Николай Михайлов vs Валери Божинов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Николай Михайлов vs Валери Божинов
Не им се бъркайте в живота на хората. Къвто и да е Ники, влезе ли на терена е страхотен. Може би 1 гол си спомням по-левашки за целия сезон. Пази на вратата на шампиона и носител на купата на Холандия и борещ се за дубъл и тази година. Докато Божинката... момчето е набор 86 а имам чувството, че играе от 15 години... На толко крехки години той обиколи вече 6 или 7 много добри отбори и ще си остане със страхотна визитка, колкото и посредствен футболист да е. Просто някой хора са родени под щастлива звезда и им връзва цял живот. Така че няма кво да говорим и за 2-мата. Но щом в ужасно слабия отбор на Парма, наистина в ужасно силна конкуренция в името на звезда от световен мащаб като Креспо и взетия под наем от Юве Амаури, му е мъка дори влиза в групата... не знам кво ще прави след тоя сезон. По-зле от Парма, може би пак Серия Б...
Разминаха си позиции двата
Преди години Ники беше трагедия като футболист и редовен посетител на Син сити и всички чалга кръчми и моделки !
От какво се раздели с моделките и чалгата Ники взе да става футболист !
Сега Валери се занимава с моделки и чалгарки и е пълна трагедия като футболист !
Преди докато беше в Италия далеч от чалга и моделки беше голяма надежда , сега само е голяма но не се знае какво точно !
Преди години Ники беше трагедия като футболист и редовен посетител на Син сити и всички чалга кръчми и моделки !
От какво се раздели с моделките и чалгата Ники взе да става футболист !
Сега Валери се занимава с моделки и чалгарки и е пълна трагедия като футболист !
Преди докато беше в Италия далеч от чалга и моделки беше голяма надежда , сега само е голяма но не се знае какво точно !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
danko_sot написа:Ники Михайлов винаги ме е дразнил с огромното си самочувствие. Не гледах предаването на Иван иАндрей, но видях снимки след това по нета и четох това, което е казал. Какво да ви кажа. Вижте му първо прическата, татусите, държането. Имал една приятелка, но била твърде груба. Не обичам такива хора. Никой не обича хора с такова огромно самочувствие. Ако беше Икер Касияс или Едвин Ван дер Сар щях да го приема. Но кой е той? Даже и левскарите го заклеймиха след онзи мач с Вердер. Докато след грешката на Иво Иванов имаше скандирания в негова подкрепа. Защо? Много просто. Единият се извини през сързи след мача, другият се държеше нагло до края. А и не мисля, че Ники се е доказал още като вратар. Особено пък в националния. Колко големи мача има Ники за трикольорите? Колко? Ами ще го видим, но по-добре да не говори много, а повече да работи и да тренира.
И Божинов не е цвете за мирисане. Обича живота, а явно и жените и това му се отразява пагубно на кариерата. Но като човек като съм го слушал по интервюта ми изглежда много по-разбран и земен и не е такава надувка, като татковото. Михайлов няма право да коментира такива въпроси кой защо не бил повикан и т.н. Къв е той в тоя отбор? Капитан ли е? Треньор ли е? Шеф ли е някакъв? Никакъв просто един играч и въобще не е негова работа да коментира такива неща, свързани с тима. Само се разваля атмосферата така в тима. Супер чалгаджийска история е тая с Николета и Алисия от друга страна. Абе докато има такива истории и чалгаджийски неща в отбора, няма да видим нищо хубаво. Матеус, ако иска да е треньор на място трябваше да скастри Ники зза тва интервю. Но нали Ники е син на шефа.
