WCQ 2014: България - Чехия - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: България - Чехия
... имам едно питане , в сайта новината е озаглавена - Смела , но слаба България остана далеч от големите ...... разбирам , че бяхме слаби ... може би някой да ми разясни , в какво точно се състоеше смелоста ни .. не за друго , ами за да ми е ясно за друг път ,какво се има предвид като се пише така .. предварително благодаря .
Последна промяна от batceko на 15 окт 2013 23:15, променено общо 1 път.
- Левски_с_дубъла
- Контакти:
Поне 2рото място да бяхме задържали... Исландия с население 300к -колкото няколко столични квартала е на бараж. Порутена Босна - директно класиране.
италия-армения 1-2
- blue avalanche
- Контакти:
Добре,че на чехите не им трябваха 3 гола.Така щяха да ни изгермечат...
армения води на италия,и от бараж,завършваме предпоследни
Варна мрази софия
- hristo1306
- Контакти:
Време е шефа на съдиите в УЕФА да изчезне от БФС !!!! Толкова червени картони никога не е имало -- ВЪН продажен мангал г - н Перуков !!!!
-
daydreamer
- Контакти:
batceko написа:... имам едно питане , в сайта новината е озаглавена - Смела , но слаба България остана далеч от големите ...... разбирам , че бяхме слаби ... може би някой да ми разясни , в какво точно се състоеше смелоста ни .. не за друго , ами за да ми е ясно за друг път ,какво се има предвид като се пише така .. предварително благодаря .
Виж колко червени картони изкарахме последните мачове. За това се иска смелост, а не скатаване.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Повторихме същите грешки от мача с Армения, и пак загубихме. Само че този път играта в атака беше съвсем дезорганизирана. Настроението от квалификациите беше положително преди последните 2 мача, след този с Армения малко загорча, пък сега съвсем ми втаса
Пак ще си се влачим в тая урна... Браво на хората по трибуните, подкрепа до последно, както си трябва 

batceko написа:... имам едно питане , в сайта новината е озаглавена - Смела , но слаба България остана дабеч от големите ...... разбирам , че бяхме слаби ... може би някой да ми разясни , в какво точно се състоеше смелоста ни .. не за друго , ами за да ми е ясно за друг път ,какво се има предвид като се пише така .. предварително благодаря .
Е как,да центрираш 20841542184 пъти без резултат и да не изгубиш увереност...българи юнаци
moras70 написа:армения води на италия,и от бараж,завършваме предпоследни
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]