Исперих написа:Наско е отговорник за националните отбори. Какви са му отговорностите? Не се знае. Но откакто той командва държавния тим, от него си тръгнаха футболист №1 на десетилетието Димитър Бербатов, вратар №1 на десетилетието Димитър Иванков, надежда №1 на петилетката Иван Стоянов, а капитанът на този отбор говори на български само с кобилата си. Ако от едно предприятие избягат най-кадърните работници, шефът ще уволни този, който се грижи за човешкия му ресурс."
Е ТЕ ТВА Е БАЦЕ!
Тука сме го обсъждали това, лично аз и още няколко човека, за ролята на Атанаско Сираков познат още като обецата. Какво по дяволите върши тожи иначе невероятен футболист там? При неговата директорщина се случиха невероятни скандали. Тука сега ще помоля някой колега привърженик на Левски да каже дали по време на управлението му в синия отбор пак нямаше подобни неща? До колкото си спомням май имаше. Така, мисълта ми беше, че след провала му на директорският пост в Левски той бе повишен(щото това си е повишение) в директор на НАЦИОНАЛИТЕ? Същото в прочем важи и за "мъри", който след резилите начело на същият отбор(шампион на България тогава) отново бе ПОВИШЕН в национален селекционер? Та мисълта ми бе за Наско. От космоса се вижда, че човека е некадърен, както автора е написал, цитирам:
"Откакто той командва държавния тим, от него си тръгнаха футболист №1 на десетилетието Димитър Бербатов, вратар №1 на десетилетието Димитър Иванков, надежда №1 на петилетката Иван Стоянов, а капитанът на този отбор говори на български само с кобилата си."
ФАКТ!
Медийте гъмжат от журналя търсещи скандали и слава. Преследват престъпниците като че ли в тях виждат реки от злато. Гонят прокурори и чиновници. Гонят кой ли не, но никога, НИКОГА никой не подгони БФС, и никой не започна тази тема, а то е ОЧЕВАДНО, ОЧЕИЗБОДНО ДОРИ.
Ние тука можем да си пишем още няколко години, но какво от това?