Ето това според мен е най-точното мнение по темата или по-скоро това, което се припокрива с моето
- Captain Stottlemeyer
TheClub написа:danko_sot написа:Ники Михайлов винаги ме е дразнил с огромното си самочувствие. Не гледах предаването на Иван иАндрей, но видях снимки след това по нета и четох това, което е казал. Какво да ви кажа. Вижте му първо прическата, татусите, държането. Имал една приятелка, но била твърде груба. Не обичам такива хора. Никой не обича хора с такова огромно самочувствие. Ако беше Икер Касияс или Едвин Ван дер Сар щях да го приема. Но кой е той? Даже и левскарите го заклеймиха след онзи мач с Вердер. Докато след грешката на Иво Иванов имаше скандирания в негова подкрепа. Защо? Много просто. Единият се извини през сързи след мача, другият се държеше нагло до края. А и не мисля, че Ники се е доказал още като вратар. Особено пък в националния. Колко големи мача има Ники за трикольорите? Колко? Ами ще го видим, но по-добре да не говори много, а повече да работи и да тренира.
И Божинов не е цвете за мирисане. Обича живота, а явно и жените и това му се отразява пагубно на кариерата. Но като човек като съм го слушал по интервюта ми изглежда много по-разбран и земен и не е такава надувка, като татковото. Михайлов няма право да коментира такива въпроси кой защо не бил повикан и т.н. Къв е той в тоя отбор? Капитан ли е? Треньор ли е? Шеф ли е някакъв? Никакъв просто един играч и въобще не е негова работа да коментира такива неща, свързани с тима. Само се разваля атмосферата така в тима. Супер чалгаджийска история е тая с Николета и Алисия от друга страна. Абе докато има такива истории и чалгаджийски неща в отбора, няма да видим нищо хубаво. Матеус, ако иска да е треньор на място трябваше да скастри Ники зза тва интервю. Но нали Ники е син на шефа.
Ето това според мен е най-точното мнение по темата или по-скоро това, което се припокрива с моето
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
SANSIRO7 написа:ЧерноМореВарна написа:И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.
Абе единия е малко по футболист от другия /поне играе редовно/, но и двамата са лай..
Тоя където/поне играе редовно/ до миналата година имаше повече мачове за националният отбор, от колкото за клубния, е колко да е по-футболист?
Михайлов няма право,разбира се,да говори такива неща за Валери Божинов.Може би действително имат проблем помежду си и е добре да не го разрешават чрез медиите.Колкото до футболната им кариера-Николай Михайлов е първият български вратар,който играе в шампион на една от най-футболните държави,пази отлично в Шампионската лига,на 1/4 финал е в Лига Европа,носител на Суперкупата,на финал за Купата и е в борбата за титлата,справя се добре и на вратата на националния отбор,което е най-важното за всеки нормален български фен.Е,това не е вратар ли,според вас?Божинов получи страшно много шансове в националния отбор и не направи почти нищо за 6 години.Надявам се един ден да си подобри играта и да поведе атаката на националния отбор,но времето си минава,а нищо не се променя,за съжаление.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Артилериста
- Контакти:
ЧерноМореВарна написа:И двамата не стават за нищо. Видни чалгари, коцкари, гъзари, бохеми, еснафи - не и футболисти.
Точно
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
На Николай Михайлов му тежи фамилията, но момчето успява да отстоява себе си.
Ако се казваше Николай Евтимов, сега тези полемики тук нямаше да се водят.
Ни най-малко ме вълнува кой, коя кучка е отпраскал, млади хора са, няма да карат с Мара шепова я.
Бил споделил нещо в ефир, това му е мнението на момчето бе, свободна държава сме и всеки може да говори каквото пожелае, тъй като щом казва нещо, може да поеме отговорност за думите си.
Ние тук сравнихме Бербатов със земята, че бил слаб, а на Божинов ще изписваме вежди, че е силен - баси смеха
Ако се казваше Николай Евтимов, сега тези полемики тук нямаше да се водят.
Ни най-малко ме вълнува кой, коя кучка е отпраскал, млади хора са, няма да карат с Мара шепова я.
Бил споделил нещо в ефир, това му е мнението на момчето бе, свободна държава сме и всеки може да говори каквото пожелае, тъй като щом казва нещо, може да поеме отговорност за думите си.
Ние тук сравнихме Бербатов със земята, че бил слаб, а на Божинов ще изписваме вежди, че е силен - баси смеха

Ники поне още 10 години ще бъде несменяем титуляр на вратата на националния отбор,Валери в най-скоро време ще рита в селските групи.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .