Кой е правилният път за Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: Нека феновете се обединим

Мнениеот venci_1913 » 07 сеп 2010 23:19

Сектор Б - Пееха песни за Мъри и само за Левски ..ХОДЕТЕ СИ НА МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ ,БЕ !!!ИГРАЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ВАШИЯ ОТБОР!
Славия София

Потребителски аватар
Levskar_90

Тема за размисъл

Мнениеот Levskar_90 » 07 сеп 2010 23:22

Значи незнам, как има левскари да защитават далавераджии и мениджърски подлоги, като - Мъри, Наско и Боби. Значми повечето левскари ги уважават, защото са дали много за Левски, така дотук добре, но ... Как може един истински левскар да защитава тея идиоти, който докараха националния ни отбор до катастрофа, второ левскари са само когато са на храненица в ЛЕВСКИ. Уважавам, честните и дали за България нещо, защитавам хората с чест, не ги деля на левскари, цскари, беройци, локомотивци и т.н. Това ми послание е и към червените фенове, не защитавайте такива боклуци - пример за ЦСКА Емо Костадинов. Защитавайте честните независимо от цвета.

Вън Мъри, Наско и Боби от българския футбол - вредни са !
Последна промяна от Levskar_90 на 07 сеп 2010 23:36, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 сеп 2010 23:23

fire написа:Задължително това БФС трябва да се ИЗКОРЕНИ от дъно! Всички герои от 94-та да изчезнат,защото абсолютно всички техни предшественици,въпреки негативите на моменти бяха с класи по-добри като ръководители и не само! Националния ни отбор трябва да бъде създаден напълно и изцяло наново,само от млади и перспективни кадри от вътрешното първенство и тогава като падаме с по О-4-5,поне няма да ме е яд и ще знам,че толкова си можем,но момчетата се раздават!..................................................Само че проблема идва не само от БФС-то дето за нищо не става а въобще от скапаното ни управление на скапаната ни държава! Някои строят зали за 100 милиона а в същност държавата гние в разруха и недоимък...................така е и във футбола ни и във всичко!!!!!!!......................Просто пример от стотиците небивалици в тая държава! Сега пак ще се завърнат Стоичковци и тем подобни, и пак старата песен на нов глас!!!............. И какво като върнат бЕрбатов???? ...........Завалията...........................

Това ще е най-доброто. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 07 сеп 2010 23:26

Днес м/удругото феновете са виновни за загубата,щото имаше повече хора на трибуните отколкото се очакваше и манекените се стъписаха и неможаха да разкрият потенциала си :? Но на др домакински мач като има 100-200 човека и те ще играят без напрежение и може да смажат противника...от смях :roll: Иначе по темата...ще ми се ама няма да е.... ;)

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 07 сеп 2010 23:26

venci_1913 написа:Сектор Б - Пееха песни за Мъри и само за Левски ..ХОДЕТЕ СИ НА МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ ,БЕ !!!ИГРАЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ВАШИЯ ОТБОР!

Обединние в миналото в историята на България е нямало,а сега ли? :shock:АБСУРД(ЪПСУРТ)? :evil:

dodo7271
Контакти:

Re: Тема за размисъл

Мнениеот dodo7271 » 07 сеп 2010 23:30

Аз не ги защитавам, очевадно е, че Мъри не става за национален селекционер. Но също така е очевадно, че цялата тази истерия - най-вече срещу Мъри, е породена единствено и само от омраза към Левски. Чорбарите просто не са способни на нещо позитивно, при тях всичко е злоба, завист и омраза. Те просто чакаха този момент 4 години, за да изсипят страхотните си комплекси. Защото аз не си спомням да са искали оставки, когато Стойчо нижеше шестиците в Прага, или когато Стоичков направи равен с Албания. Тогава си мълчаха, като женски полови органи. Ей заради това не мога да ги подкрепя. Иначе, Мъри и Наско разгониха фамилията на националния отбор, по това две мнения няма.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 07 сеп 2010 23:30

Вижте само какво правят младежите. Последно място ,а пред нас е кой???? КАЗАКСТАН......
Не са само мъжете явно и малките Д******вци се учат от батковците си и то доста добре и защо..... Защото за 20 години никой не седна и да предложи някаква стратегия за развитие на футбола. Така както направиха вече ВСИЧКИ , дори Азербайджан, Казакстан и ......... Не БФС, не Мъри ами всички ....... цялото правителство. Защото днес едни ще кажат срам за БГ футбола ( да срам е и то голям), но други ще кажат голям ден за БГ спорт ( едно борче стана световем шампион) и утре ще се редят да се снимат с него на летището. И после пак по старому. Другата година ще ни измият очите с една зала и тва ще е за 50 години напред. А колкото до 2012 БФС май са ходили да гледат онзи филм за края на света и си викат "....шо праим стадиони като няма да го има света....". Е тва е ...... Който и да дойде само ще се хване за главата и дим да го няма. Не с 200, с 10000000000км/ч ще избяга

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 сеп 2010 23:31

dodo7271 написа:Аз не ги защитавам, очевадно е, че Мъри не става за национален селекционер. Но също така е очевадно, че цялата тази истерия - най-вече срещу Мъри, е породена единствено и само от омраза към Левски. Чорбарите просто не са способни на нещо позитивно, при тях всичко е злоба, завист и омраза. Те просто чакаха този момент 4 години, за да изсипят страхотните си комплекси. Защото аз не си спомням да са искали оставки, когато Стойчо нижеше шестиците в Прага, или когато Стоичков направи равен с Албания. Тогава си мълчаха, като женски полови органи. Ей заради това не мога да ги подкрепя. Иначе, Мъри и Наско разгониха фамилията на националния отбор, по това две мнения няма.

Мъри се провали още преди 2 години с Литекс и преди 3 с ПФК Левски -16
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 07 сеп 2010 23:34

Levskar_90 написа:Значи незнам, как има левскари да защитават далавераджии и мениджърски подлоги, като - Мъри, Наско и Боби. Значми повечето левскари ги уважават, защото са дали много за Левски, така дотук добре, но ... Как може един истински левскар да защитава тея идиоти, който докараха националния ни отбор до катастрофа, второ левскари са само когато са на храненица в ЛЕВСКИ. Уважавам, честните и дали за България нещо, защитавам хората с чест, не ги деля на левскари, цскари, беройци, локомотивци и т.н. Това ми послание е и към червените фенове, не защитавайте такива боклуци - пример за ЦСКА Емо Костадинов. Защитавайте чесните независимо от цвета.

Вън Мъри, Наско и Боби от българския футбол - вредни са !

Научи се да пишеш и да слагаш запетайки!

Потребителски аватар
cTpaHHo
Контакти:

Мнениеот cTpaHHo » 07 сеп 2010 23:35

Levskar_90 написа: Защитавайте чесните независимо от цвета.

Пич, говориш за чесТност , а нямаш идея как се пише думата...

Върни се в “Национален отбор”