Има ли алтернативи за Националния отбор и какви са те?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Няма надежда !

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2011 01:30

Andrey82 написа:Проблема е в защитата и вратаря - ако вместо Михайлов е Иванков и вместо Иванов е В. Илиев или Тунчев ще сме много по добри. И Делев също трябва да се пробва.

Делев и аз мисля, че адски много ще помогне.

Viktor4o_Rs, Генков не е лош футболист, а тези от Динамо Москва няма какво да им гледам, поредният прехвален балон
Изображение

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 10 фев 2011 01:34

Каквото и да пробват и ако ще Моуриньо да ни стане треньор нищо няма да се промени. България няма да участва скоро нито на световно, нито на европейско първенство. Ако Михайлов и Манолев се очертават големите ни имена и лидери около, който ще градим отбор то е най-добре националният отбор да бъде закрит. И да! Прав е Бербатов, че напусна, защото с тази пасмина ако ще Роналдо и Меси да играят пак ще ни бият където ни хванат, а те ще бъдат обезличени. Да, много хора си спомняме с носталгия 1994 и си повдигаме духът с това, което се случи тогава, но това няма да се повтори никога. За какви алтернативи говорим само и като видим, че няма други направо става страшно. Говори се, че след края на тези квалификации Мартин Петров и Стилян Петров ще се откажат . И тогава какво ще стане? Всеки сам може да си отговори !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 фев 2011 01:35

PFC Litex написа:Как ще коментирате следните резултати

Luxembourg 2 - 1 Slovakia
Malta 0 - 0 Switzerland
Russia 0 - 1 Iran

Та Швейцарската "машина" ще не е успяла дори гол да вкара на Малта, или Малта ще ги изкарате сега гранд?
Я па в Люксмебург какъв футбол има, ехеее..............
Хора това са контроли в които се тестват различни неща, да няма да го правят в официален мач?

Тези резултати, които си изброил са в графата "изненадващи" , докато едно равенство на България с Естония е изцяло в реда на нещата ;) Единственото по-странно нещо в този мач е високата резултатност, но тя се получи и с помощта на съдията, който така щедро раздаваше дузпите :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2011 01:40

Когато един мач е приятелски, то определението изненада просто не трябва да се дава.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 фев 2011 01:49

Прав бил Бербатов, а Гарет Бейл и Райън Гигс отказвали ли са се от националния на Уелс, въпреки че е пълно с рендета около тях и никога няма да играят на голям форум :roll: Но темата е друга, не е за Бербатов ...
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 фев 2011 01:59

Viktor4o_Rs написа:Прав бил Бербатов, а Гарет Бейл и Райън Гигс отказвали ли са се от националния на Уелс, въпреки че е пълно с рендета около тях и никога няма да играят на голям форум :roll: Но темата е друга, не е за Бербатов ...

Хах, а Гарет Бейл и Райън Гигс, някой да ги е плюел и нареждал постоянно? Ето и ти си поредния! Берба, сигурно с летяща чиния трябваше да хвърчи по целия терен, за да не бъде все той виновен! "Ма не вкарвал във важни мачове, само на "несериозни отбори", рекорда бил го постигнал в контроли.... Ами ето на! И контрола, и слаб противник ( уж) и кво? Мрънкалото Рангелов, който след отказването на Митко, каза че било добре?! Защото щяло да се даде шанс и на другите нападатели ( визирайки себе си), ти с нещо да си го запомнил няколко мача?! Щото аз например с нищо, ама едно ГОЛЯМО НИЩО! И Макриев е същия!...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 фев 2011 02:10

kartago написа:
Viktor4o_Rs написа:Прав бил Бербатов, а Гарет Бейл и Райън Гигс отказвали ли са се от националния на Уелс, въпреки че е пълно с рендета около тях и никога няма да играят на голям форум :roll: Но темата е друга, не е за Бербатов ...

Хах, а Гарет Бейл и Райън Гигс, някой да ги е плюел и нареждал постоянно? Ето и ти си поредния! Берба, сигурно с летяща чиния трябваше да хвърчи по целия терен, за да не бъде все той виновен! "Ма не вкарвал във важни мачове, само на "несериозни отбори", рекорда бил го постигнал в контроли.... Ами ето на! И контрола, и слаб противник ( уж) и кво? Мрънкалото Рангелов, който след отказването на Митко, каза че било добре?! Защото щяло да се даде шанс и на другите нападатели ( визирайки себе си), ти с нещо да си го запомнил няколко мача?! Щото аз например с нищо, ама едно ГОЛЯМО НИЩО! И Макриев е същия!...

