Стоилов се прочу !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоилов се прочу !!!
Меси определено беше най-добрият и заслужено взе наградата,според мен,обаче втори трябваше да бъде Иниеста. 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Вече и левскарите се присмиват на собственият си продукт "мъри", после "перуката" разправя, че имало голяма подкрепа към "мъри".
Предполагам, че е изхвърлил Роналдо от топ 3 поради същата причина поради която оставя и Б. Георгиев резерва на Сърмов (Италия-България)...
[offtopic]Тактически грамотният, и умствено надареният хасковлия наистина заслужава да се прочуе!!! Скоро може би ще го гледаме да се изявява в разни видео клипове на други "прочути" типове като Миро. Песента ще се казва "интимно" и в нея Миро ще пее колко обича националният отбор, и най-вече неговият селекционер.[/offtopic]
Предполагам, че е изхвърлил Роналдо от топ 3 поради същата причина поради която оставя и Б. Георгиев резерва на Сърмов (Италия-България)...
[offtopic]Тактически грамотният, и умствено надареният хасковлия наистина заслужава да се прочуе!!! Скоро може би ще го гледаме да се изявява в разни видео клипове на други "прочути" типове като Миро. Песента ще се казва "интимно" и в нея Миро ще пее колко обича националният отбор, и най-вече неговият селекционер.[/offtopic]
YA GUNNERS YA
Не разбирам защо се напада Мъри! Трябваше всички да гласуват за Меси ли? Тези които са гласували за другите нима не разбират от футбол. Искам да ви кажа, че и аз бих поставил Шави на първо място, защото той е най-полезен играч. Спомнете си само за "долната" постъпка на Меси при гола с ръка и за симулацийте на К. Роналдо. Браво Мъри! Май наистина има хляб /разбирайте футбол/ в теб. Остава и да го приложиш на футболния терен с нац. отбор. България на Европейско!!!
- deepblue1963
Меси,междувпрочем,е критикуван и в родината си,защото в Барса си "изплюва дробчетата" от тичане,а в национала общо взето разхожда фанелката.Ако греша,нека някой да ме поправи.Дали,пък,Бербатов не е открил в него "сродна душа" и затова да е гласувал за него?Тук,във форума,някои се изкарват по-аржентинци от аржентинците.
Последна промяна от deepblue1963 на 22 дек 2009 19:53, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Какъвто треньорът на Аржентина, такъв и на България. Сравнявам ги като треньори естествено... Все са си некъдърни.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Аз пък се чудя кой му е искал мнението на "мърлиньо"... УЕФА се оказа най-солидарната институция в тази слънчева система

YA GUNNERS YA
Мисля Стоилов е прав.
Барса без Меси може, но без Шави и Иниеста е просто един добър отбор. В статистика, излязла малко след финала в Рим срещу Юнайтед, се правеше разбор на играта на всички полузащитници играли в ШЛ. Шави беше първи с над 90 паса средно на мач и успеваемост на пасовете 89 - 90 %. Иниеста беше втори с горе долу толкова пасове, но успеваемост само 85 %
. Преди десетина дни си говорех с един познат каталунец и точно това обсъждахме, че ако Меси липсва, страда само красотата на футбола, който Барса играе, но ако един от двамата е аут работата става дебела.
Колкото до онова аки Роналдо ... да гони булките, но да не ме занимава със себе си.
Барса без Меси може, но без Шави и Иниеста е просто един добър отбор. В статистика, излязла малко след финала в Рим срещу Юнайтед, се правеше разбор на играта на всички полузащитници играли в ШЛ. Шави беше първи с над 90 паса средно на мач и успеваемост на пасовете 89 - 90 %. Иниеста беше втори с горе долу толкова пасове, но успеваемост само 85 %
Колкото до онова аки Роналдо ... да гони булките, но да не ме занимава със себе си.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
що да не сложи Шави на първо място не само тия дето вкарват головете са важни,а Шави е машина тои няма сбъркан пас и стига сте се пресмивали тъпи малки чорбарчета на всичко което каже или направи Мъри.
LUDAKIS написа:Понякога се чудя какви хора има в този форум ... това е ЛИЧЕН избор и (към автара на темата) определено Стоилов разбира повече от теб !!!! Само си помисли защо са искали неговото а не твойто мнение
Ами аз съм го написал , искат неговото мнение ,защото знае какво е правилен футбол!!!
Дали щяха да го питат ако Бобчо и ко не го оставиха, ако не беше удобен ????? Свали си сините очила МОЛЯ ТЕ !
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Че Меси е уникален-такъв,но ако ги няма Шави и Иниеста зад него-нищо не може да направи.....и това важи за всеки!