Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/

Мнениеот garfild8 » 08 фев 2010 13:04

Вие много добре казвате за нападението на националния.Съгласен съм.Но на терена играят 11 души.Като не може да си оправиш защитата,като извикаш играчи и да ги подредиш правилно,като в средата на терена,чакаш само на Стенли и Пелето да разбиват играта на противника,много трудно става,в който и да е мач.Но не може да ме убедите,че Мъри може да си подреди защитниците.Че няма особени идеи в халфовата линия и факта че се чака само на гениалните проблясъци на тримата тенори,говори много зле за отбора.
Само Черно море.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 фев 2010 13:11

garfild8 написа:Вие много добре казвате за нападението на националния.Съгласен съм.Но на терена играят 11 души.Като не може да си оправиш защитата,като извикаш играчи и да ги подредиш правилно,като в средата на терена,чакаш само на Стенли и Пелето да разбиват играта на противника,много трудно става,в който и да е мач.Но не може да ме убедите,че Мъри може да си подреди защитниците.Че няма особени идеи в халфовата линия и факта че се чака само на гениалните проблясъци на тримата тенори,говори много зле за отбора.

Реално само защитата куца. Ако не се налагаше Стенли и Пелето да помагат толкова много, отбора би изглеждал различно. Халфовете и нападателите са екстра. Мъри си научи урока и няма да ползва Бербо като плеймейкър. Но единствено и само защитата ме притеснява. И наистина Мъри направи доста грешки с постройката и. Дано се поучи от тях и викне защитници като Вальо Илиев, Данчо Милиев, Сашо Александров, Живко Желев. Ето примерни 4ма, които играят на доста по-високо ниво от Кирчо Котев и "звездата" Иван Иванов.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2010 13:12

garfild8 написа:Вие много добре казвате за нападението на националния.Съгласен съм.Но на терена играят 11 души.Като не може да си оправиш защитата,като извикаш играчи и да ги подредиш правилно,като в средата на терена,чакаш само на Стенли и Пелето да разбиват играта на противника,много трудно става,в който и да е мач.Но не може да ме убедите,че Мъри може да си подреди защитниците.Че няма особени идеи в халфовата линия и факта че се чака само на гениалните проблясъци на тримата тенори,говори много зле за отбора.

Какво има да реди един национален селекционер ?
Той да не е треньор ? Точната дума е.....селекционер !
Като нямаш с какво да редиш.....какво да редиш ?
Как сме нямали идея в средата ?
Пич, от както Мъри пое национала......създаваме 3-4 пъти повече положения, от предишните мачове !
Дори срещу Кипър......реалният резултат - ако не бяха пропуските на 100% -вите положения......е поне едно 6:4 за нас !
А никой.....вярвам, че не се сърди....на "отделните" индивидуални проблясъци в нападение !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 фев 2010 13:15

Много съм съгласен с последния ти пост.Ако Мъри ги викне и ги налага,ще съм по-оптимистичен.Тези четиримата и Тунчев и Иво Иванов от Берое,са добра алтернатива.В средата Марто отляво,в дясно Благо,отпред Бербо и зад него Божинов,Камбуров или Макриев,няма да е зле.Но засега оптимизма,много ми куца.
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 фев 2010 13:26

ТHE G.A.M.E.има логика в думите ти.Мисълта ми е следната.С Италия десен халф бе Ч.Янков :roll: ,Благо резерва.В Ларнака,пуска К.Стоянов десен бек,защото преди 5-6години бил играл като такъв.Това проба на нов играч ли е или си е откровен експеримент в стил Стоичков,с двама защитници срещу Малта.К.Стоянов да не е поливалентен играч,като Пелето. Ч.Янков не е десен халф и го пускаш титуляр в Италия,а на мястото му като деф.халф играе недоразумението Сърмов.Който мнозина от вас сините,не го одобравате изобщо.Това са само два примера и на тяхна основа си изказах мнението.
Последна промяна от garfild8 на 08 фев 2010 13:51, променено общо 1 път.
Само Черно море.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2010 13:47

Не пенсионира ли двама-трима футболисти Мъри, никакви Украини и Полши. Чавдар Янков, Пелето... За издънки като Котев, Тинката и Стоянов да забрави! Заместник на Марто, ако не е във форма, заместник на Стенли, за да имаме бъдеще, а не по едно време да стане като с Балъков. Заместник на Бербатов, който да влезе и да реши мача. Да се даде постепенно титулярно място на футболисти като Валери, Попов, .... или някой нов - Спас Делев, знам ли....Да се реши вратарския пост! Не може всеки мач с различен вратар да излизаме и с различна защита. Времето за експерименти свърши! Задачата на Мъри е да прояви решителност и да взема решения, които никой няма да е съгласен с тях, но това ще е за доброто на отбора ако не в близко, то в далечно бъдеще.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 фев 2010 14:03

ЕМИЛ написа:Групата ни е лесна и никак няма да е трудно да се преборим за второто място ;)

Емиле,кое ни е лесно...Да не мислиш,че ще бием 2 пъти Швейцария и Черна Гора,или пък ще направим Х с Англия...По-скоро се надявай да додрапаме до 3-то място,че пак ще станем за резил 8-)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 фев 2010 14:04

modor написа:Мачкаме всичко наред......и Капело на колене пред националите ни 8-)
Колко искам да си прав,ама като знам на какво ниво ни е футбола,какъв ни е треньора и играчите и направо ми призлява :|

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2010 15:23

garfild8 написа:ТHE G.A.M.E.има логика в думите ти.Мисълта ми е следната.С Италия десен халф бе Ч.Янков :roll: ,Благо резерва.В Ларнака,пуска К.Стоянов десен бек,защото преди 5-6години бил играл като такъв.Това проба на нов играч ли е или си е откровен експеримент в стил Стоичков,с двама защитници срещу Малта.К.Стоянов да не е поливалентен играч,като Пелето. Ч.Янков не е десен халф и го пускаш титуляр в Италия,а на мястото му като деф.халф играе недоразумението Сърмов.Който мнозина от вас сините,не го одобравате изобщо.Това са само два примера и на тяхна основа си изказах мнението.

Ами да.....Стоилов бърка ! Много ясно.....който не работи....той не греши !
Аз лично....след мача с Италия, написах......че Стоилов обърка някои неща.
Същото беше и в мача с Кипър.....прекалено експериментална защита извади....което ме навежда на мисълта, че подцени мача като цяло.
Грешките му....ти лично много добре си ги посочил....няма да ги повтарям.
Смятам обаче, че те няма да се повторят ! Най малкото.....силно се надявам на това !
Те големите треньори.....се отличават, наред с много други качества....и с това - че не повтарят грешките си !
Стоилов....в никакъв случай не е голям треньор....поне за сега.
Но има шанса....да покаже, че най малкото е добър специалист....пак го пиша, грешките които направи в изминалите квалификации......няма да ги повтори !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 фев 2010 15:37

Ако не си повтори грешките и дръпнем нагоре,няма да променя позицията си която имам.Иска ми се да съм оптимист,но все още не мога да бъда такъв.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”