WCQ: България – Швейцария - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

botevplovdiveoe
Контакти:

Re: WCQ: България – Швейцария

Мнениеот botevplovdiveoe » 25 мар 2021 19:28

paceto написа:Нека има още по 10 чужденци в клубните отбори като титуляри и после искаме национален отбор. Докато не се направи така, че да има поне 3-4 на терена от чужденците в клубовете няма да се оправим. На нашите момчета не се дават шансове изобщо, а като цяло за футбола не се работи както трябва. Няма никакви програми по училища за развитие на какъвто и да е спорт и затова сега страдаме от подобно нещо. Едно време горе-долу се мислеше в тази насока и се виждаха резултатите, ама системата се смени и всичко отиде в канала и ето плодовете на това не закъсняха.

Пълно безхаберие и не става дума само за футбола. Вижте на олимпиадите, че вече се радваме на бронзови медали.

То пък щото на големите звезди,дето им се даваше шанс - Десподов,Неделев,Краев и тн. направиха нещо. Трябва изцяло нов план за работа с българските футболисти,някъде много рязко се къса връзката и от талантливи и обещаващи футболисти изведнъж за нищо не стават.Манталитет,липса на адекватни треньори и методики,инстаграми и тн. Трябва коренна промяна,която започва от изцяло ново БФС.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 мар 2021 19:28

Притежание на топката 19 на 81% за швейцарците! Ха-ха-ха! Направо да пускат юношите, те може и с по-малко да загубят!
Не ми е ясно какво правят "звездите" на Лц, като Сисиньо в националния?! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 мар 2021 19:31

1Neutralen написа:
paceto написа:Нека има още по 10 чужденци в клубните отбори като титуляри и после искаме национален отбор. Докато не се направи така, че да има поне 3-4 на терена от чужди клубове няма да се оправим. На нашите момчета не се дават шансове изобщо, а като цяло за футбола не се работи както трябва. Няма никакви програми по училища за развитие на какъвто и да е спорт и затова сега страдаме от подобно нещо. Едно време горе-долу се мислеше в тази насока и се виждаха резултатите, ама системата се смени и всичко отиде в канала и ето плодовете на това не закъсняха.

Пълно безхаберие и не става дума само за футбола. Вижте на олимпиадите, че вече се радваме на бронзови медали.

Стига с тия заучени фрази. Причината да има по 10 чужденци са тия клоуни на терена днес. Трябва да си мазохист за да искаш БГ играчи в отборите.

Няма заучени фрази и разбирам защо скачаш, защото вашият отбор е един от тези с много чужденци. Всичко тръгва от някъде и резултата се вижда, защото се биете в гърдите, че имате модерни школи и прочие, а от там излиза ли нещо? Както казах не се работи правилно с децата и затова се получава така, а вие вместо да започнете да налагате някой от школата предпочитате да вземете някой от Африка или Бразилия, който е на същите години, ама има техника и е бърз за разлика от нашият.

Мисленето ви е грешно щом вярвате, че нямало играчи в отборите ви, защото нямало било материал.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 25 мар 2021 19:32

CSKA 78 написа:Притежание на топката 19 на 81% за швейцарците! Ха-ха-ха! Направо да пускат юношите, те може и с по-малко да загубят!
Не ми е ясно какво правят "звездите" на Лц, като Сисиньо в националния?! :shock:

И на мен! С лево бекче българче, можеше и да спестим третия.
Последна промяна от plmar на 25 мар 2021 19:33, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 мар 2021 19:33

Мен не ми е ясно какво правят Занев и Йомов в отбора като и двамата са трагични в ЦСКА в последният месец.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 мар 2021 19:33

paceto написа:
1Neutralen написа:
paceto написа:Нека има още по 10 чужденци в клубните отбори като титуляри и после искаме национален отбор. Докато не се направи така, че да има поне 3-4 на терена от чужди клубове няма да се оправим. На нашите момчета не се дават шансове изобщо, а като цяло за футбола не се работи както трябва. Няма никакви програми по училища за развитие на какъвто и да е спорт и затова сега страдаме от подобно нещо. Едно време горе-долу се мислеше в тази насока и се виждаха резултатите, ама системата се смени и всичко отиде в канала и ето плодовете на това не закъсняха.

Стига с тия заучени фрази. Причината да има по 10 чужденци са тия клоуни на терена днес. Трябва да си мазохист за да искаш БГ играчи в отборите.

Няма заучени фрази и разбирам защо скачаш, защото вашият отбор е един от тези с много чужденци. Всичко тръгва от някъде и резултата се вижда, защото се биете в гърдите, че имате модерни школи и прочие, а от там излиза ли нещо? Както казах не се работи правилно с децата и затова се получава така, а вие вместо да започнете да налагате някой от школата предпочитате да вземете някой от Африка или Бразилия, който е на същите години, ама има техника и е бърз за разлика от нашият.

Мисленето ви е грешно щом вярвате, че нямало играчи в отборите ви, защото нямало било материал.

Пич, в школите не се работи правилно, то това е ясно. Няма как да искаш тогава да се налагат БГ играчи. Няма как да стане това. Трябва тренъори от чужбина, иначе няма да стане нищо. Но, най-лошото е че просто Българските играчи нямат манталитет на победители. Мишки.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 25 мар 2021 19:34

Темата с закриването на националният и в други тежки моменти е повдигана.
Само дето този не от тях. Това е вече краят...../не само заради днешният мач/
Просто този отбор поражда само и единствено апатия, даже ми е жал и да ги псувам.
Забелязвам, че вече и хората, които са получили покана за ВИП-а и Сектор А не ходят или ако отидат е от куртоазия към поканата.
/говоря за преди сируацията с Ковид /

Би ми било интересно, кой глупак би дал и 1лев или по-скоро би си загубил 2 часа от живота да ходи, освен ако не го заплашват ?
Последна промяна от Martinez1948 на 25 мар 2021 19:36, променено общо 1 път.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 мар 2021 19:36

На мен пък играта ми харесва...!
Усещам ги как сега успиват швейцарците и второто им шибваме една четворка до 50та минута и мача заспива...!
:mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 25 мар 2021 19:38

Добре че малко се успокоиха швейцарците, че как бяха тръгнали можеше 5 6 гола още първото да ни вкарат.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 25 мар 2021 19:38

ugly bug написа:На мен пък играта ми харесва...!
Усещам ги как сега успиват швейцарците и второто им шибваме една четворка до 50та минута и мача заспива...!
:mrgreen:

Аз не съм сигурен, че ще вкараме 4 гола до края на квалификационния цикъл :mrgreen:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “Национален отбор”