WCQ 2014: България - Чехия - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: WCQ 2014: България - Чехия

Мнениеот kartago » 15 окт 2013 23:23

subzero написа:
snakebite написа:армения ако бие Италия, макар и немотивирана, ще ги призная, победи над Чехия, Дания и Италия като гости в един цикъл, е няма такова животно... :shock:

Ми то ей тва е израстване. Ние оставаме 5-ти и колкото да сме израснали,от класирането не си личи. Значи трябва да се запитаме в какво сме израснали ??? :roll:

Италия изравни! ))))

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 окт 2013 23:23

България ще остане на 37-мо място в ранглистата на ФИФА измежду европейските отбори. Това означава, че ще заемем последното място в 4-та урна в жребия за ЕП 2016. Едно по-надолу и отивахме при Люксембург...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 окт 2013 23:23

NOMER14 написа:2-2 Италия

4ти или 5-ти това е въпроса, а вече се виждахме на Копакабана :)
Упрекваме сърбите и хърватите за неоправдано самочувствие , но и ние сме като тях, като си отворим големите усти и страдаме 1
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 15 окт 2013 23:23

Шуробаджанащинатае основен проблем за държавата и за футбола :!: :!: :!: Не може да назначаваме "наши хора", да викаме момчетата на "нашите хора" и да чакаме резултати.
Бодуров, Бадема, Гаджев, Илия Миланов, Славчев и други подобни - язък за Любо че се подведе по интересите на Лъчо, Гришата и не знам си кой още и зачеркна и малкото, което беше съградил :evil:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 15 окт 2013 23:24

dindan написа:
RedeviL написа:Този пък Рангелов първо мрънка, че картоните били незаслужени, а после на въпрос - трябва ли да си изкарваме глупави картони като спорим със съдията? - отговаря: ами не, в Европа се свири по този начинн.. Е как може да си противоречи по този нелеп и смешен начин не знам.. Оф пускам си Англия-Полша и да погледам малко футбол тази вечер, че се изнервих с тези мърди!

Супер мача е мо Nowa sport Швеция-Германия 3-5

[offtopic]Ти виж Черна гора - Молдова - 1:3 :shock:[/offtopic]
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 15 окт 2013 23:25

subzero написа:
snakebite написа:армения ако бие Италия, макар и немотивирана, ще ги призная, победи над Чехия, Дания и Италия като гости в един цикъл, е няма такова животно... :shock:

Ми то ей тва е израстване. Ние оставаме 5-ти и колкото да сме израснали,от класирането не си личи. Значи трябва да се запитаме в какво сме израснали ??? :roll:

"ОТЛЕПИХМЕ ЮТИЯТА ОТ ДЪНОТО!"
Л. Пенев

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 15 окт 2013 23:25

Как да няма разлика от предните квалификации.Доста по-добре е положението от преди.А и колко хора са очаквали, че ще сме в играта до последния кръг в тази група в началото на квалификациите?

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 15 окт 2013 23:25

Ами това е пътя. Само трябва да се научим, че един мач е от 90 минути, а не от 45. Първите полувремена си разцъкваме като на тренировка. Не може така. Трябват ни нови хора в нападение. Тонев според мен трябва да е твърд титуляр.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 окт 2013 23:26

1.Българският национален отбор и Любослав Пенев заслужават само адмирации!
Два кръга преди края,всички мечтаехме за бараж...нещо,което преди няколко години би звучало като фантастика ;)
2.Въпреки всичко,факт е че България се представи повече от достойно,в една от най-стойностните и равностойни групи в този Квал.цикъл.
3.Основната цел,кардиналната цел на Любо Пенев,която той ясно заяви още в началото:"За мен е най-важно ютията да бъде отлепена от дъното"...Е,човекът си спази обещанието и за повече от година,първо-успя да промени аутсайдерското мислене и манталитет,и по-важното-възвърна вярата у българския фен,внесе частица положителна емоция у хората,а това може би е най-важното от всичко останало...защото футболът е игра ,чиято кардинална цел е най-вече да радва феновете ;)
Последна промяна от smoothc на 15 окт 2013 23:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 окт 2013 23:27

soccerav написа:Ами това е пътя. Само трябва да се научим, че един мач е от 90 минути, а не от 45. Първите полувремена си разцъкваме като на тренировка. Не може така. Трябват ни нови хора в нападение. Тонев според мен трябва да е твърд титуляр.

Ми да. Той Венци неска си беше фигурант. :)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Национален отбор”