Стоилов: Няма да подавам оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Стоилов: Няма да подавам оставка

Мнениеот crap » 30 окт 2009 00:53

moonlight написа:Понеже си навътре в нещата крап ,да те питам пак ,че не отговори . По какъв начин може да промени физическата подготовка , от която ти си недоволен за 10 дни през годината :? Работата на Мъри е да избира най-добрите , и да гради най-добрата за тях тактика ;) Не му е работа да учи Г.Сърмов да спира топката , или И.Иванов да подава точно :x Това е работата на клубните треньори и вината не е в Мъри ;)

Да за физическата подготовка си прав (можеби аз не се изказах правилно), но именно "мъри" вика тези хора в националния, той провежда тренировки с тях, наблюдава ги, знае кой какво може, и какво не, така че кой колко е навътре има значение само когато се късае селекционерът. Ние искаме успехи, искаме игра-при това качествена! Кой ако не "мъри" е отговорен за това?
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:56

crap написа:
Така е-форум е, но се дразня когато напиша мнението си относно този така наречен "мъри" и след което ми се нахвърлят 10 човека, видни фенове на Левски, и ме занимават с глупости. Искам да е ясно на всички-националният отбор е на всеки от нас, и когато стане въпрос за него аз милея и го подкрепям както подкрепям и ЦСКА. Нямам намерение да споря на тема "как мъри е класирал Левски в ШЛ" или "докъде стигна мъри с левски в турнира на купата на УЕФА". Аз, като фен, виждам един спад във формата на националите, и МНОГО ме дразни това, че Борислав Михайлов и Станимир Стоилов се нахвърлят върху футболистите, може и да имат основание, но това говори само за едно нещо и то се нарича мерзавство! Мисля, че дори и хората които подкрепят "мъри" трябва да помислят върху тази теза. Друг е върпоса за неспособнаста му да променя играта в движение, но аз съм просто наблюдател, и пак казвам-дразни ме това, че нашите нищо не играят!

Чакай сега, аз не ти се нахвърлям, още по-малко го защитавам. Аз искам да кажеш аргументи. Ти тук каза - спаднала форма - не го приемам този аргумент, като помня играта при Марков. Каза и нахвърляне върху футболисти - и това не приемам - по-скоро бих казал, че се държи твърде меко с тях и те му се качват на главата. Иванчо ако беше при Мъориньо дали щеше да му каже - не съм мотивиран? Май е лошо, че намаляха треньорите, които раздават шамари в съблекалнята, ето това е дефект на Мъри.

Играта в движение я променя. Когато бихме Черна Гора точно резервите обърнаха мача.

Дай некви нови аргументи.

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 окт 2009 00:57

иначе......голем си -като Раковска,иначе,иначе-селякоооооо

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:59

ruashh написа:иначе......голем си -като Раковска,иначе,иначе-селякоооооо

Принципно, улиците в София разположени - юг-север не са от големите, въпреки, че са важни. Исторически големите и до ден днешен най-дълги улици в София са ориентираните - изток-запад. Като дойдеш в София да си знаеш. Само не знам що толкова те пали тая тема - родил си се някъде, голяма работа, София какво, град като град, що е тая завист?

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 30 окт 2009 00:59

crap написа:
moonlight написа:Понеже си навътре в нещата крап ,да те питам пак ,че не отговори . По какъв начин може да промени физическата подготовка , от която ти си недоволен за 10 дни през годината :? Работата на Мъри е да избира най-добрите , и да гради най-добрата за тях тактика ;) Не му е работа да учи Г.Сърмов да спира топката , или И.Иванов да подава точно :x Това е работата на клубните треньори и вината не е в Мъри ;)

Да за физическата подготовка си прав (можеби аз не се изказах правилно), но именно "мъри" вика тези хора в националния, той провежда тренировки с тях, наблюдава ги, знае кой какво може, и какво не, така че кой колко е навътре има значение само когато се късае селекционерът. Ние искаме успехи, искаме игра-при това качествена! Кой ако не "мъри" е отговорен за това?

