Поредни загубени квалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Поредни загубени квалификации

Мнениеот acmilan » 12 май 2010 11:44

И аз не съм съгласен със сериозна част от повиканите за двете контроли футболисти.Разбирам,че Стоилов иска да пусне двойка защитници,която да се допълва-висок защитник,играещ добре с глава и здрав физически и по-подвижен,умеещ да изнася топката.Съгласен съм с това негово виждане,но Русия и Пелето не са точните изпълнители.За голямо съжаление Тунчев е контузен от много време,а той е единственият ни безспорен централен защитник.Харесвам играта на Иво Иванов не просто защото играе в Берое,а защото гледайки го внимателно виждам,че едновременно е с добра височина,играе почти перфектно с глава,здрав е физически,вкарва често голове,умее да изнася топката добре и с игра по земя и с дълги пасове(справка гола на финала срещу Поморие).Не виждам русия тролей с какво е по-добър от него :roll: Изключително тромав и непохватен,уникално нагъл характер,който му пречи на терена,никакви умения с топка в крака,идиотски грешки в мачовете,в които е играл с националната фланелка...Пламен Николов е същия с тази разлика,че доброто представяне на клубния му отбор Литекс често му покрива грешките.Пелето пък не е за този пост и е изключително нужен на Стилян в средата,за да не играе недоразумението Сърмов.Вальо Илиев и Живко Желев са еднотипни и ако играят заедно,един бърз нападател ще ги направи разногледи...Може да играе единият и аз лично предпочитам Желев.Караславов пък аз лично не съм го гледал и не мога да изкажа мнение за него.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

urkoto

Мнениеот urkoto » 12 май 2010 11:46

Ей, пичове, убивате ме, честно. Хубаво бе, нямало класа в българското първенство. Само едно нещо да ви питам - Ст. Манолев откъде излезе точно преди една година? Излезе не откъде да е, а от ЧЕТВЪРТИЯ в "насраната" ни "А" група, който отбор тогава ТРЕПЕРИ до последно за евроучастието си срещу отбора на Пирин за купата на България. Интересно съвпадение е и кой беше треньор на въпросния отбор тогава, ама туй е съвсем, съвсем друга тема.

Та мисълта ми е, преди Манолев да получи повиквателна за националния отбор на България КОЙ го знаеше това момче освен феновете на Литекс? Беше точно както много хора тук се изразяват играч тип "вътрешна консумация". Само дето каква стана тя - даде му се шанс за изява, момчето се раздаде докрай за националната фланека, забелязаха го, дръпнаха го и в момента е КЛАСА, а точно преди година никой не го знаеше какъв е и за какво се бори.

К'во значи това няма добри футболисти в "А" група? Големите футболисти са за големите мачове и това винаги съм го повтарял. Е как да станат големи футболисти, като не им се дава шанс да играят във въпросните големи мачове? Тъй че колкото и да ми разправяте, няма да се уморя да повтарям, че има футболисти в "А" група, които притежават нужните качества да играят на по-високо ниво и заслужават повиквателна. Една е мотивацията срещу Своге и Мездра, друга е срещу Белгия и ЮАР и тогава си личи кой става и кой не (въпреки неминуемите грешки на младостта и неопитността, които ще последват, щото ако се сещате, съдията пощади въпросния Манолев срещу Кипър и ако му беше извадил червен картон сигурно трябваше да го зачеркнем завинаги това момче от националния)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 11:55

Урко, много си прав, само да те допълня. Не е само до даване на шанс, а до работа и развиване на тия футболисти. Лично мнение, че на Мъри това му се отдава, затова и тогава Манолев излезе от там.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 май 2010 11:58

tprodanov написа:Урко, много си прав, само да те допълня. Не е само до даване на шанс, а до работа и развиване на тия футболисти. Лично мнение, че на Мъри това му се отдава, затова и тогава Манолев излезе от там.

Май не беше зле да пробва първо с младежкия национален,преди да поеме мъжкия.Наистина Мъри е добър треньор и умее да развива уменията на младите футболисти,но в националния взема много странни решения от домакинския мач с Ейре преди година...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 12:02

Чужденец ни трябва , пример - Гърция, дори родината на футбола Англия има италианец за селекционер ;) Но не го назначават , защото ще секне всичките далаверки на Лъчо Танев , Данчев и другите :evil: :evil: А доводите на БФС , че нямали пари , звучат повече от смешно :lol: :lol:
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 12:03

acmilan написа:
tprodanov написа:Урко, много си прав, само да те допълня. Не е само до даване на шанс, а до работа и развиване на тия футболисти. Лично мнение, че на Мъри това му се отдава, затова и тогава Манолев излезе от там.

