united написа:Абе къде е Марто бе???
В Англия !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
united написа:Абе къде е Марто бе???

THE G.A.M.E написа:Опа, опаа, какво стана сега ? ?
Нали искахте чуждестранен селекционер ?
Я виж ти ... каква изненада ! ?
И Матеус вика същите футболисти ... които викаше и Мъри ! ...

vaskonti написа:THE G.A.M.E написа:Опа, опаа, какво стана сега ? ?
То не че има кой знае какъв друг избор. Но има една доста съществена разлика - Сърмов. Липсата на Мартин също е изненадваща, но пред вид статута му на резерва в последните месеци може би е нормално.
Според мен пък Хичо би могъл да бъде полезен защото така или иначе нямаме други играчи с приличен ляв крак, ако не броим Мартин. Занев въпреки, че е бек би могъл да бъде пробван като ляв халф защото и без това през повечето време е в нападение от колкото в защита, освен това има доста силен шут.
Михайлов
Манолев Иванов Илиев Милиев(или Иванов в ляво, Бодуров в центъра, а Милиев на пейката)
Гаджев Петров Пелето
Благой Генков(Макриев) Попов
Това за мен е най-малко слабият състав.
EDIT: Оказва се, че Мартин е наказан за мача с Швейцария и затова не е извикан. Все пак едва ли има нужда бъде изпробван, нали?
siniq_fen написа:vaskonti написа:THE G.A.M.E написа:Опа, опаа, какво стана сега ? ?
То не че има кой знае какъв друг избор. Но има една доста съществена разлика - Сърмов. Липсата на Мартин също е изненадваща, но пред вид статута му на резерва в последните месеци може би е нормално.
Според мен пък Хичо би могъл да бъде полезен защото така или иначе нямаме други играчи с приличен ляв крак, ако не броим Мартин. Занев въпреки, че е бек би могъл да бъде пробван като ляв халф защото и без това през повечето време е в нападение от колкото в защита, освен това има доста силен шут.
Михайлов
Манолев Иванов Илиев Милиев(или Иванов в ляво, Бодуров в центъра, а Милиев на пейката)
Гаджев Петров Пелето
Благой Генков(Макриев) Попов
Това за мен е най-малко слабият състав.
EDIT: Оказва се, че Мартин е наказан за мача с Швейцария и затова не е извикан. Все пак едва ли има нужда бъде изпробван, нали?
Милиев ляв бек?? Или Иванов?! При наличието на Занев и Минев няма смисъл. А Станислав Ангелов мисля, че Мъри в момента го използва като централен бранител, има достатъчно хора за халфовата линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта