България - отбор за лично ползване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Неутрален
Контакти:

Re: България - отбор за лично ползване

Мнениеот Неутрален » 06 сеп 2010 11:13

Кратко и ясно ! Всичко е точно така, само че не мисля че Стоичков е по добра опция от мърльо. Трябват НОВИ хора. Както в управлянието на Б(К)ФС , така и в треньорското ръководство. Ние тук си вадим очите с левски и цска, явно поважно е клубния отбор да е добре пък националите кучета ги яли.Мен лично ме дразни това че не обявяват заплатите на тези двамата убавци. Защо всички участници на световното разкриха заплащането на треньорите а тук това е табу ? Аз лично имам някакви предположения , но като нямам сигурна информация ще замълча, за момента.Представете си че работите някъде и по цял ден само си го прехвърляте от единия в другия крачол, а шефа ви гледа , радва ви се и ви тупа по рамото за добре свършена работа. Как звучи само.Това може да се случи само в бфс. Интересното е че мърчо не се защитава по никакв начин. А можеше. Да излезе и да каже, гледах този футболист , не ми хареса, гледах другия не е във форма, третия не се вписва в схемата итн итн. Той пуска единия дето не е играл от 1 месец, друг е само резерва и не е вкарвал и на тренировка даже, третия го гонат от един отбор в друг с надежда че някаде може и да не правят проблем за десетина кила от горе, синчето което никога не е виновно, е прави по 4-5 хубави спасяваня но винаги има по 1-2 левашки гола. Явно няма друг по добър вратар в БГ и в чужбина, щом се налага от резерва в клубния да бъдеш титуляр в националния отбор. Е вече има 3-4 мача, силен напредък. Иначе има и други момчета но те не са от наш'те и не слушкат, затова няма да играят в националния. Едвам чакам да затвори трансферния прозорец, да видим дали ще има по сериозни промени. Каунчо показа че е много страхлив. При положение че един футболист не оправдава очакванията , нормално е да бъде сменен било той да се казва Петров, единия или другия, Божинов или някой друг. Явно го е страх да не вземе и някой друг да се разсърди, та тогава ще останеме само с един кон , а може би ще се наложи само магарета да дърпат каруцата. Нищо , поне тези магарета ще имат някакъв стимул и свежа кръв, пък виж може след 1-2 цикъла да станат и те силни расови коне. Кой знае. Мен лично не ми пречи загубата от Англия, дразни ме подхода и начина на игра, това ужасно ме дразни. Когато нападателя ти е с 30 см по нисък от защитниците, да го търсиш с дълги топки е безумие. Когато един е дебел и не може да тича, да го оставиш на терена цял мач и то срещу неспиращите се англичани, това също е безумие.Да не потърсиш нито един нов футболист, при положение че с тези вече си ял дървото , това също е безумие.Да позволиш на някакви агенти да ти се мотаят около отбора, това също е безумие.А това да не поемаш отговорност никога, да нямаш смелост да погледнеш пробемите и съответно да ги кажеш и да ги решиш, това вече е престъпление и липса на характер и смелост. Е такива хора не ни трябват, Не благодаря.Трябват хора с характер, с топки и голяма уста, но явно във футболните среди тези хора на виреят. Показаха го родните отборчета , ако не вярвате питайте онзи със супата, той найдобре знае. Тук никой не иска да бъде променено статуквото, защото на нас така ни е добре, а и отдавна сме до гуша потънали в лайната, така че миризмата не ни пречи. Стига БНТ да купи правата за другите евро и световни първенства, ние пак ще си гледаме голям футбол и без да участват наш'те. Та и с това вече свикнахме.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 06 сеп 2010 11:18

Captain Stottlemeyer написа:Колега, добре цитираш поговорката, но след това сам си противоречиш. :lol: Ясно е, че във България няма достатъчно добри футболисти, както сред мъжете, така и при подрастващите. Тогава, кого да извика Мъри? :o И друг път съм казвал, с този "материал" и Жозе Моуриньо и Винсенте дел Боске да са ни треньори - резултатът ще е същият. А това, че защищаваме Мъри, защото е играл в "Левски" е, извинявай, глупаво! :lol:

Че какво ни е на футболистите ?
Димитър Бербатов (включвам го защото все пак игра предишите квалификации) - играе в един от най-силните отбори на планетата, в едно от най-силните първентсва, защо не и най-силното.
Мартин Петров и Стилян Петров - също играят във въпросното първенство, като един от тях дори е капитан на отбора си.
Станислав Манолев - играе като твърд титуляр в един от грандовете в Холандия - ПСВ Айндховен.
Валери Божинов се състезава в Серия А, като към него прибавим и доста играчи, играещи в сравнително силното руско първенството...

