Николай Михайлов vs Валери Божинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Re: Николай Михайлов vs Валери Божинов

Мнениеот BoB0 » 23 мар 2011 14:54

Не им се бъркайте в живота на хората. Къвто и да е Ники, влезе ли на терена е страхотен. Може би 1 гол си спомням по-левашки за целия сезон. Пази на вратата на шампиона и носител на купата на Холандия и борещ се за дубъл и тази година. Докато Божинката... момчето е набор 86 а имам чувството, че играе от 15 години... На толко крехки години той обиколи вече 6 или 7 много добри отбори и ще си остане със страхотна визитка, колкото и посредствен футболист да е. Просто някой хора са родени под щастлива звезда и им връзва цял живот. Така че няма кво да говорим и за 2-мата. Но щом в ужасно слабия отбор на Парма, наистина в ужасно силна конкуренция в името на звезда от световен мащаб като Креспо и взетия под наем от Юве Амаури, му е мъка дори влиза в групата... не знам кво ще прави след тоя сезон. По-зле от Парма, може би пак Серия Б...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 мар 2011 14:58

Разминаха си позиции двата :lol:
Преди години Ники беше трагедия като футболист и редовен посетител на Син сити и всички чалга кръчми и моделки !
От какво се раздели с моделките и чалгата Ники взе да става футболист !
Сега Валери се занимава с моделки и чалгарки и е пълна трагедия като футболист !
Преди докато беше в Италия далеч от чалга и моделки беше голяма надежда , сега само е голяма но не се знае какво точно !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 23 мар 2011 15:10

danko_sot написа:Ники Михайлов винаги ме е дразнил с огромното си самочувствие. Не гледах предаването на Иван иАндрей, но видях снимки след това по нета и четох това, което е казал. Какво да ви кажа. Вижте му първо прическата, татусите, държането. Имал една приятелка, но била твърде груба. Не обичам такива хора. Никой не обича хора с такова огромно самочувствие. Ако беше Икер Касияс или Едвин Ван дер Сар щях да го приема. Но кой е той? Даже и левскарите го заклеймиха след онзи мач с Вердер. Докато след грешката на Иво Иванов имаше скандирания в негова подкрепа. Защо? Много просто. Единият се извини през сързи след мача, другият се държеше нагло до края. А и не мисля, че Ники се е доказал още като вратар. Особено пък в националния. Колко големи мача има Ники за трикольорите? Колко? Ами ще го видим, но по-добре да не говори много, а повече да работи и да тренира.
И Божинов не е цвете за мирисане. Обича живота, а явно и жените и това му се отразява пагубно на кариерата. Но като човек като съм го слушал по интервюта ми изглежда много по-разбран и земен и не е такава надувка, като татковото. Михайлов няма право да коментира такива въпроси кой защо не бил повикан и т.н. Къв е той в тоя отбор? Капитан ли е? Треньор ли е? Шеф ли е някакъв? Никакъв просто един играч и въобще не е негова работа да коментира такива неща, свързани с тима. Само се разваля атмосферата така в тима. Супер чалгаджийска история е тая с Николета и Алисия от друга страна. Абе докато има такива истории и чалгаджийски неща в отбора, няма да видим нищо хубаво. Матеус, ако иска да е треньор на място трябваше да скастри Ники зза тва интервю. Но нали Ники е син на шефа.

Ето това според мен е най-точното мнение по темата или по-скоро това, което се припокрива с моето :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 мар 2011 15:26

TheClub написа:
danko_sot написа:Ники Михайлов винаги ме е дразнил с огромното си самочувствие. Не гледах предаването на Иван иАндрей, но видях снимки след това по нета и четох това, което е казал. Какво да ви кажа. Вижте му първо прическата, татусите, държането. Имал една приятелка, но била твърде груба. Не обичам такива хора. Никой не обича хора с такова огромно самочувствие. Ако беше Икер Касияс или Едвин Ван дер Сар щях да го приема. Но кой е той? Даже и левскарите го заклеймиха след онзи мач с Вердер. Докато след грешката на Иво Иванов имаше скандирания в негова подкрепа. Защо? Много просто. Единият се извини през сързи след мача, другият се държеше нагло до края. А и не мисля, че Ники се е доказал още като вратар. Особено пък в националния. Колко големи мача има Ники за трикольорите? Колко? Ами ще го видим, но по-добре да не говори много, а повече да работи и да тренира.
И Божинов не е цвете за мирисане. Обича живота, а явно и жените и това му се отразява пагубно на кариерата. Но като човек като съм го слушал по интервюта ми изглежда много по-разбран и земен и не е такава надувка, като татковото. Михайлов няма право да коментира такива въпроси кой защо не бил повикан и т.н. Къв е той в тоя отбор? Капитан ли е? Треньор ли е? Шеф ли е някакъв? Никакъв просто един играч и въобще не е негова работа да коментира такива неща, свързани с тима. Само се разваля атмосферата така в тима. Супер чалгаджийска история е тая с Николета и Алисия от друга страна. Абе докато има такива истории и чалгаджийски неща в отбора, няма да видим нищо хубаво. Матеус, ако иска да е треньор на място трябваше да скастри Ники зза тва интервю. Но нали Ники е син на шефа.

Ето това според мен е най-точното мнение по темата или по-скоро това, което се припокрива с моето :)

+1 :) Аз също смятам, че мнението на колегата е доста точно. Явно понякога цесекари и левскари можем да бъдем на едно мнение, особено когато става дума за бъдещето на националния отбор. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 23 мар 2011 15:32

SANSIRO7 написа:
ЧерноМореВарна написа:И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.

Абе единия е малко по футболист от другия /поне играе редовно/, но и двамата са лай..

Тоя където/поне играе редовно/ до миналата година имаше повече мачове за националният отбор, от колкото за клубния, е колко да е по-футболист?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 мар 2011 15:39

Михайлов няма право,разбира се,да говори такива неща за Валери Божинов.Може би действително имат проблем помежду си и е добре да не го разрешават чрез медиите.Колкото до футболната им кариера-Николай Михайлов е първият български вратар,който играе в шампион на една от най-футболните държави,пази отлично в Шампионската лига,на 1/4 финал е в Лига Европа,носител на Суперкупата,на финал за Купата и е в борбата за титлата,справя се добре и на вратата на националния отбор,което е най-важното за всеки нормален български фен.Е,това не е вратар ли,според вас?Божинов получи страшно много шансове в националния отбор и не направи почти нищо за 6 години.Надявам се един ден да си подобри играта и да поведе атаката на националния отбор,но времето си минава,а нищо не се променя,за съжаление.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 23 мар 2011 15:42

ЧерноМореВарна написа:И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.

Точно :!: :!: :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2011 16:07

На Николай Михайлов му тежи фамилията, но момчето успява да отстоява себе си.
Ако се казваше Николай Евтимов, сега тези полемики тук нямаше да се водят.
Ни най-малко ме вълнува кой, коя кучка е отпраскал, млади хора са, няма да карат с Мара шепова я.
Бил споделил нещо в ефир, това му е мнението на момчето бе, свободна държава сме и всеки може да говори каквото пожелае, тъй като щом казва нещо, може да поеме отговорност за думите си.

Ние тук сравнихме Бербатов със земята, че бил слаб, а на Божинов ще изписваме вежди, че е силен - баси смеха :lol:
Изображение

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 мар 2011 16:18

Ники поне още 10 години ще бъде несменяем титуляр на вратата на националния отбор,Валери в най-скоро време ще рита в селските групи.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Национален отбор”