За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: За "хасковския бостанджия" и некомпетентните ТИКВИ!
А какво беше положението при предшествениците му?
- bigbonusprize
- Контакти:
cska_90 написа:Стига бе -стига с този Мъри-какво направи снощи пък този - за кое по-точно да го похваля:
За това че първото полувреме играхме направо трагикомично и реалният резултат беше 0-2
За това че пуска централна двойка защитници,която не се е виждала дори по улиците,а камо ли на терена
За това че цял мач играхме без десен бек-И Котев се луташе като муха без глава ту отдясно, ту в центъра
За това че игра един Чавдар Янков,които само Мъри знаеше какво прави на терена.......................и още и още!!!
Ако за това заслужава похвали-има ги -ЕВАЛА Мъри,че замалко пак не провали отбора!!
Така че вместо да ми изнасяте лекций колко велик е Мъри, се благодарете че имахме на терена ДВАМА големи играчи-Стенли и Бербо,които показаха че знаят за какво става въпрос!!!Ако не бяха те.......................
Така е. От всички 11 само те направиха обрата. То бива пристрастност ама вече ващо граничи с истерията... Защо нищо не казваш за Иванков или Пелето? Кишишев също не игра лошо. Единствено централните ни защитници не бяха на ниво... Обърка първото полувреме състава, но втората част играхме на високо ниво.
Само да плюете можете. От 96та година само чевени селекционери има и при първият син голямата свинска помия започна да се сипе...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Майк-СЪЩОТО!!!
Просто в БГ няма тренъори в момента-незнам за Любо-там предстой да се доказва все още!!
ПОгледни волейбола и баскетбола и ще ме разбереш надявам се!!!-

Просто в БГ няма тренъори в момента-незнам за Любо-там предстой да се доказва все още!!
ПОгледни волейбола и баскетбола и ще ме разбереш надявам се!!!-
Последна промяна от cska_90 на 06 сеп 2009 11:34, променено общо 1 път.

kolokolo, кои са сексуално зависими от Мъри? Ти като Сашо Диков само пускаш мухата и бягаш
.
А качествата на Мъри след три дена ще ги видиме. Ако бие Италия с разлика, може би е добър треньор (а може и да е било случайност и късмет, по-нататък пак ще видиме). Ако не ги бие, или победата е измъчена, с един или два гола, е ясно, че нищо не става от него, да си ходи в Хасково, където сега точно зреят кауните, защото не е достоен да води този велик отбор.
А качествата на Мъри след три дена ще ги видиме. Ако бие Италия с разлика, може би е добър треньор (а може и да е било случайност и късмет, по-нататък пак ще видиме). Ако не ги бие, или победата е измъчена, с един или два гола, е ясно, че нищо не става от него, да си ходи в Хасково, където сега точно зреят кауните, защото не е достоен да води този велик отбор.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
bigbonusprize написа:cska_90 написа:Стига бе -стига с този Мъри-какво направи снощи пък този - за кое по-точно да го похваля:
За това че първото полувреме играхме направо трагикомично и реалният резултат беше 0-2
За това че пуска централна двойка защитници,която не се е виждала дори по улиците,а камо ли на терена
За това че цял мач играхме без десен бек-И Котев се луташе като муха без глава ту отдясно, ту в центъра
За това че игра един Чавдар Янков,които само Мъри знаеше какво прави на терена.......................и още и още!!!
Ако за това заслужава похвали-има ги -ЕВАЛА Мъри,че замалко пак не провали отбора!!
Така че вместо да ми изнасяте лекций колко велик е Мъри, се благодарете че имахме на терена ДВАМА големи играчи-Стенли и Бербо,които показаха че знаят за какво става въпрос!!!Ако не бяха те.......................
Така е. От всички 11 само те направиха обрата. То бива пристрастност ама вече ващо граничи с истерията... Защо нищо не казваш за Иванков или Пелето? Кишишев също не игра лошо. Единствено централните ни защитници не бяха на ниво... Обърка първото полувреме състава, но втората част играхме на високо ниво.
Само да плюете можете. От 96та година само чевени селекционери има и при първият син голямата свинска помия започна да се сипе...
Да Иванков е голям-вярно е-винаги съм твърдял че е класен вратар и много по-добът от Петков!!
Ангелов пък какво направи толкова че не видях,Янков също!!!
А по времето на така наречените червени тренъори-съотношението на извиканите левскари и цесекари е 13-5-така че моля ти се-

- unist_gp
- Контакти:
Видя се вчера на мача през първото полувреме, как един от ЦСКА - Кирил Котев, правеше с играта си всичко възможно България да загуби срещу Черна Гора..... Добре че Мъри имаше късмет да изравнят в края на полувремето. Ако продължават така с тези саботажи, ЦСКА ще са срам за България
cska_90 написа:Да Иванков е голям-вярно е-винаги съм твърдял че е класен вратар и много по-добът от Петков!!
Ангелов пък какво направи толкова че не видях,Янков също!!!
А по времето на така наречените червени тренъори-съотношението на извиканите левскари и цесекари е 13-5-така че моля ти се-![]()
Защото виждаш само защитници и нападатели в един мач
Забравих да питам,ти беше ли на стадиона?
Nil satis nisi optimum

Този извод пък защо е !
Стилян не е ли халф според тебе?
Не не бях-на 400 км съм от София- сещаш се че има и други причинни осввен желанието,нали????
Но това не виждам с какво ми пречи да си кажа мнението!!
Стилян не е ли халф според тебе?
Не не бях-на 400 км съм от София- сещаш се че има и други причинни осввен желанието,нали????
Но това не виждам с какво ми пречи да си кажа мнението!!

Супер, страшни разбирачи са се събрали тука. Единствено умеете да критикувате и да злобеете, нищо креативно не могат да ви родят главите. Какво казвате да гледам волейбола и баскетбола? В първия случай говорим за най- силния колективен спорт на България, хубавото там е, че не всеки се прави на разбирач по волейбол и общо взето умеем да се радваме на успехите на тези момчета. И през 90-те и през този век , националния по волейбол ни донесе много радости, относно сегашния треньор- върнете се само месец назад и се погледнете- колко души от вас хвърляха същата помия по Пранди? За мен, той още нищо не е направил и нищо не е доказал, че да го възхваляваме, лично аз смятам, че Стоев направи много, както преди това и Брунко Илиев, не виждам до момента с какво италианеца ги засенчва.
Относно баскетбола- Пини Гершон е световно известен, шанс такъв треньор като него да дойде и да ни води за без пари се случва 1 на милиард. Във баскетбола също не сме такива разбирачи и общо взето повече се радваме на успехите, отколкото да ръсим мозъци. Споменете си предходните години доброто представяне на Лукойл, в Европейските турнири, така че в никакъв случай евреинът не поема разбита команда. Самия факт , че националите по волейбол и по баскет си позволяват да играят срещите си в градове като Разград и Варна, говори, че в тези спортове нещата не са така заплетени и централизирани, като във футбола. Няма изявени грандове, като Левски и ЦСКА, които да обират най- доброто от останалите отбори и по този начин да държат ниско нивото на първенството ни. Нещата са несравними просто.
Относно баскетбола- Пини Гершон е световно известен, шанс такъв треньор като него да дойде и да ни води за без пари се случва 1 на милиард. Във баскетбола също не сме такива разбирачи и общо взето повече се радваме на успехите, отколкото да ръсим мозъци. Споменете си предходните години доброто представяне на Лукойл, в Европейските турнири, така че в никакъв случай евреинът не поема разбита команда. Самия факт , че националите по волейбол и по баскет си позволяват да играят срещите си в градове като Разград и Варна, говори, че в тези спортове нещата не са така заплетени и централизирани, като във футбола. Няма изявени грандове, като Левски и ЦСКА, които да обират най- доброто от останалите отбори и по този начин да държат ниско нивото на първенството ни. Нещата са несравними просто.
mike28 написа:Супер, страшни разбирачи са се събрали тука. Единствено умеете да критикувате и да злобеете, нищо креативно не могат да ви родят главите. Какво казвате да гледам волейбола и баскетбола? В първия случай говорим за най- силния колективен спорт на България, хубавото там е, че не всеки се прави на разбирач по волейбол и общо взето умеем да се радваме на успехите на тези момчета. И през 90-те и през този век , националния по волейбол ни донесе много радости, относно сегашния треньор- върнете се само месец назад и се погледнете- колко души от вас хвърляха същата помия по Пранди? За мен, той още нищо не е направил и нищо не е доказал, че да го възхваляваме, лично аз смятам, че Стоев направи много, както преди това и Брунко Илиев, не виждам до момента с какво италианеца ги засенчва.
Добре бе Майк-нямам ли право да не харесвам Стоилов???
Или е богопомазан и сме длъжни всички да му се кланяме и да му целуваме краката-да не е свещенна крава!
Всеки си има мнение по въпроса -не ми харесва и си го казвам-не виждам защо различно от твоето мнение трябва да се оприличава като ръсене на мозъци???