Мисълта ми е, че България разполага с едни доста добри играчи, например виж Словения, Гърция, Словакия, които играха на Световното първенство, кажи честно - те имат ли по-добри футболисти ? ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 06 сеп 2010 11:22

автора на темата е пропуснал да спомене,че истинския източник е "7 дни спорт"

а заглавието ме наведе на една идея! в момента има 2 отбора Спартак Варна, като единия е изцяло на феновете! Та се питам дали ще има възможност и ние да си направим един реален национален отбор, забивайки в трета глуха това недоразумение, което ни предоставя Перуката и неговите мижитурки!
защото за разлика от Перуката и антуража му, ние ходим по стадионите и виждаме кой футболист как играе, следим и мачовете на легионерите ни и определено можем да съставим идея за състав на национален отбор! и определено вярвам, че извиканите от нас футболисти, ще дадът всичко от себе си на стадиона, защото ще знаят със сигурност защо са повикани и ще искат да изплатят това доверие! Можем пак да паднем от Англия с 4-5-10:0, но поне няма да е с бездушна игра!!!

по мои наблюдения бездушната ни игра почна от финалите на европейското, където ни класира Марков, след това при Стоичков имаше моментен импулс и ако не бяха абсурдните голове допуснати от Иванков, можеше и да се класираме на още някой форум!
между другото Стоичков също обясняваше, че имаме лош материал, с думите, че той не е човека, който да ги учи как да спират топката или как се спазва тактическа дисциплина в отбора, намеквайки по тоя начин, че в България не се работи качествено с футболистите! Същите такива намеквания получаваме и от всеки върнал се у нас легионер, за последно беше тренера на ЦСКА Панов!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 06 сеп 2010 11:23

А Чичи Митко? Защо беше велик? Две думи на кръст не може да обели,но имаше невероятен поглед върху играта и умението да открива и налага млади таланти.
Футбола е проста игра за умни хора-беше казал някой.
Кой от сегашните тренери ще се осмели да пусне Ивайло Йораднов защитник?
Да пусне Дебютант в първи мач на Европейското(Кишишев).
Липсва ни мисъл,смелост и разбиране за играта.
Мъри и Наско са като коне с капаци,страха от провал ги е обзел до такава степен че не виждат и на 2 крачки пред себе си.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 11:26

Гуу написа:
Captain Stottlemeyer написа:Колега, добре цитираш поговорката, но след това сам си противоречиш. :lol: Ясно е, че във България няма достатъчно добри футболисти, както сред мъжете, така и при подрастващите. Тогава, кого да извика Мъри? :o И друг път съм казвал, с този "материал" и Жозе Моуриньо и Винсенте дел Боске да са ни треньори - резултатът ще е същият. А това, че защищаваме Мъри, защото е играл в "Левски" е, извинявай, глупаво! :lol:

Димитър Бербатов (включвам го защото все пак игра предишите квалификации) - играе в един от най-силните отбори на планетата, в едно от най-силните първентсва, защо не и най-силното.
Мартин Петров и Стилян Петров - също играят във въпросното първенство, като един от тях дори е капитан на отбора си.
Станислав Манолев - играе като твърд титуляр в един от грандовете в Холандия - ПСВ Айндховен.
Валери Божинов се състезава в Серия А, като към него прибавим и доста играчи, играещи в сравнително силното руско първенството...

Мисълта ми е, че България разполага с едни доста добри играчи, например виж Словения, Гърция, Словакия, които играха на Световното първенство, кажи честно - те имат ли по-добри футболисти ? ;)

Точно !Другите тренъори на отбори като Босна, Беларус, Кипър, Словения да не разполагат само с звезди от свеетовна класа, че се опълчват на големите или направо си стигат до големи първенства(Словакия и Словения например), че ние тука да го оправдаваме тоя, че няма играчи и да го търпим още не знам колко! Ама това бил 1 мач викат някой вие луди ли сте бе ами миналите квалификаций кой беше? Дайте по тая логика още 4-5 квалификаций да му дадем да опропасти и в началото на всяка една ще казваме спокойно това е 1 мач после си почне да мачка :lol: Еми не става! ;)
Последна промяна от runnersa на 06 сеп 2010 11:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2010 11:28

Нямам абсолютно никаква идея как може да вярвате на лъжата: "Това е най-доброто, друго няма!". Не знам колко мозък трябва да имаш, за да лъжеш хората по този начин и каква наглост?! Преди да премине в ПСВ, вратата на национала за Манолев бе затворена. Изведнъж стана добър футболист, нали? А по-добри от лекето Иванов, зетя Живко и синковеца Ники, самураят от Б-лигата на Япония и неудачника (все още го смятам за такъв, защото се старае, сякаш...) Божинов, загубилият интерес Мартин Петров, Чавдар Янков, който беше добър докато играеше в България,няма нали? Попов не е сериозен футболист. Той е добър, но не е сериозен футболист. Никой от командата на Мъри не е сериозен футболист. С изключение на Стенли и Пелето донякъде. А Стенли най-добре да се маха от отбора! Той разваля картинката и не се вписва в групата на лигльовците, чалгафони!. Абсолютните карикатури на ФК Наско. Добри български футболисти има за 2 национални отбора, но те не са клиенти на удобните мениджъри!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 06 сеп 2010 11:34

