Ако сте футболни фенове, ако поне малко ви интересува националния отбор, ако поне малко милеете за този отбор на 26 март 2011 ще дойдете всички на стадиона, независимо от този резултат, независимо от всичко. Колкото и да обяснявате и да храните ( царе сме в това българите да разбираме от всичко и да сме вся и всьо навсякъде, както и да псуваме всеки за всичко ) , начело на националния отбор в официални мачове Лотар Матеус има 100% успеваемост. Трябва време. Беше Стойчо - псувахте, беше Пламен Марков - псувахте, Херо - псувахте, Стоичков - същото, Мъри - същото. До мача с Черна гора не казах против Мъри почти нищо и му имах доверие. Сега "разбирачи" с 1 официален мач и то победа пак се псува отбор, играч, треньор... Националния отбор в момента е слаб, трябва му доста време на Матеус, за да си прокара идеите и всичко да направи както иска. Аз му имам доверие и му давам време, с магическа пръчка няма да стане.
Единственото, което се иска от вас е на 26 март 2011 да дойдете на Васил Левски и да подкрепите националния отбор и Лотар Матеус. Едва след тоя мач можете да кажете някакъв коментар за ситуацията, защото това е първия истински тест за хер Лотар.
[offtopic]ако искате се съгласете с мнението ми, ако искате не се съгласявайте, всеки има право. Това е моето мнение

[/offtopic]
На Моуриньо с какви футболисти колко време му трябваше с Интер?
Моуриньо колко време поиска с Реал, за да направи нещо?
Вие след колко официални мача започнахте пак да ръсите?