Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/
Мачкаме всичко наред......и Капело на колене пред националите ни 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- bigbonusprize
- Контакти:
modor написа:Мачкаме всичко наред......и Капело на колене пред националите ни
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- aide_morqci
- Контакти:
bigbonusprize написа:modor написа:Мачкаме всичко наред......и Капело на колене пред националите ни25 000 скандират Мъри Стоилов, а другите 15000 си тръгват тъжни, че не са ни урезилили и няма да махнат Мъри.
Болен си вземи да се лекуваш.Пристрастията ви нямат край.Това е национален отбор .Това е отбора на българите

bigbonusprize написа:modor написа:Мачкаме всичко наред......и Капело на колене пред националите ни25 000 скандират Мъри Стоилов, а другите 15000 си тръгват тъжни, че не са ни урезилили и няма да махнат Мъри.
А като се класираме след второ място(ако Синоптика завърши квалификациите),скандиращите името на Мъри ще се много тъжни.Другите сред които съм и аз,няма да бъдем толкова тъжни,защото гледаме реално и сме очаквали това отпадане.
P.S.Копирай ми поста ако искаш.Ако случайно отидем в Полша и Украйна
Само Черно море.
- bigbonusprize
- Контакти:
garfild8 написа:А като се класираме след второ място(ако Синоптика завърши квалификациите),скандиращите името на Мъри ще се много тъжни.Другите сред които съм и аз,няма да бъдем толкова тъжни,защото гледаме реално и сме очаквали това отпадане.
P.S.Копирай ми поста ако искаш.Ако случайно отидем в Полша и Украйналично ще ти се извиня.На теб,на Емил,acmilan и на другите големи оптимисти в този форум.
Цялата тази негативна кампания насочена срещу Мъри и Наско е изключително и само на личностна основа. И аз гледам реално на нещата. Тежка група, силни отбори, но с малко късмет (какъвто ни липсваше в предните квалификации) ще се поздравим с класиране. Швейцарците ги изтървахме в контролата там. Уелс са посредствени. Черна Гора показахме, че можем да ги победим. Без оптимизъм за къде сме в този живот???
Съгласен съм с теб за оптимизма,но аз не вярвам.Макар че по природа обикновено съм оптимист.Просто ми писна,три поредни цикъла,с оптимизъм.Независимо за мен син,червен или розов треньор е начело.Трябва много нови играчи,а ако случайно Мъри го направи и изведе тима на Евро2012 супер.Но не виждам засега нищо положително в национала и ръководителите му.Само с оптимизъм не става,разбрах го със сигурност.
Само Черно море.
- bigbonusprize
- Контакти:
garfild8 написа:Съгласен съм с теб за оптимизма,но аз не вярвам.Макар че по природа обикновено съм оптимист.Просто ми писна,три поредни цикъла,с оптимизъм.Независимо за мен син,червен или розов треньор е начело.Трябва много нови играчи,а ако случайно Мъри го направи и изведе тима на Евро2012 супер.Но не виждам засега нищо положително в национала и ръководителите му.Само с оптимизъм не става,разбрах го със сигурност.
Аз ще ти кажа нещо положително - изглеждаме добре в атака. Започнахме да вкарваме по повече от 1, 2 гола на изявените аутсайдери. Грозна загуба срещу Кипър, но със стабилна защита това не може да се повтори. Само да оправи защитата и ще газим....
Пич,и световни шампиони да станем,ще има хора,които да са тъжни и няма да признаят успеха на треньора.Виж,ако беше Пламен Марков,да речем,при една победа само всички изведнъж ще станат българи.В последните месеци се убедих напълно що за същество е българският футболен фен и неговото мислене.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
bigbonusprize написа:garfild8 написа:Съгласен съм с теб за оптимизма,но аз не вярвам.Макар че по природа обикновено съм оптимист.Просто ми писна,три поредни цикъла,с оптимизъм.Независимо за мен син,червен или розов треньор е начело.Трябва много нови играчи,а ако случайно Мъри го направи и изведе тима на Евро2012 супер.Но не виждам засега нищо положително в национала и ръководителите му.Само с оптимизъм не става,разбрах го със сигурност.
Аз ще ти кажа нещо положително - изглеждаме добре в атака. Започнахме да вкарваме по повече от 1, 2 гола на изявените аутсайдери. Грозна загуба срещу Кипър, но със стабилна защита това не може да се повтори. Само да оправи защитата и ще газим....
