Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/
Това е най-ясната група в квалификациите. Ние, специално, нямаме никаква конкуренция за третото място и никакъв шанс за второто. 
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:Това е най-ясната група в квалификациите. Ние, специално, нямаме никаква конкуренция за третото място и никакъв шанс за второто.
Аз си мисля, че ще завършим четвърти. Англия и Швейцария са класи над нас в момента. С Уелс предвиджам, че ще направим два хикса, а с Черна гора победа в София и равен в Подгорица
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Според мен не бива да се правят каквито и да е прогнози и да отписваме когото и да било . Трябва да се подходи с респект и с умерено самочувствие . Дали ще се класираме или не - това са си кръчмарски сметки . Важни са самите мачове .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
защо написа:Това е най-ясната група в квалификациите. Ние, специално, нямаме никаква конкуренция за третото място и никакъв шанс за второто.
От това по-точно изказване няма в цялата тема
Никакъв шанс за калсиране според мен, но до тогава има време. Всичко може да стане.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Дано жребия за Бразилия `14 да е благосклонен в тая група сме 4
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Мен,ако питаш,същата работа ще е,да не и по-зле...Защото другите се развиват постоянно,а ние кретаме на 1 мястоlisynger написа:Дано жребия за Бразилия `14 да е благосклонен в тая група сме 4
- metodito
- Контакти:
Супер група. Радвам се. Така е по-добре: със супер силни съперници, а не да идват Албания и Кипър и да си късаме нервите. Сега поне като падаме няма какво толкова да се ядосваме. Всяко равенство ще е радост, а при победа... голям главобол на сутринта
. Хайде да приемем най-после къде ни е мястото. Не очаквам от Мъри нищо, така че всеки резултат различен от загуба ще е радост за мен.
П.С. Абе, маите какво казват за това първенство? Представяте ли си да се класираме в тая група на първо място. Всички ще чакаме да стигнем поне четвърт-финал и ... света свърши. Муахахаха, голем смех ще падне. С тоя нашия български късмет ххич няма да ме учуди.

П.С. Абе, маите какво казват за това първенство? Представяте ли си да се класираме в тая група на първо място. Всички ще чакаме да стигнем поне четвърт-финал и ... света свърши. Муахахаха, голем смех ще падне. С тоя нашия български късмет ххич няма да ме учуди.
Групата ни е лесна и никак няма да е трудно да се преборим за второто място 
ЕМИЛ написа:Групата ни е лесна и никак няма да е трудно да се преборим за второто място
Ей от такива прогнози трябва да се пазим . Не бива да се говори предварително . Не го ли разбрахте това ?!?!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]