Май не беше зле да пробва първо с младежкия национален,преди да поеме мъжкия.Наистина Мъри е добър треньор и умее да развива уменията на младите футболисти,но в националния взема много странни решения от домакинския мач с Ейре преди година...

Честно казано, точно това исках и аз, Мъри на младежите, ама не стана тая работа нещо.

Колкото до чужденеца, то един скъп чужденец нашите балерини го отнесаха с 6-1 съвсем скоро, та не е гаранция..

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 май 2010 12:09

tprodanov написа:
acmilan написа:

Честно казано, точно това исках и аз, Мъри на младежите, ама не стана тая работа нещо.

Колкото до чужденеца, то един скъп чужденец нашите балерини го отнесаха с 6-1 съвсем скоро, та не е гаранция..

Е да де , а нас с българи за селекционери , ни отнасят с 6:1 , 6:0 , 5:0 , няколко пъти по 3:0 , 4:1 , ... Говориш за Ектор Купер , съгласи се , че с грузинският национален отбор е доста трудно да постигнеш добри резултати ;)
Изображение

Берое_зара
Контакти:

Мнениеот Берое_зара » 12 май 2010 12:11

С цялото ми уважение към останалите, но нека сме реалисти-с тези повиквателни и този треньор не може да казваш, че ще се класираме. Разликата между оптимиста и глупака е в поне малкото аргументи на единия.

Аз съм от Стара Загора и затова отблизо мога да видя на какво е способен един качествен треньор, който с уменията и наличните футболисти, може да изстиска най-добрата амалгама от стари кучета и млади бойци.

Нарочно пускам тази тема, против некадърниците трябва да се говори и онзи #$%№& син да бъде изритан от поста си. Имаме потенциал и е крайно време да бъде извикан правилния човек да го развие.

[offtopic]И мойте уважения, не мога да уважавам клубове, които са проводник на престъпления, корупция и всякакви схеми които затриват футбола ни. Напомпаното и лъскаво его също не мога да го трая. Платените ви журналисти също. Когато взехме купата, заглавната страница на 7 дни спор т упоменаваше за това със снимка, а Стандарт го извести с 5 изречения. Никой не пожела да говори за 10 000 души на площада или за това, че сме първи по посещаемост тази година. А това приятели които ме наричате селяк е комплексарщина.[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2010 12:15

Viktor4o_RsЕ написа: да де , а нас с българи за селекционери , ни отнасят с 6:1 , 6:0 , 5:0 , няколко пъти по 3:0 , 4:1 , ... Говориш за Ектор Купер , съгласи се , че с грузинският национален отбор е доста трудно да постигнеш добри резултати ;)

Понеже пък с българския е лесно :mrgreen:
Да, за него говорех, и исках да кажа, че чуждия треньор може и да е предпоставка за успех, но в никакъв случай не е гаранция. Честно казано, ако аз съм шеф на БФС може и да ми се иска, но не знам дали бих взел такова решение.

Зара, тия обвинения към кого са насочени, че нещо не схванах?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 май 2010 12:18

Берое_зара написа:С цялото ми уважение към останалите, но нека сме реалисти-с тези повиквателни и този треньор не може да казваш, че ще се класираме. Разликата между оптимиста и глупака е в поне малкото аргументи на единия.

Аз съм от Стара Загора и затова отблизо мога да видя на какво е способен един качествен треньор, който с уменията и наличните футболисти, може да изстиска най-добрата амалгама от стари кучета и млади бойци.

Нарочно пускам тази тема, против некадърниците трябва да се говори и онзи #$%№& син да бъде изритан от поста си. Имаме потенциал и е крайно време да бъде извикан правилния човек да го развие.

[offtopic]И мойте уважения, не мога да уважавам клубове, които са проводник на престъпления, корупция и всякакви схеми които затриват футбола ни. Напомпаното и лъскаво его също не мога да го трая. Платените ви журналисти също. Когато взехме купата, заглавната страница на 7 дни спор т упоменаваше за това със снимка, а Стандарт го извести с 5 изречения. Никой не пожела да говори за 10 000 души на площада или за това, че сме първи по посещаемост тази година. А това приятели които ме наричате селяк е комплексарщина.[/offtopic]

И с какво е по различен Мъри от Илиан? Мъри от нищо направи нещо с клубният си отбор. Но явно в националният нещатата са по-различни.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Национален отбор”