Стоилов призова четирима от Левски в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоилов призова четирима от Левски в националния
Гарфилд,говорили сме да.Иначе за Милиев се бъзиках,просто всеки щом е от Левски и му се нахвърляте,така съм забелязал
Аз не ги деля кой от кой отбор е.Що се отнася до повиквателните,в дб пишеше,че може да повикат Иво Иванов от Берое за мача с Малта,много ще се накефя да е истина,а и по Ринг казаха,че вероятно ще има още един извикан играч 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Гарфилд,говорили сме да.Иначе за Милиев се бъзиках,просто всеки щом е от Левски и му се нахвърляте,така съм забелязалАз не ги деля кой от кой отбор е.Що се отнася до повиквателните,в дб пишеше,че може да повикат Иво Иванов от Берое за мача с Малта,много ще се накефя да е истина,а и по Ринг казаха,че вероятно ще има още един извикан играч
Това исках да ти кажа и аз.Да се дава шанс на нови хора,не само да се въртят едни и същи диванета,а файда почти никаква.
Само Черно море.
garfild8 написа:acmilan написа:Гарфилд,говорили сме да.Иначе за Милиев се бъзиках,просто всеки щом е от Левски и му се нахвърляте,така съм забелязалАз не ги деля кой от кой отбор е.Що се отнася до повиквателните,в дб пишеше,че може да повикат Иво Иванов от Берое за мача с Малта,много ще се накефя да е истина,а и по Ринг казаха,че вероятно ще има още един извикан играч
Това исках да ти кажа и аз.Да се дава шанс на нови хора,не само да се въртят едни и същи диванета,а файда почти никаква.
Е,аз съм пристрастен за евентуална повиквателна на Иво Иванов,но иначе си прав,редно е да се дава шанс на нови лица в националния.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
То е ясно че си пристрастен, за Иво Иванов
Доколко имам наблюдения,той има качества.Нашия Сашко Александров,също е вариант,но сега е контузен за съжаление.Това е пътя-нови лица,който стане добре,ако не друг.
Само Черно море.
garfild8 написа:То е ясно че си пристрастен, за Иво ИвановДоколко имам наблюдения,той има качества.Нашия Сашко Александров,също е вариант,но сега е контузен за съжаление.Това е пътя-нови лица,който стане добре,ако не друг.
Да ти кажа не съм го гледал много това момче Александров,но от това,което чета за него,явно има качества
acmilan написа:garfild8 написа:То е ясно че си пристрастен, за Иво ИвановДоколко имам наблюдения,той има качества.Нашия Сашко Александров,също е вариант,но сега е контузен за съжаление.Това е пътя-нови лица,който стане добре,ако не друг.
Да ти кажа не съм го гледал много това момче Александров,но от това,което чета за него,явно има качества
Естествено че и двамата по-добре познаваме нашите си играчи.Ти Иво,аз Сашко.Миналата пролет с Танко Дяков бяха перфектна двойка в центъра на защитата на Ч.море.И с Пиргов на вратата,поне една контрола може да изкарат.Вратар с двама ц.з.,готови и обиграни,тримата.Решаваш три проблема наведнъж.
Само Черно море.
garfild8 написа:acmilan написа:garfild8 написа:То е ясно че си пристрастен, за Иво ИвановДоколко имам наблюдения,той има качества.Нашия Сашко Александров,също е вариант,но сега е контузен за съжаление.Това е пътя-нови лица,който стане добре,ако не друг.
Естествено че и двамата по-добре познаваме нашите си играчи.Ти Иво,аз Сашко.Миналата пролет с Танко Дяков бяха перфектна двойка в центъра на защитата на Ч.море.И с Пиргов на вратата,поне една контрола може да изкарат.Вратар с двама ц.з.,готови и обиграни,тримата.Решаваш три проблема наведнъж.
От това,което съм гледал силата на Черно море е точно в защитата и наистина за една контрола може да се пробват в пакет тези играчи,пък ако покажат качества,могат да станат и постоянни играчи в националния
acmilan,още един глас за Танко Дяков 
Само Черно море.
garfild8 написа:acmilan,още един глас за Танко Дяков
За заралия винаги
acmilan написа:garfild8 написа:acmilan написа:Гарфилд,говорили сме да.Иначе за Милиев се бъзиках,просто всеки щом е от Левски и му се нахвърляте,така съм забелязалАз не ги деля кой от кой отбор е.Що се отнася до повиквателните,в дб пишеше,че може да повикат Иво Иванов от Берое за мача с Малта,много ще се накефя да е истина,а и по Ринг казаха,че вероятно ще има още един извикан играч
Е,аз съм пристрастен за евентуална повиквателна на Иво Иванов,но иначе си прав,редно е да се дава шанс на нови лица в националния.
acmilan,честито за Иво Иванов.Това е добре,нови лица.Ако успее да се докаже ще е супер.И пак ми направи все пак лошо впечатление,че искал да вика Милиев ама той бил контузен.Защо да го вика,Мъри толкова ли няма инфо?Ако беше викнал поне трима ц.з.,сега с отпадането на Николов,нямаше да вика на пожар двама нови ц.з.Тъпо е,само един чист ц.з.на лагер за два мача.
Само Черно море.