powerful написа:BadBoy написа:Само че ако не победиш последния няма да стигнеш на второ място и така няма как да стигнеш до бараж.
Е добре примерно Чехите имат 18 точки с 2 победи над Малта а ние имаме 13 точки и 2 загуби от Малта и както е по регламента да не се сметят точките от последният отбор Чехите стават с 12 точки и ние с 13 ставаме 2-ри..но няма да играем бараж защото ще сме най-слабият 2-ри..почти съм сигурен който и да стане 2-ри в наща група ще страда от недостиг на точки

Първа грешка, след известно умуване загрях- не вади точките предварително, тъй като ще се вадят след крайното класиране т.е. класирането няма да се промени, дори да извадиш тези точки.

Те ще имат значение единствено за определяне на участниците на баражи от всички групи!

Втора грешка- махаш точките и на 3 и 4-тия, които няма как да са на второ място, за да се прави това!

И трета грешка тя не е твоя, а на мнозинството е, че България изобщо ще е на второто място. (една година време е много и надежда има винаги, но не ми се вярва

)
Класиране на вторите отбори Тъй като една група има по-малко отбори от останалите,
мачовете срещу шестият отбор във всяка група не са включени в
това класиране. Като резултат, осем мача играни от всеки отбор
ще се броят за таблицата на вторите отбори.
[offtopic]Почвайте да ме плюете.

[/offtopic]
Реално погледнато това наистина е добро решение, понеже вторият отбор от групата с петте тима е напълно изравнен спрямо останалите, иначе не би могъл да има никакъв шанс за бараж тъй като точките няма да са му достатъчни с два мача по-малко! Това е им е идеята!

Друг е въпросът, че може да се получи и интересен куриоз- отборът, играл по-малко мачове да има повече точки от друг втори отбор, който си е позволил да се радва само на трите си хикса! И тук вече съм съгласен с теб, че засега сме аут поне що се отнася до това!