Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Полша - България

Мнениеот mistreated » 04 мар 2010 09:29

Cocaine написа: Но и сме прекалено черногледи - вижте, че дори Хидинк не успя да нещо запомнящо се с Русия (където футболът е класи над нашия).

Ако полуфинал на европейско първенство не е "нещо запомнящо се", то тогава си прав. Ама май не е така. Аз лично съм съгласен да дойде някой чужденец и просто да ни класира на голямо първенство, дори не искам излизане от групите, камо ли полуфинал.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 04 мар 2010 09:37

daimio написа:Много мнения чета и всичките верни.Това което мен най-много ме притеснява даже ме плаши не беше загубата вчера.Всеки може да загуби.Това което ме плаши е тендецията на последък да ни се обяснява,че видете ли на повече от достойна загуба не е редно да се надяваме.Дават ни се примери с дупките по улиците с паднали асансьори и с какво ли още не,та от къде на къде ще съм искал да се надявам аз на нещо повече!!!Това за дупките и асансьорите е верно ама аз още не съм видял национала да изиграе някой мач на Цариградско шосе ,нито съм ги виждал да разцъкват в някоя асансьорна кабина!И това го слушам на само от журналисти за,които е ясно ,че колкото по-малко плюят толкова повече ексклузивни интервюта ще получат ами и от самите управляващи на българския футбол,които са уж възмутени дори повече от мен ама не от състоянието футбола ни а от състоянието на ред неща,които спират да ме вълнуват в момента в ,който стъпя на стадиона или застана пред телевизора.Сега като чуя ,че ще има разбор на свършеното в националните гарнитури знам,че ще говорим за дупки.Чудя се ако поканят Пътища и строежи в някое спортно студио дали няма да поговорим за футбол най-накрая!Ама дори и да се съгласят хората да говорят за него накрая ще се окаже ,че не е тяхна работа това,както не е работа на хората от бфс и пфл да говорят за пътища.Те трябва да работят за това поне националния отбор да радва малкото останали футболни фенове ама нещото,което аз чувам в последно време от тях е:
ТАКА ЩЕ Е СВИКВАЙТЕ !!!

Съгласен съм с теб за това, че ние като футболна нация трябва да се надяваме на класиране, но трябва да приемем факта, че НИЕ НЕ СМЕ АБОНИРАНИ за големи първенства. Ние не сме били никога футболна сила, отделни проблясъци са ни вдигнали много летвата, но реалността е, че нашите възможности са за не повече от 2-3 място, т.е. ако се доберем до бараж и там ако надскочим себе си, това е!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 09:38

mistreated написа:
Cocaine написа: Но и сме прекалено черногледи - вижте, че дори Хидинк не успя да нещо запомнящо се с Русия (където футболът е класи над нашия).

Ако полуфинал на европейско първенство не е "нещо запомнящо се", то тогава си прав. Ама май не е така. Аз лично съм съгласен да дойде някой чужденец и просто да ни класира на голямо първенство, дори не искам излизане от групите, камо ли полуфинал.

абе той Бенхакер нали видя как класира полша до Сан Марино същото и с Унгария, Русия ще гледа световно по телевизията а и не са само те , сам по себе си чужд треньор нищо не означава

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 мар 2010 09:43

stg333 написа:
mistreated написа:

абе той Бенхакер нали видя как класира полша до Сан Марино същото и с Унгария, Русия ще гледа световно по телевизията а и не са само те , сам по себе си чужд треньор нищо не означава

Не означава, но е добра предпоставка да постигнеш повече от колкото с нашите треньори. мисля, че почти всички ще се съгласят, че имаме прилични играчи, но нямаме отбор. Е, един добър чужд треньор, който няма да слуша разните му мениджъри кой да вика, според мен не само ще подбере наистина най-добрите за момента, но и ще прилага добри съвременни тактики. Тактики, които Мъри дори не подозира, че съществуват, камо ли да прилага. И това се отнася за всичките ни треньори!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 09:50

не съм убеден че имаме играчи за добър отбор по теория на вероятностите при толкова треньори досега все щяха да изиграят някой свестен мач

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 04 мар 2010 09:51

Ако остане Мъри селекционер на националният отбор,сценария е следния:

-поемам цялата отговорност за неуспехите на нац.отбор,/защото пак няма да се класираме/
-подавам си оставка,
-толкова си можем;

всичко това ни е до болка познато.Той "ще "поеме отговорност", че е провалил може би последното кадърно поколение,че е провалил надеждите и мечтите на една нация.Той "ще "поеме отговорност", тръгвайки си от нац.отбор със сбор от на 1 мнл.лева/месечната му заплата е 50000,00 лева/ и поне с още толкова с пари дадени му от клубни мениджъри.
Ако има поне малко достойнство да си подаде оставката/ако ли не,може да поиска кредит на доверие и за следващия квалификационен цикъл,не дай боже/ веднага ще бъде прилапан от европейските грандове.А до "толкова си можем"-не,нашите момчета могат много повече и са го доказвали, ти,Мъри, ти толкова си можеш!

