WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/

Мнениеот kartago » 11 окт 2013 20:35

South_Park написа:
kartago написа:
sandi74 написа:
arsenvengerin написа:Санди е виновен с неговия КАРЪК

Не е така,но е факт че отборът за когото съм 99% в случаите печели.Днес съм за Армения а на тях дори и равен им стига за да прецакат България.Факт.

Айде марш в арменския форум, стига си дразнил потребителите и без това на всички БЪЛГАРИ им е нервно!

На мен не ми е , очаквам извинение или промяна на поста ти , който трябва да съдържа "всички българи , освен South_Park" :!: :!:

С тебе никой не говори, затова и не смятам да ти се извинявам! Пък ти си прави каквото си знаеш, твоя си работа!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 окт 2013 20:36

kartago написа:Ще доживея ли момента когато някой път, я Германия, я Италия, Франция, Англия, Бразилия, Аржентина и др. играят 9 срещу 11 ??? Много сме малки и бедни, едно световно първенство си е голям пазар, където се пръскат пари, а ние като покупателна публика не сме интересни там! Точно това се изтърва да каже гл. директор на първенството в САЩ, "Кои са тия българи, кой ги пусна?", тогава си заминаха в къщи едни мексиканци, сами знаете колко са в щатите и какъв пазар са, после си замина огромната група с немските вюрстчета, ауфвийдерзеен, оставаше и Италия да си тръгне и тоя трябваше вече да го трепят! Така стоят нещата, вече не са само на терена!

Сещам се за един бараж между Ейре и Франция.Мисля че няма какво да кажа повече.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 11 окт 2013 20:36

runnersa написа:
Мляко с ориз написа:
veni__85 написа:
Viktor4o_Rs написа:Еми това беше момчета, ако не бяха изгонили Дяков, щяхме да обърнем мача ... Истината е, че трябваше да играем така надъхано и през първото, както играхме през второто. С 9 души нямаше как да издържим. Мачът с Чехия не е без значение, трябва да ги бием. ;)

Ако Италия победи Дания , и реши последния мач да се даде на Армения можем да помогнем на Чехия да прекараме циганите.

Армения няма дори теоретични шансове за бараж. Какво прецакване, какви 5 лева? Ние ще сме втори в групата така или иначе, защото ще бием Чехия. А втория в тая група така или иначе няма за какво да играе, ако ще да е Чехия или Дания.
Мислете малко- вижте нашата група, вижте останалите. Ние, ако бяхме във всяка една от останалите групи щяхме да сме на бараж, а в една конкретно дори на първо място.
Че сме слаби- слаби сме, но далеч не сме това, което бяхме преди 2 години.

Дания като бие Италия си ми обесниш ли как ще ги свалим после от 2то място :?: А ако Чехите ни бият не само няма да сме 2ри така или иначе а накрая отиваме 4ти :!: ;)
И да Дания с 12т имат шанс за бараж при 2 победи на Норвегия! ;)

Дания няма да бие Италия първото което е и второ Норвегия няма да вземе и двата си мача ;)

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 11 окт 2013 20:36

Тия същите "национали" какъв мач ще изиграят в Спин сити утре вечер!ИзображениеИзображениеИзображениеА вие се ядосвайте за мача! Изображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 11 окт 2013 20:37

kartago написа:Ще доживея ли момента когато някой път, я Германия, я Италия, Франция, Англия, Бразилия, Аржентина и др. играят 9 срещу 11 ??? Много сме малки и бедни, едно световно първенство си е голям пазар, където се пръскат пари, а ние като покупателна публика не сме интересни там! Точно това се изтърва да каже гл. директор на първенството в САЩ, "Кои са тия българи, кой ги пусна?", тогава си заминаха в къщи едни мексиканци, сами знаете колко са в щатите и какъв пазар са, после си замина огромната група с немските вюрстчета, ауфвийдерзеен, оставаше и Италия да си тръгне и тоя трябваше вече да го трепят! Така стоят нещата, вече не са само на терена!

През 2000г. на Европейското първенство в Белгия и Холандия, СКУАДРА АДЗУРА постигна легендарна победа на полуфинала срещу домакина Холандия , с 9 човека срещу 11 холандци- 0:0, две изпуснати дузпи от холандците в игровото време, и победа с дузпи за "Адзурите"- общо 5 спасени дузпи от легендата Франческо Толдо. Но България не е Италия, сори :lol:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 окт 2013 20:38

MAЙOPA написа:Тия същите "национали" какъв мач ще изиграят в Спин сити утре вечер!ИзображениеИзображениеИзображениеА вие се ядосвайте за мача! Изображение

Да играят, заслужават. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 окт 2013 20:38

kartago написа:
South_Park написа:
kartago написа:
sandi74 написа:
arsenvengerin написа:Санди е виновен с неговия КАРЪК

Не е така,но е факт че отборът за когото съм 99% в случаите печели.Днес съм за Армения а на тях дори и равен им стига за да прецакат България.Факт.

Айде марш в арменския форум, стига си дразнил потребителите и без това на всички БЪЛГАРИ им е нервно!

На мен не ми е , очаквам извинение или промяна на поста ти , който трябва да съдържа "всички българи , освен South_Park" :!: :!:

С тебе никой не говори, затова и не смятам да ти се извинявам! Пък ти си прави каквото си знаеш, твоя си работа!

Правя каквото си знам и то е напълно верният подход към нещата. Как може да се ядосваш на нещо което не зависи от теб и си подчинил своите чувства на 11 българи, давани по телевизията и тяхното представяне да влияе на твоето настроение , замисли се малко,зомбясъл ли си :?:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 11 окт 2013 20:38

Тоя глупак по News7 защо говори че имаме шансове? Дали вярно ако някой с по - малко точки срещу директните съперници от другите групи стане втори нямаме шанс. Аз не го виждам как ще стане с 10 точки(като се махнат 6-те срещу Малта) няма да сме най - слаб втори, ама все пак......

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 11 окт 2013 20:39

В такива решаващи мачове да се дават подобни червени картони е меко казано странно,направо си наклониха мача в полза на арменците няма какво да се заблуждаваме ,в първите минути на мача имаше няколко опасни влизания на играчи на армения които не бяха санкционирани подобаващо според критерия който показа съдията,за мен развали мача.ТЕЗИ АРМЕНЦИ С НИЩО НЕ МИ доказаха че са някаква класа и са по- добър отбор от нашия,видя се че като ги натиснахме здраво и не знаеха къде се намират.Нищо,предстоят следващи квалификации, знае ли човек човек може пак да се паднем да играем с тях и този път нещата да се развият по друг начин.Аз съм доволен от нашите футболисти и не искам да ги коря,играхме в трудна група и се справихме не лошо,сега да се правим на големи критикари и да обвиняваме този или онзи няма ама абсолютно никакъв смисъл.Това ни е класата с тези футболисти, толкова можем,даже прекалено добре се справихме според мен.НЯМА СМИСЪЛ ОТ ОБИДИ И НЕНУЖНИ приказки.Имаме отбор дано успеем да надградим в бъдеще, отдолу идва млада смяна в която също има хляб важното да се надгражда, а не да се разрушава.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 11 окт 2013 20:39

Мляко с ориз написа:
runnersa написа:
Мляко с ориз написа:
veni__85 написа:
Viktor4o_Rs написа:Еми това беше момчета, ако не бяха изгонили Дяков, щяхме да обърнем мача ... Истината е, че трябваше да играем така надъхано и през първото, както играхме през второто. С 9 души нямаше как да издържим. Мачът с Чехия не е без значение, трябва да ги бием. ;)

Ако Италия победи Дания , и реши последния мач да се даде на Армения можем да помогнем на Чехия да прекараме циганите.

Армения няма дори теоретични шансове за бараж. Какво прецакване, какви 5 лева? Ние ще сме втори в групата така или иначе, защото ще бием Чехия. А втория в тая група така или иначе няма за какво да играе, ако ще да е Чехия или Дания.
Мислете малко- вижте нашата група, вижте останалите. Ние, ако бяхме във всяка една от останалите групи щяхме да сме на бараж, а в една конкретно дори на първо място.
Че сме слаби- слаби сме, но далеч не сме това, което бяхме преди 2 години.

Дания като бие Италия си ми обесниш ли как ще ги свалим после от 2то място :?: А ако Чехите ни бият не само няма да сме 2ри така или иначе а накрая отиваме 4ти :!: ;)
И да Дания с 12т имат шанс за бараж при 2 победи на Норвегия! ;)

Дания няма да бие Италия първото което е и второ Норвегия няма да вземе и двата си мача ;)

За Норвегия най - вероятно си прав но за Дания към ТОЗИ момент все още има шанс и ще бъде сензация ако не си вземат мача - пък да видим! ;)
А и не знам защо всички повтаряте че мача с Чехия едва ли не вече е взет все едно играем с Малта у дома едва ли няма да им се иска да ни бият и да свършат преди нас още повече след този шамар който получихме то и за Армения след мача с Малта някои капацитети разправяха как Армения нямала да се напряга срещу нас - е не се напрегна! ;)
Последна промяна от runnersa на 11 окт 2013 20:44, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Национален отбор”