Добре , колега . Разбирам те какво искаш ;) Ама, моля те! Кажи ми 11 качествени български футболисти , които да са в отбора. Не разбираш ,ли че това е материала . Може да се прави отбор , от футболисти , а не от резерви в отборите си . Или пък с футболисти от 2 Немска дивизия , или от Японската Джей-Лига. Не става , трябва материал , а в България , той липсва :x

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 окт 2009 01:05

ориентиран си ти,столичанино,масажираш клавиатурата,я питай мама и тате от къде са,само циганите и пришълците не разбраха че тоя резания с правилния футбол не става за нищо,кореняко .......софианче

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 окт 2009 01:05

tprodanov написа:
crap написа:
Така е-форум е, но се дразня когато напиша мнението си относно този така наречен "мъри" и след което ми се нахвърлят 10 човека, видни фенове на Левски, и ме занимават с глупости. Искам да е ясно на всички-националният отбор е на всеки от нас, и когато стане въпрос за него аз милея и го подкрепям както подкрепям и ЦСКА. Нямам намерение да споря на тема "как мъри е класирал Левски в ШЛ" или "докъде стигна мъри с левски в турнира на купата на УЕФА". Аз, като фен, виждам един спад във формата на националите, и МНОГО ме дразни това, че Борислав Михайлов и Станимир Стоилов се нахвърлят върху футболистите, може и да имат основание, но това говори само за едно нещо и то се нарича мерзавство! Мисля, че дори и хората които подкрепят "мъри" трябва да помислят върху тази теза. Друг е върпоса за неспособнаста му да променя играта в движение, но аз съм просто наблюдател, и пак казвам-дразни ме това, че нашите нищо не играят!

Чакай сега, аз не ти се нахвърлям, още по-малко го защитавам. Аз искам да кажеш аргументи. Ти тук каза - спаднала форма - не го приемам този аргумент, като помня играта при Марков. Каза и нахвърляне върху футболисти - и това не приемам - по-скоро бих казал, че се държи твърде меко с тях и те му се качват на главата. Иванчо ако беше при Мъориньо дали щеше да му каже - не съм мотивиран? Май е лошо, че намаляха треньорите, които раздават шамари в съблекалнята, ето това е дефект на Мъри.

Играта в движение я променя. Когато бихме Черна Гора точно резервите обърнаха мача.

Дай некви нови аргументи.

Чесно казано не искам да задълбочавам в темата-писал съм много пъти по нея тук, в този форум, и действително ти нямаш нищо общо с "нахвърлянето". Спадналата форма се дължи именно на мотивацията-която явно липсва. Нека Иванчо да яде шамари, ако това е правилния подход, защото Илиян Стоянов няма да е вечен на поста централен защитник (евала за което-стабилен защитник!). Гледаме един Бербатов дето се тръшка като хлапе при всеки неточен пас към него-задавам си въпроса "това ли е работата на капитана на националния?!", гледаме една халфова линия която я няма?-уважавам Пелето, не ме разбирай грешно. За защитата просто нямам думи. До сега никой не е дал адекватно обеснение на ситуацията в която се намира националният ни отбор, това е проблема! Нека кажат какво става! И нека спрът с глупостите от сорта на "това можем".
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 окт 2009 01:07

moonlight написа:
crap написа:

Добре , колега . Разбирам те какво искаш ;) Ама, моля те! Кажи ми 11 качествени български футболисти , които да са в отбора. Не разбираш ,ли че това е материала . Може да се прави отбор , от футболисти , а не от резерви в отборите си . Или пък с футболисти от 2 Немска дивизия , или от Японската Джей-Лига. Не става , трябва материал , а в България , той липсва :x

Материал има, просто подходът е грешен. 8-)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2009 01:09

Сигурно ще очудя много хора но мнението ми е,че трябва и той и Наско трябва да си подадът оставките заради мача с Кипър не заради квалификациите,пък каквото реши изпълкомът това да е...

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 окт 2009 01:11

относно пасовте към Бербатов,може ли някои да ми каже,колко правилни пасове са му дали?

Върни се в “Национален отбор”