Без Бербатов сме дотам !
България след Бербо: 15 мача, 9 гола, 3 победи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: България след Бербо: 15 мача, 9 гола, 3 победи
Тогава нека напсуваме Бербатов, за това, че България не вкарва без него
Без Бербатов сме дотам !
Без Бербатов сме дотам !
- Nevertheless
- Контакти:
Не ме интересува къде играе Бербатов (ако ще и в носителя на купата на Млечния път), колко гола е вкарал до сега за Националния отбор (въпреки, че имаше и периоди на "суша"), колко гениален футболист е (въпреки че и за МАН Ю имаше мачове, в които беше абсолютен статист, пък и не само там, какъв добър човек е, колко е красив и приветлив и т.н. Важното е, че НЕ ИСКА ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ МОЛИ И ДА МУ ПРАВИ МИЛИ ОЧИ. Наскоро чух един английски журналист да казва, че подобно поведение от "звезда" у тях би било тотално критикувано и въпросният футболист би бил разпънат на кръст и направен на пух и прах от медии и фенове.
Или си за Родината си и си готов на някакви компромиси, или - марш от тука !!
Ни най-малко не омаловажавам всичко постигнато от Митко и не подценявам качествата му ..... , но няма да рева за него ...
Не по-голям от България
Най-големият - Васил Левски е ГОЛЯМ заради огромно си себеотрицание и заради това, че никога не е поставял себе си пред ДЕЛОТО. Сравнението едва ли е уместно, но ми писна да суша плача по Митко от хора, които го превърнаха в "икона" ..
Или си за Родината си и си готов на някакви компромиси, или - марш от тука !!
Ни най-малко не омаловажавам всичко постигнато от Митко и не подценявам качествата му ..... , но няма да рева за него ...
Не по-голям от България
Най-големият - Васил Левски е ГОЛЯМ заради огромно си себеотрицание и заради това, че никога не е поставял себе си пред ДЕЛОТО. Сравнението едва ли е уместно, но ми писна да суша плача по Митко от хора, които го превърнаха в "икона" ..
-
deqnivkov90
- Контакти:
тоест нищо България без бербо
Nevertheless, само дето в Англия имат 100 футболисти като Бербатов и могат да си позволят да ги правят на пух и прах ПРИ ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ! Ние, като една примерна пастмина, го направихме на пух и прах преди да се откаже...И СЕГА ПАК НЕДОВОЛНИ! Такива като теб го изгониха с извънземните си очаквания, а той си играеше доста добре и даваше класата нужна за победи над отбори като Беларус например! Без него от средно-европейско ниво с победи над Беларус, Унгария, Уелс, стигнахме нивото на Люксембург и Малта! Я се осъзнай и спри да говориш глупости! Какво пък ти си направил за България или някога ще направиш...на приказки България ти е по-голяма, но едва ли някога ще ги докажеш тези приказки - да те светна, то не се доказва с расизъм, татуировки и псувни!
RobiVanPersie написа:А какво ще кажеш за нападението ни?Искаш да кажеш,че сега сме много по добре без него?Не мислиш ли,че по-добре нещо от колкото нищо?От,кочто и точка да го гледаш,той е най-добрия избор в момента за нашето нападение или поне бе
няма значение дали е по добър от тея пльокъли или не е! пич става въпрос за характера и поведението му ! аз не виждам тука за кво некви реват като пички за *^% при положение ,че индивида от блград сам реши да хвърли нац. фланелка . заради нас се махнал .. ами що не се маха от манчестър пак питам , при положение ,че целия стадион му се смее и го правят на балък???
иначе и да се върне и да не се върне... картинката с нищо нема да се промени .... както го бутаха като малък и го налагаха в нац. отбор , така сега бутат и ники михаилов и зета.... след толкова много бутане и те един ден ше облечат фланелката на голем отбор няма да са последните стоичков и бербатов , които да ви радват ,че играят в чужбина .... ама незнам каква национална гордост е това , ако ме питате ония дето прилича на брус лии - парк мисля ,че се казва , какъв е по народност - китаец ? виетнамец? апонец ? кореец ? или малоазиец
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
С Бербатов или без Бербатов, с Матеус или с Мъри, вече няма никакво значение.
На националният тим му трябва не още един, а още 22 футболисти, за да заприличаме на отбор.
Вярно, че Бербатов е най-добрият български футболист в последното десетилетие.
Той обаче не желае да играе за родината си ! А и да играе, разликата няма да е кой знае каква.
Онзи ден паднахме от Англия не с 0:1, а с 0:3 и то по милост на англичаните, които просто спряха да вкарват през второто полувреме.
И да беше играл Бербатов какво ? Щеше да вкара примерно 1 гол ...
Стига вече сте величали този футболист ! Той не заслужава нашето уважение !
Човек отказал да служи на родината и народа си трябва да бъде презрян ! Така е в целия нормален свят ! А в по-варварския може да бъде и убит за това ...
Превърнахте една откровена мижитурка в национален герой ...
Боже, толкова нищожен народ ли сме станали вече ?
Последна промяна от marmi52 на 04 сеп 2011 15:54, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Nevertheless
- Контакти:
Libera написа:Nevertheless, само дето в Англия имат 100 футболисти като Бербатов и могат да си позволят да ги правят на пух и прах ПРИ ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ! Ние, като една примерна пастмина, го направихме на пух и прах преди да се откаже...И СЕГА ПАК НЕДОВОЛНИ! Такива като теб го изгониха с извънземните си очаквания, а той си играеше доста добре и даваше класата нужна за победи над отбори като Беларус например! Без него от средно-европейско ниво с победи над Беларус, Унгария, Уелс, стигнахме нивото на Люксембург и Малта! Я се осъзнай и спри да говориш глупости! Какво пък ти си направил за България или някога ще направиш...на приказки България ти е по-голяма, но едва ли някога ще ги докажеш тези приказки - да те светна, то не се доказва с расизъм, татуировки и псувни!
Аз, колега, не съм обект на коментари и не става дума за мен. Не му завиждам на Митко ни най-малко. Да е жив и здрав. Когато в Англия имат 100, 1000 или 5000 звезди и ги правят на пух и прах, представи си какво биха направили, какво имаха само 1. Ние имаме 1 и трябва да и се кланяме до гроб, да стоим паметници, да кръщаваме булеварди и детски градини, така ли .? Големият футболен талант не те поставя над някои неща.
И не се опитвай да правиш неуместни сравнения. Аз нямам качествата и уменията на Бербатов, че да ме сравняваш него. Не давай лични оценки във форума, ако обичаш - какво съм очаквал и т.н.
Името на Димитър Бербатов непрекъснато се свързва с почти всичко, ставащо около футбола в България. Последвано от много противоречиви мнения. Отрицателните преобладават. При това изпълнени с ирония, злоба, обиди.. Защо? След като:
1. Димитър Бербатов е един от най-добрите български футболисти. За всички времена. И между действащите.
2. Димитър Бербатов играе в най-добрия клубен отбор от всички действащи български футболисти. Наистина не е титуляр, често не попада в групата за мача. Но все пак.
3. Димитър Бербатов постигна успехи с няколко клуба, които понастоящем са трудно достижими от който и да е от останалите български футболисти. Ще се радвам ако бъда опроверган. Постигна и личен успех - голмайстор на едно от най-силните пъвенства.
4. Димитър Бербатов е голмайстор на националния отбор. Факт. Каквито и аргументи да противопоставяме.
5. Димитър Бербатов се отказа от националния отбор. Действие, което не е повод за гордост. Каквито и да са причините. Но защо не му позволим това право и да приемем този факт като реалност? Правили са го и други футболисти. Не по-малко известни от него.
...
Позволявам си една идея. "1 месец без Димитър Бербатов във форумите". В новините той ще влиза и без нашата "подкрепа".
1. Димитър Бербатов е един от най-добрите български футболисти. За всички времена. И между действащите.
2. Димитър Бербатов играе в най-добрия клубен отбор от всички действащи български футболисти. Наистина не е титуляр, често не попада в групата за мача. Но все пак.
3. Димитър Бербатов постигна успехи с няколко клуба, които понастоящем са трудно достижими от който и да е от останалите български футболисти. Ще се радвам ако бъда опроверган. Постигна и личен успех - голмайстор на едно от най-силните пъвенства.
4. Димитър Бербатов е голмайстор на националния отбор. Факт. Каквито и аргументи да противопоставяме.
5. Димитър Бербатов се отказа от националния отбор. Действие, което не е повод за гордост. Каквито и да са причините. Но защо не му позволим това право и да приемем този факт като реалност? Правили са го и други футболисти. Не по-малко известни от него.
...
Позволявам си една идея. "1 месец без Димитър Бербатов във форумите". В новините той ще влиза и без нашата "подкрепа".
- OldTrafford
- Контакти:
Поздравления за автора! И аз смятах да направя нещо подобно. Статистиката е трагична, после ми говорете че не липсвал..
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- arekusanderu
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:MuFc1878 написа:Честито виБербатов бил флегма, не се раздавал. Радвайте се на сегашните успехи на тима. Ха,то нямало такива. Може и по-добре.
А и вече всеки почна да се отказва от национала, защо ли?
Плъховете напускат първи потъващия кораб.....
Да,правси за плъховете.............но за този все още дават 20-25 мил евро......та си помисли добре кой е плъхът сега.....
FORZA CESENA !!!