Контроли с Португалия (0:1) и Македония (0:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Контроли с Португалия и Македония 25/29 март
Португалците може да ги изненадаме ,освен с антифутбола ни и с някой ранен гол вследствие на подценяването от тяхна страна.С македонците обаче ще е по-трудно.Тия ще са много надъхани и ще се опитат да ни смачкат от първата минута.
Най -добрият вариант пред Сельокционера е да повтори " подвига" от "онези" години.
Целият отбор на Цска.
Мачка всичко наред, хегемон е.Желязна защита, атомно нападение.
Целият отбор на Цска.
Мачка всичко наред, хегемон е.Желязна защита, атомно нападение.

- hristo1306
- Контакти:
hd29 написа:Португалците може да ги изненадаме ,освен с антифутбола ни и с някой ранен гол вследствие на подценяването от тяхна страна.С македонците обаче ще е по-трудно.Тия ще са много надъхани и ще се опитат да ни смачкат от първата минута.
Чувам, че щели да играят Македония и България !!! Ама срещу кого ??? Извинете ме за невежеството !!!
2-0 и 0-2.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
veselin111 написа:Моето скромно мнение, е че играчи над 27-28 годишна възраст няма смисъл да се викат. В следващите квалификации сме пълни аутсайдери и нямаме никакъв шанс за класиране на СП. По-скоро тези квалификации(с контролите междувременно) трябва да се използват за обиграване на млад отбор, който да се опита да се класира на ЕП през 2020г. или СП 2022г., а за да може евентуално до тогава да се използват едни и същи играчи предимно, те сега не трябва да са по-възрастни от 27-28г. Най-добре е да се селектират 22-25 играчи от 17-18 до 28 годишна възраст и те да се използват за следващите 6-7 години, като само при контузии, наказания и слаба форма на някои играчи да се заменят с други или пък ако изгрее нов футболист, но ядрото от 17-18 футболисти трябва да е едно и също за дълъг период.![]()
![]()
Клиширани глупости. Като чуя за обиграване на млади играчи в националния отбор и ме избушва на смях. Първо националния отбор играе по 7-8 мача максимум на година. Как някой изобщо би се "обигравал" с толкова малко мачове. И то срещу отбори като Хърватска, Швеция, Португалия, Италия и т.н. Принципа на националните отбори е играчите да се развиват и обиграват в клубните си отбори, а в националния да се викат най-добрите играчи за момента в държавата. Има и обиграване, но такова нещо се прилага единствено ако имаш примерно двама равностойни леви бека, ама единия е Веско МИнев примерно на 34г, а другия е някой на 22г. примерно. Тогава за всеки е ясно, че е по-добре да се вика по-младия. Но въпреки това за ключови мачове и световни първенства повечето треньори избират по-опитния в случая 34г. За справка Италия, там повечето им играчи в националния почти винаги са около 30 и над 30 годишни.
- trokadero_
- Контакти:
Дано видим добра игра от нашите .
- bilyaletdinov
- Контакти:
Аре стига глупости за подмладяване, има си младежки национален отбор за тая работа. В националния отбор трябва да играят играчите в най-добра форма, пък били те и на 36г. Вчера атаката на европейския шампион беше водена от един 35 годишен юнак, който играеше втория си мач за Испания, ама това не му попречи да вкара. Ако ще викаме в националния отбор играчи щото са млади и са направили мач и половина в кариерата си обричаме тоя състав на дълбока посредственост...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
3-0 за Португалия.
Според мен не трябваше да викат Бодуров, тъкмо почна да играе редовно в някакво датско отборче, и сега пак ще му сринат самочувствието. Той срещу резервите на Юнайтед стана за смях, а срещу Роналдо не ми се мисли какви комични ситуации ще има.
Според мен не трябваше да викат Бодуров, тъкмо почна да играе редовно в някакво датско отборче, и сега пак ще му сринат самочувствието. Той срещу резервите на Юнайтед стана за смях, а срещу Роналдо не ми се мисли какви комични ситуации ще има.
Не знам за португалците, ама ако пак загубим от македонците ще е голям резил. 
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Време е да покажем зъби и в двата мача.Очаквам да се поздравим със Х и победа.