futbol написа:Но щяха да почнат от 4-я кръг нали
[offtopic]Dа само , че щяха да са сред непоставените , а с този отбор който имат това автоматично означава 2 загуби поне с по 0:2 минимум[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
futbol написа:Но щяха да почнат от 4-я кръг нали
futbol написа:ЕМИЛ написа:futbol или дай доказателства ,че Левски и Литекс са направили някаква шашма за първенство и за купа или ти си обикновен лъжец
Те за явните уговорени мачове не намират доказателства ти тука за тия остава да ги извадят, голяма е корупцията човече там са намесени големи интереси сигурен съм, че и ти знаеш, че има много уредени мачове в България
moonlight написа:futbol написа:Но щяха да почнат от 4-я кръг нали
[offtopic]Dа само , че щяха да са сред непоставените , а с този отбор който имат това автоматично означава 2 загуби поне с по 0:2 минимум[/offtopic]
futbol написа:moonlight написа:futbol написа:Но щяха да почнат от 4-я кръг нали
И с какво ЦСКА заслужава за 2-рото място да почне от 3-я круг и да играе с Динамов Москва в 4-я, по-трудно ли е да се бият такива смешни отбори като на Литекс за купата и Бате преди групите, под смешни отбори имам предвид моментната им класа, а не история и традиции
futbol написа:moonlight написа:futbol написа:Но щяха да почнат от 4-я кръг нали
И с какво ЦСКА заслужава за 2-рото място да почне от 3-я круг и да играе с Динамов Москва в 4-я, по-трудно ли е да се бият такива смешни отбори като на Литекс за купата и Бате преди групите, под смешни отбори имам предвид моментната им класа, а не история и традиции
unist_gp написа:ами ако Литекс се беше паднал с ПАОК? тогава какво щяхте да кажете бе умници
moonlight написа:unist_gp написа:ами ако Литекс се беше паднал с ПАОК? тогава какво щяхте да кажете бе умници
[offtopic]Аз лично не бих казал нищо . Защото аз въпреки всички подигравки смятам ,че Бате Борисов е достатъчно добър отбор. Не смятам равенствата с Ювентус и Зенит са слаби мачове .[/offtopic]
unist_gp написа:moonlight написа:unist_gp написа:ами ако Литекс се беше паднал с ПАОК? тогава какво щяхте да кажете бе умници
[offtopic]Аз лично не бих казал нищо . Защото аз въпреки всички подигравки смятам ,че Бате Борисов е достатъчно добър отбор. Не смятам равенствата с Ювентус и Зенит са слаби мачове .[/offtopic]
Бате Борисов са един много слаб отбор
unist_gp написа:moonlight написа:unist_gp написа:ами ако Литекс се беше паднал с ПАОК? тогава какво щяхте да кажете бе умници
Бате Борисов са един много слаб отбор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта