"Оставете Мъри до 2016г"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Re: "Оставете Мъри до 2016г"

Мнениеот blue SASHO1977 » 15 окт 2009 11:36

bigbonusprize написа:Свинята майка се е активизирала още от самото назначаване на Мъри. Толкова помия изсипаха върху човека, въпреки не допускането на загуба и побеждаването на Черна гора толкова категорично!!! Но ето дойде техният миг и Мъри загуби. Това им беше най-сладкият момент... Само това и чакаха и се отказаха от националния...

+1

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 окт 2009 11:37

Ники не е защигавал Марков, но се протевопостави на различния аршин на БФС. Е според теб не е ли срамен офицялния позор от Кипър
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 окт 2009 11:40

bigbonusprize написа:Свинята майка се е активизирала още от самото назначаване на Мъри. Толкова помия изсипаха върху човека, въпреки не допускането на загуба и побеждаването на Черна гора толкова категорично!!! Но ето дойде техният миг и Мъри загуби. Това им беше най-сладкият момент... Само това и чакаха и се отказаха от националния...

А да.. Добре че припомни и Черна гора... Никой отбор не ни е надигравал така в София както тези. И ти ще даваш този мач за пример? не мога да повярвам и не мога да ви разбера. Наистина
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 окт 2009 11:46

ros написа:

А да.. Добре че припомни и Черна гора... Никой отбор не ни е надигравал така в София както тези. И ти ще даваш този мач за пример? не мога да повярвам и не мога да ви разбера. Наистина

Дай боже всеки мач ни надиграват и побеждаваме с 4:1!
Стига бе човек. Я си спомни какви 3 първи мача имахме без никакви положения и само късмета ни отърва от 3-ка срещу Грузия. Оставете човека да работи.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 окт 2009 11:50

Мъри поработи в Левски - изгониха го. Поработи в Литекс - изгониха го. Е и в националния поработи. Стига толкова

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 окт 2009 11:52

ros написа:Мъри поработи в Левски - изгониха го. Поработи в Литекс - изгониха го. Е и в националния поработи. Стига толкова

С малката разлика, че като поработи в Левски изгради тим, боеспособен на средностатистическите отбори и стигнал 1/4 финал в УЕФА, без 1 стотинка за трансфери!!! После Бай Ганьо разпродаде отбора и нормално да тръгне на долу. Започна да гради нов отбор, но не му дадоха шанс да довърши започнатото...В Литекс кой по дяволите е успявал? Е виш сега и Ангел как се справя, който между другото си е добър треньор откъдето и да го погледнеш...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 15 окт 2009 11:54

ros написа:Ники не е защигавал Марков, но се протевопостави на различния аршин на БФС. Е според теб не е ли срамен офицялния позор от Кипър

Срамен е разбира се но основната причина за това беше слабата игра на защитата, която беше в такъв варианта заради контузиите на титулярните защитници (Илиян Стоянов, Миланов, Манолев), също така на Тунчев, отказа на Томашич и слабото пресдставяне на Котев в мача с Черна Гора, т.е. това беше защита от която можеха да се очакват такива грешки. От друга страна снощи Кипър изиграха много добър мач срещу Италия и показаха, че са добър отбор наказващ грешките на противника.

А Ники защитаваше Марков и предизвика доста смях в Томислав и Светльо Табаков

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 11:54

ros написа:Мъри поработи в Левски - изгониха го. Поработи в Литекс - изгониха го. Е и в националния поработи. Стига толкова

Добре. Кой на негово място пацо, ицо, стойчо, пенев1, пенев2, херо, феро, гоче, ектор?

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 15 окт 2009 12:00

Това, че го изгониха то Левски беше грешка. В литекс се провали и с право го изгониха. В националния отбор задачата му още с назначаването беше калсиране на европейското първенство, а кфалификациите още не са почнали.

Дискусията дали Стоилов да остане или да бъде уволнен ще продължи докато не бъде уволнен или сам напусне (а може би е след това). Аз се надявам БФС да останат принципни и да не се поддават на фенския натиск.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 окт 2009 12:03

tprodanov написа:

Добре. Кой на негово място пацо, ицо, стойчо, пенев1, пенев2, херо, феро, гоче, ектор?

Кокала ;)

Върни се в “Национален отбор”