R.I.P. България - Уелс 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Уелс (11.10/21:05)
Ако искате мърлячите малко да живнат-пуснете им по високоговорителите Азис! Да видим поне малко игра, баси!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
pumpo написа:RedeviL написа:За следващите квалификации ми е бедна фантазията какво ще става..
Аз ще подскажа: Италия, Чехия ,Дания, Армения....![]()
![]()
5-то място?

добро е на тати момчето ама в някой бар.тия в холандия са луди номер едно.а тия в милан май още повече та го искат.ужас не ги виждам,в лигата на шампионите.
pumpo написа:RedeviL написа:За следващите квалификации ми е бедна фантазията какво ще става..
![]()
Ще има нови анти-рекорди
Влиза Спас Делев...
Жалкото е ,че за 6 мин. през второто полувреме не правим дори натиск, напротив уелсците натискат повече...като ,че ли за 0-2
Жалкото е ,че за 6 мин. през второто полувреме не правим дори натиск, напротив уелсците натискат повече...като ,че ли за 0-2
- hristo1306
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Кой ще поеме политическата отговорност??????????????????????????
БББББББББОООООООООБББББББББИИИИИИИИИИИИ
Жал ми е само за Стилян Петров! Останалите палячовци не заслужават дори презрението ми!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
В пълен унисон с играчите на терена и публиката днес са треньорските светила на скамейката Мадански, Светослав Петров и Сухия 

tani написа:добро е на тати момчето ама в някой бар.тия в холандия са луди номер едно.а тия в милан май още повече та го искат.ужас не ги виждам,в лигата на шампионите.
Че какво му е на него сега ? Вратаря голове ли да прави ??? Айде да питаме защо няма халфове,нападатели,защитници .... Вратаря да е проблема
shevchenko написа:pumpo написа:RedeviL написа:За следващите квалификации ми е бедна фантазията какво ще става..
![]()
5-то място?
Е то ние и сега сме пети... ама не забравяй, че и Малта ще искат да пишат своята история
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН