Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ей, охлюв. Абе вие кухорогите съвсем изтрещяхте май. 2004 европейското първенство. В една квалификационна група с Хърватия бяхме. И секласирахме на Европейско. А че направил 2-2 навън на Чернва гора. Мъри какво направи днес? Падна у дома. Знаеш ли че от 1 година нямаме победа? 8-9 мача са това. Знаеш ли, че по времето на Марков бяхме около 20 място в ранглистата на ФИФА, сега сме извън топ 50.igor tomasic написа:Неутрален написа:Не съм червен, но не слагай Марков до Стоичков и Мъри. Точно този Марков ни класира за европейско, затова думите назад. Когато отбора не върви пръво треньора си заминава , а ако се налага , а в случая се налага и ръководството на БФС да си ходи.
Кога беше това европейско , че съм малък и незнам.Та аз вече не усещам вкуса на 1/4 финала в УЕФА та ти за европейско ми говориш.Айде моля ти се !Точно с Марков май 2-2 именно с този отбор! Та добре , че Благо ни спаси , който сега го нямаше!
WeReWoLf написа:athom написа:Я пак?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На коя планета живееш, авторе?
На нормална планета, в ненормална страна.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
samobotev написа:Верно колко го плюха Бербатов че само на слабите вкарвал, а сега като го няма се оказа че вече и на най слабите няма кой да вкара![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта