ЕК 2020 Косово - България - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: ЕК 2020 Косово - България - 25.03, 21:45

Мнениеот vvessel » 26 мар 2019 00:28

NOMER14 написа:На жълто-оранжевите тролове да кажа, че ние, левскарите, не сме желали загуба на отбора на Хубчев, най-малкото заради присъствието на Михайлов. Но да пускаш при 1-1 откровени защитници на мястото на атакуващи е гавра и подигравка с целия български спорт и народ .
ОСТАВКА!

Що бе, нека го оставят. Поне е ясно, че нямаме шансове. Иначе само се ядосвам. Сега гледам сеир.
Сега слушам отзиви по радиото на нашите и всички са доволни от точката и благодарят на Господ :lol: :lol:
Ти смятай тоя дебил как ги "надъхва".

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 мар 2019 00:30

Айде,Хубси...бегън към Вивакома :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 мар 2019 00:31

Бобито е сложен там от тото мафията и никой не може го барне за съжаление. Но то цялата държава е на този хал какво остава за футбола. Но и ние феновете сме виновни, само разправии и побоища по стадионите мразим се без дори да се познаваме и вместо да се обединим срещу управляващите в България и мафиотите в бфс ние влизаме в новините само с простотиите си и побоищата

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 мар 2019 00:31

vvessel написа:Хубчев е много доволен. Борил се за точката. Аз мислех че всеки мач играем за победа, ама не съм разбрал.
Е, щом след като ти изравнят ти пускаш защитници, а голмайстора на първенството, който измъкна предния мач, търка пейката, значи се движим по план. Ще се борим за точката и в София с Косово, а с другите освен за почетни загуби няма за какво да мечтаем.

Хубчев предоволен сякаш е взел точка на Уембли. След като срещу "аутсадерите" се издънихме какво да очакваме срещу Англия и Чехия. Тази разпасана команда пълна със страхливци, играещи бавно, немощно и безидейно от година на година ни припомня, че нивото на футбола ни е адекватен на всичко останало в държавата. Хубчев като футболист щеше да се срамува от тези равенства. Като треньор се радва. Срив на ценностната система. Посредствено живеем, посредствено играем. Скитаме по чужбина за да се препитаваме. И да се радваме на хубавите неща в странство. Защото и политици и народ са отписали тази държава. Язък за хубавата страна. Не е случила на хора. Нямаме място на ЕП. Нека се класират отбори които играят футбол и се борят за победата. Това нашето е лоша проба буфосинхрониада.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 мар 2019 00:32

Изключително слаба игра на нашите,виновни са и футболистите и треньорите,гадно ми е защото съм българин,на тези няколко резняци ли са,шиптъри ли са които получават ерекция когато българи губят ще им кажа че за пореден път петнят името на Апостола,предателите никой не ги обича.Колко трябва да си увреден да пишеш простотии срещу 17-18 годишни момчета чиято единствена грешка е че не са играли край Сухата река.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 мар 2019 00:34

Не мога да разбера нещо. Хем не можем да изградим свясна атака, хем играем без таран. Като ще играем с изритани и центрирани топки поне да беше пуснал Радослав Василев. Попето според мен трябва да потърка пейката. Георги Миланов е един от малкото, които могат да задържат топката и да преминат противников футболист, но не е викан. С оглед на показаното в двата мача трябва да сме доволни, че не сме с нула точки. И добавя, че единствено Бодура беше адекватен в коментара си след мача. Другите не знам на какви лекарства са.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 мар 2019 00:34

Армейци,
Не питам защо Бодуров играе. Човекът си играе прилично. Питам защо 8 футболиста, минали през Ловеч, играха в мача. Какво се засягате за чуждия отбор.
Или: Гузен негонен бяга... ;)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 26 мар 2019 00:35

Отвращаващо та чак гнусно.
Гнусно слаб отбор, почти изцяло от бездарници.
Този рахитичен халф - Г.Костадитов - изгонен от Лудогорец заради безпреспективност, неможа да овладее и отиграе нито една топка. Отличи се само със злобен поглед.
Славчев и момчето от село Ключ, рано-рано са приключили дори за ниво балкански футбол. Малинов - хаос и много енергия в нищото.
Треньрът - дърво с глава кратуна.
Как е възможно да наредиш в един отбор толкона бездарни същества?
Това ни било нивото! - Глупости!
По полянките да тръгнеш да ги търсиш, ще намериш по-качествени ритнитопковци да се противопоставят на това футболно "величие" Косово.
В такъв състав няма как да подкрепям българския национален отбор, защото той се подиграва с мен и с достойнството ми.
Докато този пън е треньор на отбора, няма да ги гледам вече, дори да играят в двора ми.
Ако имате поне малко уважение към себе си, бихте бойкотирали този отбор.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 26 мар 2019 00:36

NOMER14 написа:Армейци,
Не питам защо Бодуров играе. Човекът си играе прилично. Питам защо 8 футболиста, минали през Ловеч, играха в мача. Какво се засягате за чуждия отбор.
Или: Гузен негонен бяга... ;)

защото от динамо няма показах ти списъка избери си
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 мар 2019 00:36

Все си мислех, че с дефанзивен футбол нещо може да стане, да постигнем определени успехи, ама то първо нашето не е футбол. Никакви идеи в атака и мисъл за атака. Цял мач. Има ли отбор срещу който бихме били фаворити и с когото бихме тръгнали да се надиграваме? Сплотен отбор до голяма степен, пяха всички химна, но това не е достатъчно. Половината от титулярите и в двата мача бяха длъжници, започвайки от Делев. Битка имало, но тая битка не я видях, нямаше я пресата, борбата за всяка топка, стремеж да респектираш съперника. Сещам се момчетата на Славия с какъв хъс играят при негативен резултат, ами тези на Черно море какво правят напоследък, ами качеството натрупано в Ботев през последните години, дори от българите в Лудогорец нито един не би бил излишен. Няма лошо че групата ни е равностойна, че възможностите на футболистите са изравнени и постигнатите резултати не са толкова зле, но значение има как се е стигнало до тях. Голям защитник бях на Хубчев, но вече не е така.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Национален отбор”