Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Re: Борислав Михайлов : Вие сте новият селекционер на нац.отбор
Аз виждам в титулярния състав 3 души от отбора, който засрами Левски с 4-1, а в разширения 5 играча. Сега аз си мисля, че ти не си добре. Още не си понесъл 4-1 нали ? Нищо, това е МОЕ МНЕНИЕ, ако ти имаш свое си го дай, но не ни занимавай с болния си син мозък, защото 18ти наближава. След мача пак да не сменяте съдийски шефове. А колкото на Попов, той играе ЗАД НАПАДАТЕЛЯ за нац. отбор ако си забелязал, незнам дали е точно племейкър, но не играе твърдо централен нападател, а взима ролята на лек нападател 
blue avalanche написа:4.Левскарите за какво си ги включил.Взимайте си там "зелените","оранжевите","червените","пембените" да видим кой ще плюете след мачовете?
Който не играе той го отнася,сините когато не играят защо да се вземат?
Ето какво казва "7 дни спорт" за нашето бъдеще , много прави са!
България няма да се класира на европейското първенство през 2012 г. Спор няма, дори Мъри спря с нахалството да ги говори тези глупости. Класиране за нас няма - не с тази игра и не с този треньор.
Последна промяна от Снайпер на 06 сеп 2010 15:16, променено общо 1 път.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
Интересна инициатива, НО твоите избранници са меко казано пристрастни. Само Милен Петков и Тодор Колев ти липсват. Съжалявам ама половината ти "моряци" нямат място там. Казвам това без да се заяждам. Как така реши, че в националния няма мисто за почти нито един играч от евроучастнците ни и подгласници за титлата, а в същото време си сложил цялата 11-орка на Черно море. Айде малко по-сериозно. Пусни си мениджъра и си избери да си национален селекционер на България, пък си слагай колкото искаш играчи на 11-ия във временното класиране на "А" група. Успех
Приятелю, казваш без пристрастия и самия ти веднага го нарушаваш като включваш половината отбор на Черно Море 
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
valdes18 написа:Интересна инициатива, НО твоите избранници са меко казано пристрастни. Само Милен Петков и Тодор Колев ти липсват. Съжалявам ама половината ти "моряци" нямат място там. Казвам това без да се заяждам. Как така реши, че в националния няма мисто за почти нито един играч от евроучастнците ни и подгласници за титлата, а в същото време си сложил цялата 11-орка на Черно море. Айде малко по-сериозно. Пусни си мениджъра и си избери да си национален селекционер на България, пък си слагай колкото искаш играчи на 11-ия във временното класиране на "А" група. Успех
И аз без да се заяждам ще те питам, посочи ми по-добър вратар от Пиргов
Вратари:Николай Михайлов,Владо Стоянов,Георги Петков';дб-Манолев,Миланов;лв-Занев,В.Минев;цз-Иво Иванов,Йордан Милиев,Александър Александров,Живко Желев;халфове-Стилян Петров,Станислав Ангелов,Владимир Гаджев,Благой Георгиев;крила-Мартин Петров,Георги Пеев,Даниел Младенов,Иван Стоянов,Искрен Писаров;нападатели-Валери Божинов,Ивелин Попов,Валери Домовчийски,Илиян Мицански.Това ми е разширен състав 24 човека,от които трима вратари.Титулярен състав към момента;Михайлов,Манолев,Милиев,Иво Иванов,Занев,Стилян Петров,Станислав Ангелов,Мартин Петров,Георги Пеев,Ивелин Попов,Валери Домовчийски.Бих направил и още промени в титулярния състав с по-млади момчета,но общо взето групата към този момент трудно би могла да бъде различна.Бербатов не съм го сложил,защото се отказа от националния отбор.Иван Стоянов е в разширения състав,защото би играл при нов треньор.
Последна промяна от acmilan на 06 сеп 2010 15:37, променено общо 2 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- blue avalanche
- Контакти:
DanielGeorgiev написа:valdes18 написа:Интересна инициатива, НО твоите избранници са меко казано пристрастни. Само Милен Петков и Тодор Колев ти липсват. Съжалявам ама половината ти "моряци" нямат място там. Казвам това без да се заяждам. Как така реши, че в националния няма мисто за почти нито един играч от евроучастнците ни и подгласници за титлата, а в същото време си сложил цялата 11-орка на Черно море. Айде малко по-сериозно. Пусни си мениджъра и си избери да си национален селекционер на България, пък си слагай колкото искаш играчи на 11-ия във временното класиране на "А" група. Успех
И аз без да се заяждам ще те питам, посочи ми по-добър вратар от ПирговПо мощен централен защитник от Танка, моля те не ми посочвай онзи с прическата на .... Иво Иванов
Защото ако до него застане Питър Крауч, ще се стресне, в такива мачове ни трябва защитник като Танка. Посочи ми и по-доминиращ ДХ от Дани Димов. Защото точно той изяде Тасевски, Бардон и Сърмов в комплект при 4-1
02.Левски 5 10-4 12т.
11.Черно Море 5 3-5 6т.
Я пак...
-
THE G.A.M.E
Със състава посочен от автора на темата, ще сме с актив: /0-2-8/ /3 :40/ 2 т. !
Няма как, подобна тема да е сериозна ....
- blue avalanche
- Контакти:
acmilan написа:Вратари:Николай Михайлов,Владо Стоянов,Георги Петков';дб-Манолев,Миланов;лв-Занев,В.Минев;цз-Иво Иванов,Йордан Милиев,Александър Александров,Живко Желев;халфове-Стилян Петров,Станислав Ангелов,Владимир Гаджев,Благой Георгиев;крила-Мартин Петров,Георги Пеев,Даниел Младенов,Иван Стоянов;нападатели-Валери Божинов,Ивелин Попов,Валери Домовчийски,Илиян Мицански.Това ми е разширен състав 23 човека,от които трима вратари.Титулярен състав към момента;Михайлов,Манолев,Милиев,Иво Иванов,Занев,Стилян Петров,Станислав Ангелов,Мартин Петров,Георги Пеев,Ивелин Попов,Валери Домовчийски.Бих направил и още промени в титулярния състав с по-млади момчета,но общо взето групата към този момент трудно би могла да бъде различна.
А сега извади нашите футболисти(на Левски,ако не си разбрал) и пак си направи отбора.Аз не искам те да се превръщат в изкупителни жертви и плювалници на половин България!Нали били слаби!Михайлов бил слаб,Минев за кво го пуснали,Гаджев не е в добра форма за Левски,камо ли за национала...Намерете си други "мишени".Ние и така си ги харесваме-без да са "национали"!
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Със състава посочен от автора на темата, ще сме с актив: /0-2-8/ /3 :40/ 2 т. !
Този национален отбор ако се обиграе, може да стигне до бараж