Стоилов се прочу !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Стоилов се прочу !!!

Мнениеот haha » 22 дек 2009 16:08

Меси определено беше най-добрият и заслужено взе наградата,според мен,обаче втори трябваше да бъде Иниеста. ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 дек 2009 16:15

Вече и левскарите се присмиват на собственият си продукт "мъри", после "перуката" разправя, че имало голяма подкрепа към "мъри".
Предполагам, че е изхвърлил Роналдо от топ 3 поради същата причина поради която оставя и Б. Георгиев резерва на Сърмов (Италия-България)...
[offtopic]Тактически грамотният, и умствено надареният хасковлия наистина заслужава да се прочуе!!! Скоро може би ще го гледаме да се изявява в разни видео клипове на други "прочути" типове като Миро. Песента ще се казва "интимно" и в нея Миро ще пее колко обича националният отбор, и най-вече неговият селекционер.[/offtopic]
YA GUNNERS YA

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 22 дек 2009 16:16

Не разбирам защо се напада Мъри! Трябваше всички да гласуват за Меси ли? Тези които са гласували за другите нима не разбират от футбол. Искам да ви кажа, че и аз бих поставил Шави на първо място, защото той е най-полезен играч. Спомнете си само за "долната" постъпка на Меси при гола с ръка и за симулацийте на К. Роналдо. Браво Мъри! Май наистина има хляб /разбирайте футбол/ в теб. Остава и да го приложиш на футболния терен с нац. отбор. България на Европейско!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 16:25

Меси,междувпрочем,е критикуван и в родината си,защото в Барса си "изплюва дробчетата" от тичане,а в национала общо взето разхожда фанелката.Ако греша,нека някой да ме поправи.Дали,пък,Бербатов не е открил в него "сродна душа" и затова да е гласувал за него?Тук,във форума,някои се изкарват по-аржентинци от аржентинците.
Последна промяна от deepblue1963 на 22 дек 2009 19:53, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 дек 2009 16:30

Какъвто треньорът на Аржентина, такъв и на България. Сравнявам ги като треньори естествено... Все са си некъдърни.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 дек 2009 16:40

Аз пък се чудя кой му е искал мнението на "мърлиньо"... УЕФА се оказа най-солидарната институция в тази слънчева система :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 22 дек 2009 16:53

Мисля Стоилов е прав.
Барса без Меси може, но без Шави и Иниеста е просто един добър отбор. В статистика, излязла малко след финала в Рим срещу Юнайтед, се правеше разбор на играта на всички полузащитници играли в ШЛ. Шави беше първи с над 90 паса средно на мач и успеваемост на пасовете 89 - 90 %. Иниеста беше втори с горе долу толкова пасове, но успеваемост само 85 % :idea: . Преди десетина дни си говорех с един познат каталунец и точно това обсъждахме, че ако Меси липсва, страда само красотата на футбола, който Барса играе, но ако един от двамата е аут работата става дебела.
Колкото до онова аки Роналдо ... да гони булките, но да не ме занимава със себе си.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 22 дек 2009 17:21

що да не сложи Шави на първо място не само тия дето вкарват головете са важни,а Шави е машина тои няма сбъркан пас и стига сте се пресмивали тъпи малки чорбарчета на всичко което каже или направи Мъри.

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 22 дек 2009 17:23

LUDAKIS написа:Понякога се чудя какви хора има в този форум ... това е ЛИЧЕН избор и (към автара на темата) определено Стоилов разбира повече от теб !!!! Само си помисли защо са искали неговото а не твойто мнение ;)

Ами аз съм го написал , искат неговото мнение ,защото знае какво е правилен футбол!!! :) :) :) :)

Дали щяха да го питат ако Бобчо и ко не го оставиха, ако не беше удобен ????? Свали си сините очила МОЛЯ ТЕ !
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 22 дек 2009 17:39

Че Меси е уникален-такъв,но ако ги няма Шави и Иниеста зад него-нищо не може да направи.....и това важи за всеки!

Върни се в “Национален отбор”