А това може да бъде избегнато и решението е просто:Мъри иди си сега!
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Писна ми!

Мнениеот football.total » 04 мар 2010 10:02

Две думички, 7 букви. ПИСНА МИ!
Писна ми да гледам бездушна игра и оправданията - нямаме футболисти, толкова си можем. Черна гора и Кипър повече футболисти ли имат от нас бе? Ами..... Играят хората със сърце, нашите просто разхождат фанелките. Ама то не е един мач да кажеш айде как да е. То е от години насам...
Писна ми разни псевдо-звезди да ми обяняват - нямаме футболисти, толкова си можем. Да точно така господин Бербатов. ПСЕВДО-ЗВЕЗДИ! Поритвате ей така на калния терен в Полша да отбиете номера, разхождате националната фанелка че и капитанската лента даже и после в самолета за Манчестър. То не че там правите нещо друго освен да дъвчете дъвка на пейката де ама как да е... Иначе сте голям голмайстор за национала, водач на листата! Браво шапки долу!!! 90% от головете са ви срещу Андора, Сан Марино, Мозамбик, Пиринейските Острови и Марианската Падина. Ами като все са ви слаби съотборниците, като ви е кален терена има решение - на номер 9 на гърба пишем Божинов вместо Бербатов (момчето поне играе с хъс и настроение) пък вие си дъвчете дъвката в Манчестър. А лентата я оставете на Стенли ако обичате!
Писна ми сега разни фенчета да ми обясняват, че видите ли не трябвало да сме черногледи, че тоя и оня бил голям играч щот струвал незнам си колко милиона паунда и пък разни модератори да ми трият темата щото тема за мача имало... Ами не ви говоря за мача снощи, казвам ви по принцип - ПИСНА МИ!

xWarden
Контакти:

Re: Писна ми!

Мнениеот xWarden » 04 мар 2010 10:06

И аз не харесвам Бербатов много-много точно заради безобразната му игра в националния :evil: . Като не му се играе там нека се откаже и това е, няма да петни името си поне :x

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 мар 2010 10:09

Готово... Вече оправи българския футбол... Намерил си вратар, който да замести Иванков, научил си веско Минев и Иван Иванов да играят правилно в защита, смени капитана и всичко тръгна в по-добра посока, смени №9 и ето... България играе смислен и правилен футбол с ясна концепция, контролните ни мачове са с Аржентина, Бразилия и Германия, в които Божинов и Домовчйски се скъсват да бележат...
Знам, че е гадно, знам че всички ни боли, но замислете се градивно... Само с отричане ОТБОР няма да имаме
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 04 мар 2010 10:14

ros написа:Готово... Вече оправи българския футбол... Намерил си вратар, който да замести Иванков, научил си веско Минев и Иван Иванов да играят правилно в защита, смени капитана и всичко тръгна в по-добра посока, смени №9 и ето... България играе смислен и правилен футбол с ясна концепция, контролните ни мачове са с Аржентина, Бразилия и Германия, в които Божинов и Домовчйски се скъсват да бележат...
Знам, че е гадно, знам че всички ни боли, но замислете се градивно... Само с отричане ОТБОР няма да имаме

Ами то и ние с разни мрънкащи псевдо-звезви дето само разхождат фанелката пак го нямаме тоя отбор. И Веско Минев и Иван Иванов ли са ти проблема. Ами... Аиде стига сте обвинявали все младите и неопитните. Къде са конете дето я бутат тая каляска? След всеки позор все младите им виновни. Айде моля те, мерси... И по добре да си кажем истината в очите вместо да си пляскаме фалшиво един на друг колко са ни силни футболистите. Ама не Веско Минев и Иван Иванов ами господина с дъвката дето струва 30 пъти повече от тях уж, ама като го гледам с националната фанелка е горе долу на тяхното ниво.

Върни се в “Национален отбор”