Чакай малко бе пич, в цял свят при провал плюят по най-големите си звезди, а не по левия бег или резервата ... Ми извинявай, ама английските, френските или италианските национали не да са се отказали, ами да са си теглили куршума по тая логика бе майка му стара ... Нали като си обществена личност и звезда от такъв ранг, трябва да си носиш бремето и да си подготвен на медиен натиск :roll: И аз пак казвам - всеки има правото си да се откаже, но не ми хареса начина, по който го направи и как шикалкавеше и отговаряше уклончиво, това е ... И нито му завиждам, нито го мразя, напротив - радвам се когато играе силно, но за мен никога няма да е толкова голям, колкото е Стоичков ;)
Изображение

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 10 фев 2011 02:35

Не бива да забравяме, Стойчков с какви футболисти играеше до себе си и с какви футболисти трябваше да играе Бербатов. Това е основната разлика. Някакви контета интересуващи се само от плеймеитки, пиене, прически, коли и татуировки и нехаещи въобще за каквото и да било. И после след като тези нещастници, наречени футболисти се провалят с гръм и трясък всички журналисти посочват с пръст Бербатов и казват - Той е виновен! Предател и т.н. За мениджърските далавери в националният няма какво да говорим, така че си е прав. Прав е да се измъкне от ямата, като наистина е жалко, че не го каза точно така както е, а си тръгна без да каже причината. И аз съм го критикувал не един и два пъти, когато го е заслужавал, но за това че се отказа не мога да му се сърдя.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 10 фев 2011 02:49

Ако сте футболни фенове, ако поне малко ви интересува националния отбор, ако поне малко милеете за този отбор на 26 март 2011 ще дойдете всички на стадиона, независимо от този резултат, независимо от всичко. Колкото и да обяснявате и да храните ( царе сме в това българите да разбираме от всичко и да сме вся и всьо навсякъде, както и да псуваме всеки за всичко ) , начело на националния отбор в официални мачове Лотар Матеус има 100% успеваемост. Трябва време. Беше Стойчо - псувахте, беше Пламен Марков - псувахте, Херо - псувахте, Стоичков - същото, Мъри - същото. До мача с Черна гора не казах против Мъри почти нищо и му имах доверие. Сега "разбирачи" с 1 официален мач и то победа пак се псува отбор, играч, треньор... Националния отбор в момента е слаб, трябва му доста време на Матеус, за да си прокара идеите и всичко да направи както иска. Аз му имам доверие и му давам време, с магическа пръчка няма да стане.
Единственото, което се иска от вас е на 26 март 2011 да дойдете на Васил Левски и да подкрепите националния отбор и Лотар Матеус. Едва след тоя мач можете да кажете някакъв коментар за ситуацията, защото това е първия истински тест за хер Лотар.
[offtopic]ако искате се съгласете с мнението ми, ако искате не се съгласявайте, всеки има право. Това е моето мнение :)[/offtopic]

На Моуриньо с какви футболисти колко време му трябваше с Интер?
Моуриньо колко време поиска с Реал, за да направи нещо?
Вие след колко официални мача започнахте пак да ръсите?

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 10 фев 2011 04:24

Не знам какви надежди сте таяли изобщо за тази разпасана команда... Нямаме нито школи, нито база, нито качествени футболисти. От години лежим на стари лаври и щом сме стигнали 4то място на Световно, значи можем да бием едва ли не всеки. А равен с Естония е едва ли не се възприема като национална катастрофа. Приемете, че нивото ни спадна драстично и мястото ни е в 4та или 5та урна при грандове като Казахстан и Армения. Тва самочувствие дето сме натрупали от славното минало в един момент се превръща в непримирим шовинизъм и явно това ни пречи за да вървим нагоре. :roll:

Единствената ми надежда е да започнат управленията в клубовете и най-вече в БФС да мислят с главата си и да подемат някаква инициатива по базите, школата и изобщо тренирането на децата, тъй като след време именно те ще играят за националния, а към настоящото положение не ми се мисли отдолу каква генерация идва. :oops: Скоро ще се радваме на равенства с Малта. :oops:

Върни се в “Национален отбор”