Сираков - оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Сираков - оставка

Мнениеот pomiqrat » 07 сеп 2010 23:41

kokic1986 написа:
athom написа:Как няма как да запаметя целия форум от тази вечер. И да го напомня на тук присъстващите след 1-2 години...

Аз ще им го припомня не се притеснявай ;)

Как нямам писанията ви за Гошо Христов и Манолов ли какъв беше национали
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 07 сеп 2010 23:43

дръж се наско, никви оставки. тая безплатна папара къде другаде ще лапаш :twisted: .

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 сеп 2010 23:43

Кво ще припомняте бе, плъхове? Вие бяхте ли на стадиона? Срам ме беше, че това е моя национален отбор. След края на мача даже не можаха да ме ядосат. Кво ще припомняте? Тоя няма победа от не помня колко време вече, след 60-та минута резонно всички искат оставки, сектор Б пее Мърльо Стоилов Мърльо Стоилов и оня им ръкопляска.
Евала. Трябваше да остане, щото то загубата от ЧГ не е дъното. Щото с Мърльо като треньор щяхме да вземем точно 4 точки - 1:мъка срещу Уелс тук и 0:0 там.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 сеп 2010 23:44

Гуу написа:
kokic1986 написа:Айде сега доволни ли сте - Мъри и Наско вче не са в националния :evil:
Айде сега да видим какво ще правим :?:
[center]:idea:[/center]

Да, доволни сме, сега иако се оттървем и от най-голямато зло - Михайлов, тогава всичко ще е есктра.

Е, изчакайте има още 2 дни до 9-ти септември ,може пак да успее червената революция! :lol:

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 07 сеп 2010 23:46

МАХАЙ СЕ, ГНУСНА ИЗМЕТ!ИЗЧЕЗНИ ОТ БГ ФУТБОЛА,МРЪСЕН ДАЛАВЕРАДЖИЯ!ПОСЛЕДВАЙ ПРИМЕРА НА ХАСКОВСКИЯ НЕКАДЪРНИК И НИ ОСВОБОДИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ!ВЗЕМИ ПЕРУКАТА ПОД РЪКА И СЕ ИЗПАРЕТЕ МИГНОВЕНО ОТ БГ ФУТБОЛА И НИКОГА ДА НЕ ВИ ЧУЕМ ПОВЕЧЕ,ГНУСНИ ЛАПАЧИ!ДОЛНА ИЗМЕТ !

Mr.Angelov
Контакти:

Мнениеот Mr.Angelov » 07 сеп 2010 23:48

Единствено чужд тренъор, това е решението. От поне 10г. БФС умуват за това , но не си го признават!
Дори и Стоилов сега, ми е трудно да обвиня, неговия любимец за пореден път го пуска като твърда резерва.
Заради това ми е неприятно да призная, но и той не става. Трябва човек който има воля!
Въпроса е до това да се изберат песпективни хора, който могат да играят за честа на България. А те са толкова малко.
Успех на следващите лъвчета, и дано те съзнават, кой представят, дано играят за НАС!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 07 сеп 2010 23:50

Rooster1912 написа:МАХАЙ СЕ, ГНУСНА ИЗМЕТ!ИЗЧЕЗНИ ОТ БГ ФУТБОЛА,МРЪСЕН ДАЛАВЕРАДЖИЯ!ПОСЛЕДВАЙ ПРИМЕРА НА ХАСКОВСКИЯ НЕКАДЪРНИК И НИ ОСВОБОДИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ!ВЗЕМИ ПЕРУКАТА ПОД РЪКА И СЕ ИЗПАРЕТЕ МИГНОВЕНО ОТ БГ ФУТБОЛА И НИКОГА ДА НЕ ВИ ЧУЕМ ПОВЕЧЕ,ГНУСНИ ЛАПАЧИ!ДОЛНА ИЗМЕТ !
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 сеп 2010 23:53

Тия които искат това ръководство да остане са пълни ненормалници и родоотстъпници. Вие какво искате, този отбор да печели или просто да бъде управляван от левскари. Защото като чета коментарите ви явно е второто. Вас не ви интересува, че цяла година нямаме победа, че сме вкарали 2 гола и то в контроли, че бяхме разгромени от Кипър, загубихме у дома от Черна гора и още след втория мач отписахме отново квалификациите. Кажете ми на кой друг треньор беше създаден по-голям комфорт от страна на БФС и медиите. Колко още трябваше да го търпим това и какво по дяволите имат общо цска-рите с това, че Мъри решил че можем да играем, като Барселона (атакуващо, с по-голям риск в защита). Тоя явно не е изобщо в час и явно идея си няма как да печели с тези футболисти, нещо с което явно треньорът на Черна гора е напълно наясно. Така се печелят точки, така се трупат победи - с добре подбрани футболист, с добра тактика, съобразена с качествата на тези футболисти и с добро разузнаване на съперника. Ние нито в един мач нямахме разузнаване на ниво, ние си играехме "нашата игра", демек Ганкиното.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 сеп 2010 23:56

urkoto написа:Кво ще припомняте бе, плъхове? Вие бяхте ли на стадиона? Срам ме беше, че това е моя национален отбор. След края на мача даже не можаха да ме ядосат. Кво ще припомняте? Тоя няма победа от не помня колко време вече, след 60-та минута резонно всички искат оставки, сектор Б пее Мърльо Стоилов Мърльо Стоилов и оня им ръкопляска.
Евала. Трябваше да остане, щото то загубата от ЧГ не е дъното. Щото с Мърльо като треньор щяхме да вземем точно 4 точки - 1:мъка срещу Уелс тук и 0:0 там.

Колега, полека с обръщенията. Не смятам че съм обидил някого, за да се обръщаш към мен с подобни обръщения. Недей да заслужаваш никнейма си с държанието си.

Дори имаш ли някаква бегла идея какво бих искал да мога да припомня? Нямаш.
Но понеже си типичен българин с първосигнално, стадно мислене, хващаш първото подобие на мисъл което преминава през главата ти и реагираш.

Знаеш ли коя добре позната животинка прави така?
Ако си внимавал в час сигурно я помниш.

Кучето на Павлов.

Ай със здраве.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 07 сеп 2010 23:58

На много няма да ви се харесат но това са само факти,които няма как да опровергаете защото какво излиза – Михайлов начело на БФС, Сираков и неговата подлога Стоилов начело на националния отбор, спонсор на същия отбор – М тел. И страхотната реклама между емблемите на футболния съюз и тази на мобилния оператор с текст: „Това е нашият отбор. Играем за победа”. Не, господа. Това е ВАШИЯТ отбор, а победата... какво беше това победа, че скоро не ни се е случвало? Тези израстъци /БФС, треньорското ръководство и спонсорът/ пръкнаха още един. Да припомням ли кой стои начело на ПФЛ в момента? Май се казваше Баждеков? Та тези четири тумора си имат едно тяло, чието обиталище е един стадион в края на София. Хайде стига вече са ни правили на балами. Узурпираха името на най-светлата българска личност, узурпираха националния отбор на България, да има как ще узурпират целия народ. Ама те вече не го ли направиха? Нали са „отборът на народа”. На кой народ, бе нещастници? На агентите на ДС, на наркодилърите, на момчетата за мокри поръчки? На тях – да, но не сме всички такива.
И едно упражнение за закостеняли морави "мозъци"- с какво обещание Михайлов спечели срещу Батето??Обеща да редуцира "А" група...помните ли преди колко години беше това-сигурен съм,че не!Ама помните 7:1 7:2,но 1:17 забравяте-на това му се вика избирателна памет,колко типично!

Върни се в “Национален отбор”