Пропуснал съм да спомена медийния комфорт който осигуряват на бфс и по специално на пъпеша. Интересува ме какво мислят по въпроса "скъпите" Т. Русев, Грънчаря и другите светила в спортната журналистика. Тези другите "сини" от ринг са ми ясни, те са си безгръбначни особено онзи противния с цайсите.Как може в чужбина да разкъсват треньори като Липи, Капело итн , а за този нашия само цветя и по някой бонбон. Тук таме по 1 статия в някой вестник и толкова.Никой ли няма топки да пита перуката какво промени след батето ? Айде стига вече, не искам да го плюете , но кажете какви са фактите най-накрая , кажете истината защо мълчите като дупета ? Абе питайте ги поне един неудобен въпрос ? Смеем се на Сашето , обаче онзи ден на летището на перуката му стана лошо когато от канал3 го питаха за заплатите на двамата хубавци.Толкова ли е тежко , мама му стара ? Все пак само 1-2 въпроса....[rimg][/rimg]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 сеп 2010 11:35

САМО РЕВОЛЮЦИЯ по върховете на българския футбол ще реши проблема с националния отбор и клубовете!

varna-sport.com 06.09.2010 08:52
Само революция по върховете на българския футбол ще реши проблемът с националния отбор и клубовете! Проблемът е, че няма революционери. Няма кой да смени Изкуствената коса, Лечков, Сираков. Тяхната власт е гарантирана от
факта, че няма друга групичка като тяхната, която да ги свали. Това може да стане само на конгрес, където пък изборът е манипулиран по закон - Тръстиково и "Черно море" имат по един глас. С други думи осигуриш ли си гласовете на селата си президент. Затова шефовете на РС на БФС са толкова важни за групичката горе. Те, калфовците по места долу гарантират властта горе.
Дори да победим Черна гора във вторник националният отбор ще върви надолу, ако треньорът не бъде сменен. Задавал ли си някога въпроса - Защо чужд треньор не иска да стане селекционер на България? Не е това, което ви обяснява Изсуствената коса - че чуждите треньори са скъпи. Не са скъпи, неуправляеми са. Това е проблемът. Един чужд специалист, който и да е той няма да позволи Лечков, Сираков и Михайлов да му казват кой да играе или кой да бъде поканен в тима.
Снимка в-к 24 часа
Феновете на футбола в България поискаха оставката на Изкуствената коса, Мъри и Наско още след провала в световните квалификации. Ще издигнат този плакат и след края на европейските квалификации и така до края на света.
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=8

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 06 сеп 2010 11:37

Sole написа:САМО РЕВОЛЮЦИЯ по върховете на българския футбол ще реши проблема с националния отбор и клубовете!

varna-sport.com 06.09.2010 08:52
Само революция по върховете на българския футбол ще реши проблемът с националния отбор и клубовете! Проблемът е, че няма революционери. Няма кой да смени Изкуствената коса, Лечков, Сираков. Тяхната власт е гарантирана от
факта, че няма друга групичка като тяхната, която да ги свали. Това може да стане само на конгрес, където пък изборът е манипулиран по закон - Тръстиково и "Черно море" имат по един глас. С други думи осигуриш ли си гласовете на селата си президент. Затова шефовете на РС на БФС са толкова важни за групичката горе. Те, калфовците по места долу гарантират властта горе.
Дори да победим Черна гора във вторник националният отбор ще върви надолу, ако треньорът не бъде сменен. Задавал ли си някога въпроса - Защо чужд треньор не иска да стане селекционер на България? Не е това, което ви обяснява Изсуствената коса - че чуждите треньори са скъпи. Не са скъпи, неуправляеми са. Това е проблемът. Един чужд специалист, който и да е той няма да позволи Лечков, Сираков и Михайлов да му казват кой да играе или кой да бъде поканен в тима.
Снимка в-к 24 часа
Феновете на футбола в България поискаха оставката на Изкуствената коса, Мъри и Наско още след провала в световните квалификации. Ще издигнат този плакат и след края на европейските квалификации и така до края на света.
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=8

Така е...
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2010 11:59

Гуу написа:

Ами защо като споменаваш първенствата, не споменеш и отборите, колега?! Щото се оказва, че английският национален отбор е около 10 пъти по-скъп от нашия! По въпроса ти за другите отбори, давам пример с Гърция, за другите ако искаш ти се порови: В разширения състав на гръцкия национален отбор има 8 играчи от "Панатинаикос" - настоящ участник в групите на ШЛ. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Национален отбор”