България винаги е имала силни атакуващи футболисти-Гунди,Жеков,Бонев,Якимов,Павел Панов,Стойчо Младенов,Наско Сираков,Пламен Гетов,Емил Костадинов,Христо Стоичков,Любослав Пенев,Бербатов,Мартин Петров.Убеден съм,че ще играем атакуващо и ще вкараме много голове.Не знам швейцарците и уелсците да имат нападатели като Бербатов,Мартин,Домо,Рангелов,Божинов,че дори и Камбуров,ако бъде викнат.Черна гора са типични балканци-двама-трима добри млади футболисти,но дотам.Англичаните сигурно ще ни бият на Уембли,но защо пък Бербо да не стане вторият българин,вкарал гол на мъжкия национален отбор на Англия на митичния й стадион
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
THE G.A.M.E
Перфектна група !
Аз все си мислих...че няма да имаме късмет, но този път...ДА - супер удобни съперници !
1. Англия.....има голяма вероятност, англичаните да не са това което са в момента....или което бяха в тия квалификации !
Междувпрочем....почти съм убеден, че ще е така !
На това световно.....могат да се случат толкова неща......да се объркат толкова неща, че не бих се очудил, половината от настоящите английски национали.....да не ги видим, тази есен ! Това не бива в никакъв случай.....да се изключва и за Капело !
2. Швейцария ?
Е и ? Застаряващ отбор....2-3 млади перспективни играчи....и толкова !
При тях колектива е на много високо ниво....но мисля, че и дори само, с някое брилятно изпълнение на Марто или Бербата....и тия са пътници !
Истината е.....че България, Швейцария и Черна гора.....сме долу горе, една класа !
Това е добре....тоест - всеки ще губи точки....само, че ние познаваме черногорците....а те не мисля, че могат да играят по добре.....от това което играха в Подгорица срещу нас.....и първото полувреме в София !
Уелс са "аутсайдера в групата.....но и те ще откраднат точки !
Аз лично....имам повече притеснения, относно Черна гора.....от колкото за Швейцария !
И все пак.....смятам, че трудно бихме загубили от черногорци и швейцарци....що с отнася до англичаните......те винаги играят трудно срещу нас....което за мен е странно.....но историята не лъже !
Смятам.....не би било такъв проблем.....да вземем 1 т. от Англия.
2-4 т. от Швейцария.
4 т. от Черна гора ( отново )
И 4-6 т. от Уелс.
Ако направим една разбивка и за швейцарците.....не вярвам техните точки да са повече от нашите......даже съм убеден - щото те не познават така добре Черна гора...както ние !
Аз все си мислих...че няма да имаме късмет, но този път...ДА - супер удобни съперници !
1. Англия.....има голяма вероятност, англичаните да не са това което са в момента....или което бяха в тия квалификации !
Междувпрочем....почти съм убеден, че ще е така !
На това световно.....могат да се случат толкова неща......да се объркат толкова неща, че не бих се очудил, половината от настоящите английски национали.....да не ги видим, тази есен ! Това не бива в никакъв случай.....да се изключва и за Капело !
2. Швейцария ?
Е и ? Застаряващ отбор....2-3 млади перспективни играчи....и толкова !
При тях колектива е на много високо ниво....но мисля, че и дори само, с някое брилятно изпълнение на Марто или Бербата....и тия са пътници !
Истината е.....че България, Швейцария и Черна гора.....сме долу горе, една класа !
Това е добре....тоест - всеки ще губи точки....само, че ние познаваме черногорците....а те не мисля, че могат да играят по добре.....от това което играха в Подгорица срещу нас.....и първото полувреме в София !
Уелс са "аутсайдера в групата.....но и те ще откраднат точки !
Аз лично....имам повече притеснения, относно Черна гора.....от колкото за Швейцария !
И все пак.....смятам, че трудно бихме загубили от черногорци и швейцарци....що с отнася до англичаните......те винаги играят трудно срещу нас....което за мен е странно.....но историята не лъже !
Смятам.....не би било такъв проблем.....да вземем 1 т. от Англия.
2-4 т. от Швейцария.
4 т. от Черна гора ( отново )
И 4-6 т. от Уелс.
Ако направим една разбивка и за швейцарците.....не вярвам техните точки да са повече от нашите......даже съм убеден - щото те не познават така добре Черна гора...както ние !