flo написа:Ти разбираш ли ,че в момента сме най-слабия втори отбор от всички групи?!?!!
Да, ама без да сме играли двата мача с Малта и Армения. След тях хващам бас, че няма да сме най-слабия втори.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
flo написа:Ти разбираш ли ,че в момента сме най-слабия втори отбор от всички групи?!?!!
rebelheartous написа:flo написа:Ти разбираш ли ,че в момента сме най-слабия втори отбор от всички групи?!?!!
Да, ама без да сме играли двата мача с Малта и Армения. След тях хващам бас, че няма да сме най-слабия втори.
lorda1234 написа:Мисля, че Благой Иванов трябва да бъде извикан за следващите мачове.Намира се в много добра форма за отбора си.играе редовно и е капитан.Мисля, че с него можем сериозно да изненадаме отборите във вторите мачове.
Teo написа:Чехите и Дачаните пролетта много ще грешат за сметка на Армения, което ще ни отвори пътя към Бразилия.
Пролетта освен от Италия от друг няма да паднем, не знам какви сметки си правиш ти, но ние ще сме с 19 точки накрая
stn написа:lorda1234 написа:Мисля, че Благой Иванов трябва да бъде извикан за следващите мачове.Намира се в много добра форма за отбора си.играе редовно и е капитан.Мисля, че с него можем сериозно да изненадаме отборите във вторите мачове.
Кой този Блгой Иванов? Да нямаш предвид Багата?
sin4ec написа:Teo написа:Чехите и Дачаните пролетта много ще грешат за сметка на Армения, което ще ни отвори пътя към Бразилия.
Пролетта освен от Италия от друг няма да паднем, не знам какви сметки си правиш ти, но ние ще сме с 19 точки накрая
А? Че не разбрах, ти пиян ли си, или си ултра-ентусиаст? Наистина ли вярваш, че ще ходим в Бразилия? Ми ние топката не можем да спираме, пич! На мм се отърваваме три мача и късмет ни покрива-как я мислиш? Или 9 човека в защита е модерен футбол? Докога? Имаш ли представа как ще изглеждат Италия, Дания и Чехия догодина?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
rebelheartous написа:С късмет можеш да направиш хикс с един отбор от Евро 2012, с втори отбор от Евро 2012. Само че като се съберат 3 отбора от Евро 2012, срещу които сме непобедими, е нещо повече от късмет. Просто сме повече от отбор. Embrace it.
sin4ec написа:Teo написа:Чехите и Дачаните пролетта много ще грешат за сметка на Армения, което ще ни отвори пътя към Бразилия.
А? Че не разбрах, ти пиян ли си, или си ултра-ентусиаст? Наистина ли вярваш, че ще ходим в Бразилия? Ми ние топката не можем да спираме, пич! На мм се отърваваме три мача и късмет ни покрива-как я мислиш? Или 9 човека в защита е модерен футбол? Докога? Имаш ли представа как ще изглеждат Италия, Дания и Чехия догодина?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта