"Най-великия треньор"-Мъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

someone
Контакти:

Re: "Най-великия треньор"-Мъри

Мнениеот someone » 14 ное 2009 20:02

W84me написа:
crap написа:Я сега хубаво си помисли над кога са победите ни, че ми дойде до гуша вече!

Я ти сега хубаво се замисли,над кого ни бяха победите и имаше ли ги въобще при Хр.Стоичков,Ст.Младенов,Пламен Марков и Димитър Пенев???

Това е така пич, аз съм голям левскар, но просто се вижда и е повече от ясно, че с треньор българин няма да станат нещата, както се вижда и от горните ти примери. Напрежението в/у него ще е голямо непрекъснато, а по този начин може да допусне неумишлено грешки и в мачовете и с избранниците, които вика и пак ще го обвинят в мениджърски интереси, това ще повлияе и на футболистите... просто няма да има нужното спокойствие в съблекалнята. Трябва чужденец за треньор, не че е гаранция, че ще се класираме, но поне всичко ще стихне и никой няма да има какво да каже след евентуален неуспех...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 ное 2009 20:04

0007 написа:На Стоичков дадохме два пълни шанса,редно е на Мъри поне един такъва да му осигурим ;)

И да повтори постижението на Стоичков,нали?
Само Черно море.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 14 ное 2009 20:10

При тях се въртяхме малко над петдесетте процента- каквато, всъщност, е и успеваемостта в цялата история на българския национален отбор по футбол. Дори в Щатите достигнахме до четвърто място с 3 победи, 3 загуби и един равен в редовното време и продълженията мач, спечелен след това с дузпи; головата ни разлика бе 10-11.
Уви, ясно е, че поне до 2 години чужденец няма да бъде тренер, така че нека застанем зад отбора- Стоилов не е велик, но в момента няма алтернатива.
Последна промяна от dromihait на 14 ное 2009 20:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 14 ное 2009 20:12

В отбора потенциал има,и то голям,но за да побеждава един отбор трябва да го подредиш правилно,да имаш някаква тактика.Не може срещу Италия да слагаш Пелето централен защитник,да викаш футболния инвалид Сърмов,Чавдар Янков от втора дивизия,а Вальо Илиев и Велизар Димитров,които се представят много добре за клубните си отбори,въобще да не ги изпробваш дори в приятелски мач.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 ное 2009 20:19

Аз не заставам зад този отбор на Мъри.Това не е националния отбор който да ме радва и да ме кара да сядам с нетърпение пред телевизора и да стискам палци и да се вълнувам.НЕ И СЛЕД 6.6.2009ГОД.Тогава ми стана ясно че този отбор отива на кино...или на майната си ако щеш.Това не е ОТБОРА който искам да ВИЖДАМ И ДА ГЛЕДАМ.
Искам отбора да играе и да ме зарадва в официални срещи.Тогава може пак да седна пред ТВ и да гледам мач на националния,с тръпка и надежда в отбора.
Последна промяна от garfild8 на 14 ное 2009 20:36, променено общо 1 път.
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 ное 2009 20:19

dromihait написа:Стоилов има дотук 5 победи и 2 загуби начело на националите.Трябва да бъде оставен да работи и да изкара 1 квалификационен цикъл (2, а не 4 години, crap)- с оглед историята на представителния ни тим статистиката е в негова полза. Освен това реална алтернатива в момента няма, така че престанете да ядете мармалад!

А хиксовете с Ейре,не ги смяташ нали.Особено този в София.И какво ме грее статистиката,като заехме пак трето място в групата :?:
dromihait написа:
Уви, ясно е, че поне до 2 години чужденец няма да стане тренер, така че нека застанем зад отбора.

Аз не заставам зад този отбор на Мъри.Това не е националния отбор който да ме радва и да ме кара да сядам с нетърпение пред телевизора и да стискам палци и да се вълнувам.НЕ И СЛЕД 6.6.2009ГОД.Тогава ми стана ясно че този отбор отива на кино...или на майната си ако щеш.Това не е ОТБОРА който искам да ВИЖДАМ И ДА ГЛЕДАМ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 ное 2009 20:28

:mrgreen:

Ей, стига с тоя Мъри, че вече започва да става смешно !
Не виждате ли хората какъв футбол играят ? Руснаците и словенците са на светлинни години от нас, а да не говорим за другите ...
Направиха страхотен мач ! И веднага след мача им, превключвам на Нова ТВ и слушам в спортните новини интервю с хасковския специалист ... Като чух за "фаза защита" и "фаза нападение" ... направо ми идваше да си строша телевизора ... :evil:
Сложи Гуус Хидинг до Мъри и ще разбереш, че разликата между нас и отборите, които ще играят на ЮАР 2010 е от земята до небето ... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 ное 2009 20:34

Русия играят страхотен футбол..2:1 но до 70 минута словенците незнаеха къде са..наще ако бяха на мястото на Словения..леле..

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 14 ное 2009 20:54

W84me написа:Я ти сега хубаво се замисли,над кого ни бяха победите и имаше ли ги въобще при Хр.Стоичков,Ст.Младенов,Пламен Марков и Димитър Пенев???

marmi52 написа:Не виждате ли хората какъв футбол играят ? Руснаците и словенците са на светлинни години от нас, а да не говорим за другите ...

По въпроса за победите Словения ги победихме 2 пъти в предишния цикъл, как изведнъж се оказаха на светлинни години пред нас. За да се класират на бараж те прецакаха отборите на Полша и Чехия в групата и съвсем малко не им стигна да се класират директно. Стоичков и Димитър Пенев как ги победиха, а сега Кипър ни бие. Пламен Марков е последния треньор, който ни е класирал за някакви финали и победи Хърватска и Белгия, за да го направи. Айде стига с глупостите Мърлиньо с какво ще се запомни през последните 2 години - 16 точки зад ЦСКА и пълен провал в Ловеч, сега идва ред на националния :mrgreen:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 ное 2009 21:26

marmi52 написа:Не виждате ли хората какъв футбол играят ? Руснаците и словенците са на светлинни години от нас, а да не говорим за другите ...

По въпроса за победите Словения ги победихме 2 пъти в предишния цикъл, как изведнъж се оказаха на светлинни години пред нас. За да се класират на бараж те прецакаха отборите на Полша и Чехия в групата и съвсем малко не им стигна да се класират директно. Стоичков и Димитър Пенев как ги победиха, а сега Кипър ни бие. Пламен Марков е последния треньор, който ни е класирал за някакви финали и победи Хърватска и Белгия, за да го направи. Айде стига с глупостите Мърлиньо с какво ще се запомни през последните 2 години - 16 точки зад ЦСКА и пълен провал в Ловеч, сега идва ред на националния :mrgreen:[/quote]
На националния реда му дойде.За съжаление.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”