Кой е правилният път за Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Когато ви омръзне да ви лъжат и манипулират!?

Мнениеот samobotev » 07 сеп 2010 23:09

Верно колко го плюха Бербатов че само на слабите вкарвал, а сега като го няма се оказа че вече и на най слабите няма кой да вкара :) :roll:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Нека феновете се обединим

Мнениеот zlatan » 07 сеп 2010 23:10

кво обединение бе братле ти сега ли си включи компа ,обединение на 22-септември.
LEVSKI_FOREVER

Professore

Мнениеот Professore » 07 сеп 2010 23:12

Това за клубните пристрастия би трябвало да се знае от всеки фен...за съжаление не е така.Винаги ще има недоволни защото всеки иска да вижда любимите си играчи(клубинте за съответния отбор),да играе в националния...е това няма как да стане!
Но погледнете на какво дереже сме,подкрепям автора!Подкрепа за МАЙКА БЪЛГАРИЯ! ;)

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 07 сеп 2010 23:13

igor tomasic написа:
Неутрален написа:Не съм червен, но не слагай Марков до Стоичков и Мъри. Точно този Марков ни класира за европейско, затова думите назад. Когато отбора не върви пръво треньора си заминава , а ако се налага , а в случая се налага и ръководството на БФС да си ходи.

Кога беше това европейско , че съм малък и незнам.Та аз вече не усещам вкуса на 1/4 финала в УЕФА та ти за европейско ми говориш.Айде моля ти се !Точно с Марков май 2-2 именно с този отбор! Та добре , че Благо ни спаси , който сега го нямаше!
Ей, охлюв. Абе вие кухорогите съвсем изтрещяхте май. 2004 европейското първенство. В една квалификационна група с Хърватия бяхме. И секласирахме на Европейско. А че направил 2-2 навън на Чернва гора. Мъри какво направи днес? Падна у дома. Знаеш ли че от 1 година нямаме победа? 8-9 мача са това. Знаеш ли, че по времето на Марков бяхме около 20 място в ранглистата на ФИФА, сега сме извън топ 50.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 сеп 2010 23:14

Напълно подкрепям, че трябва да сме единни.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 сеп 2010 23:14

WeReWoLf написа:
athom написа:Я пак? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На коя планета живееш, авторе?

На нормална планета, в ненормална страна.

Сам си си отговорил. Поразгледай темите от тази вечер и виж за какво става дума.
Това нещо не се оправя с един призив в интернет форум, мисля че си даваш сметка за това.
Това се нарича манталитет, а такъв ние нямаме.

И тук не става дума за футбол, тук имам предвид цялоста ни като нация. А именно, че не сме нация.
Червени мразят сини и обратното, жълто-черни мразят бяло-черни и обратното, бели мразят червено-черни...да не изброявам.
Цяла България мрази софиянците, защо - и те не знаят. Шопите презират останалата част от България, защо - ми и те не знаят.
Ако в едно село започне да се строи нещо, в съседното село са по навити нищо да не се строи, отколкото то да е при съседите им...нищо че същото такова нещо е на 50км най-близо.

И т.н.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 сеп 2010 23:14

samobotev написа:Верно колко го плюха Бербатов че само на слабите вкарвал, а сега като го няма се оказа че вече и на най слабите няма кой да вкара :) :roll:

Ами да.Шест мача на Трупата на Мъри,тази година и само 2 гола. :) И пак Бербо виновен.Само болен мозък,може да се сети,за тази велика глупост.
Само Черно море.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 07 сеп 2010 23:15

Мъри е виновен че не спря да обслужва всякакви интереси в националния!Боби ще си измива ръцете че няма пари за чужденец и ще назначава послушковци които да си траят и друг да реди състава и колелото се върти,докато перуката е в БФС !

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 07 сеп 2010 23:17

Един е Иан Иванов "голям" играч,който за пореден път ни провали,нещастен тъп чорбар!Тези от вчера имат национален отбор и ни биха без положение заради пъпчивият рус гей Иван Иванов!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 07 сеп 2010 23:17

Задължително това БФС трябва да се ИЗКОРЕНИ от дъно! Всички герои от 94-та да изчезнат,защото абсолютно всички техни предшественици,въпреки негативите на моменти бяха с класи по-добри като ръководители и не само! Националния ни отбор трябва да бъде създаден напълно и изцяло наново,само от млади и перспективни кадри от вътрешното първенство и тогава като падаме с по О-4-5,поне няма да ме е яд и ще знам,че толкова си можем,но момчетата се раздават!..................................................Само че проблема идва не само от БФС-то дето за нищо не става а въобще от скапаното ни управление на скапаната ни държава! Някои строят зали за 100 милиона а в същност държавата гние в разруха и недоимък...................така е и във футбола ни и във всичко!!!!!!!......................Просто пример от стотиците небивалици в тая държава! Сега пак ще се завърнат Стоичковци и тем подобни, и пак старата песен на нов глас!!!............. И какво като върнат бЕрбатов???? ...........Завалията...........................

Върни се в “Национален отбор”