли?
Селска работа!
+ Сектор Б и Г пеят ЗАЕДНО
+ Солидната игра в защита
- Манолев
- Гаджев
- Безидейна игра
- Липсата на хъс
- Безредици в Сектор Г
- Само 25.000 публика
Наистина съм разочарован от безидейната ни игра, явно много сме зависими от играта по крилата, а ако тя не върви става много трудно.
Няма явно алтернативна тактика на 4-5-1, а липсата на Славчев и Неделев ни лишава от почти всякаква креативност.
Също така, уникално летаргична игра, ако се дължи на умора, просто не искам да знам как ще изглеждаме понеделник срещу Норвегия.
Все пак и едно Браво за Сектор Б и Г, друго си е ако работим заедно. Какъв беше този бой в Сектор Б през първото полувреме, Левски - Берое ли?
Селска работа!
Слаби Дяков ,Гаджев , явно Попето не е в кондиция от тая нелепа контузия , Манолката и той издишаше .За Апата нема смисъл да коментираме
Като цяло Хърватите са си класа и горе-долу с 40-50% играха днеска.Лошото е че нашите нищо не направиха
КОЙ ИМ РАЗРЕШИ НА БНТ ДА ПРЕДАВАТ МАЧА ТИЯ СА Е...И И НЕКАДЪРНИТЕ .ЕДИН КАДЪР ИЛИ ПОЛОЖЕНИЕ НЕ ДАДОХА КАТО ХОРАТА
Като цяло Хърватите са си класа и горе-долу с 40-50% играха днеска.Лошото е че нашите нищо не направиха
КОЙ ИМ РАЗРЕШИ НА БНТ ДА ПРЕДАВАТ МАЧА ТИЯ СА Е...И И НЕКАДЪРНИТЕ .ЕДИН КАДЪР ИЛИ ПОЛОЖЕНИЕ НЕ ДАДОХА КАТО ХОРАТА
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЪН ГАДЖЕВ НЕЩАСТНИКА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ + ОНЯ СЕЛЯНИН ДЯКОВ...
Мерси.
Мерси.
Последна промяна от Teo на 11 окт 2014 00:41, променено общо 1 път.
Любо за мен тотално опропасти мача с тая 11-ка... Гаджев брикета за нищо не става, Дяков също, Апата без коментар...