Матеус избра състава за мача с Естония - без Божинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Матеус избра състава за мача с Естония - без Божинов

Мнениеот child in time » 25 яну 2011 18:30

united написа:Абе къде е Марто бе???

В Англия ! :) Не го е повикал!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 яну 2011 18:33

Pichichi , ами с това разполагаме бе човек, какво да направим, че Бербатов не иска да играе за националния, а Божинов му е по-интересна Николета ... Някой спомена Занев с лошо, напротив, за мен той е най-стабилният ляв бек, с класи над Веско Минев ;)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2011 19:01

Опа, опаа, какво стана сега ? ?
Нали искахте чуждестранен селекционер ?

Я виж ти ... каква изненада ! ?
И Матеус вика същите футболисти ... които викаше и Мъри ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 яну 2011 19:42

THE G.A.M.E написа:Опа, опаа, какво стана сега ? ?

То не че има кой знае какъв друг избор. Но има една доста съществена разлика - Сърмов. Липсата на Мартин също е изненадваща, но пред вид статута му на резерва в последните месеци може би е нормално.
Според мен пък Хичо би могъл да бъде полезен защото така или иначе нямаме други играчи с приличен ляв крак, ако не броим Мартин. Занев въпреки, че е бек би могъл да бъде пробван като ляв халф защото и без това през повечето време е в нападение от колкото в защита, освен това има доста силен шут.
Михайлов
Манолев Иванов Илиев Милиев(или Иванов в ляво, Бодуров в центъра, а Милиев на пейката)
Гаджев Петров Пелето
Благой Генков(Макриев) Попов

Това за мен е най-малко слабият състав.
EDIT: Оказва се, че Мартин е наказан за мача с Швейцария и затова не е извикан. Все пак едва ли има нужда бъде изпробван, нали? :)
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 яну 2011 20:14

Хубавото е, че избрахме съперник, отговоращ по сила и начин на игра на Швейцария - а именно Естония :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 яну 2011 20:16

vaskonti написа:

То не че има кой знае какъв друг избор. Но има една доста съществена разлика - Сърмов. Липсата на Мартин също е изненадваща, но пред вид статута му на резерва в последните месеци може би е нормално.
Според мен пък Хичо би могъл да бъде полезен защото така или иначе нямаме други играчи с приличен ляв крак, ако не броим Мартин. Занев въпреки, че е бек би могъл да бъде пробван като ляв халф защото и без това през повечето време е в нападение от колкото в защита, освен това има доста силен шут.
Михайлов
Манолев Иванов Илиев Милиев(или Иванов в ляво, Бодуров в центъра, а Милиев на пейката)
Гаджев Петров Пелето

EDIT: Оказва се, че Мартин е наказан за мача с Швейцария и затова не е извикан. Все пак едва ли има нужда бъде изпробван, нали? :)

Милиев ляв бек?? Или Иванов?! При наличието на Занев и Минев няма смисъл. А Станислав Ангелов мисля, че Мъри в момента го използва като централен бранител, има достатъчно хора за халфовата линия ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 яну 2011 20:19

siniq_fen написа:
vaskonti написа:

Михайлов
Гаджев Петров Пелето

Милиев ляв бек?? Или Иванов?! При наличието на Занев и Минев няма смисъл. А Станислав Ангелов мисля, че Мъри в момента го използва като централен бранител, има достатъчно хора за халфовата линия ;)

Имах пред вид Минев за ляв бек, бъркам ги тия двамата :) А Иван Иванов навремето почна в ЦСКА точно като ляв бек, освен това ако си спомняш мача срещу Италия тук игра на този пост и се справи перфектно. А Занев, както казах, ще ми е интересно да го видя като ляв външен халф точно заради афинитета му към офанзивни действия и мощен шут с ляв крак.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 25 яну 2011 21:15

Само незнам за какво му е Макриев , но това си е негов избор :idea: :idea:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 яну 2011 21:51

Имах пред вид Минев за ляв бек, бъркам ги тия двамата :) А Иван Иванов навремето почна в ЦСКА точно като ляв бек, освен това ако си спомняш мача срещу Италия тук игра на този пост и се справи перфектно. А Занев, както казах, ще ми е интересно да го видя като ляв външен халф точно заради афинитета му към офанзивни действия и мощен шут с ляв крак.[/quote]
Да, спомням си, когато Вагнев се контузи и наистина тогава се справи много добре, но според мен неговата позиция си е централен защитник. Колкото до Занев съмнявам се, че ще го пробват като крило. :)
Само Левски!

Върни се в “Национален отбор”