Red Warrior написа:Мите, в България няма да ти простят баце! На млад, богат, талантлив, красив и световно известен трудно се прощава в България - добре да го знаеш
гледай си Ленчето, че в националния е пълен бардак ! Всичко баджанаци - фолкаджии !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Red Warrior написа:Мите, в България няма да ти простят баце! На млад, богат, талантлив, красив и световно известен трудно се прощава в България - добре да го знаеш

Levskar_90 написа:xaxa егати мишката. Предаде България за да се доказва на САФ, и сега като САЭ се гаври с него и не го пуска в игра, реши да поразцъка в националния. Предпочитам млади момчета нахъсани, отколкото тоя пенсионер да им яде хляба. Бербо България не те иска стой си в Англия, а и те чакаме да дойдеш да ни оправиш футбола
 Ако Бербатов се върне това ще е огромен плюс за национала най-малкото младите ще добият самочувствие покрай него Марто,Стилян и Любо Пенев никой не говори за класиране,а да се тръгне от блатото.Последните квалификации колко гола вкарахме 2 или 3 бяха ?
 Ако Бербатов се върне това ще е огромен плюс за национала най-малкото младите ще добият самочувствие покрай него Марто,Стилян и Любо Пенев никой не говори за класиране,а да се тръгне от блатото.Последните квалификации колко гола вкарахме 2 или 3 бяха ?ivo77 написа:Сетих се за ония виц:
Бербатов казал на Сър Алекс ''Отказах се от националния'',а Съра го питал "Ми ся къде ще играеш?"

favaca8888 написа:Барби за какво ни е ?!
Според мен Фърги му е казал, ако искаш да останеш се връщай в национала.
Прави впечатление ,че Фъргюсън държи играчите му да играят за националните си отбори. Примери бол.
Възможно е да има и някаква клауза в договора.....личното ми мнение е че това ще е двустранна грешка, иначе уважавам Барби, да е жив и здрав.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта