За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ПЕТРОВ
Контакти:

Re: За Мъри, Наско, Костов, Доган...

Мнениеот ПЕТРОВ » 11 окт 2009 11:40

до metoditо:
ЕДНО СЪМ СИГУРЕН, НЕ ТЕ Е ПРАВИЛ КОСТОВ, ПРЕКАЛЕНО МНОГО СИ ГЛУПАВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2009 11:48

ПЕТРОВ написа:до metoditо:
ЕДНО СЪМ СИГУРЕН, НЕ ТЕ Е ПРАВИЛ КОСТОВ, ПРЕКАЛЕНО МНОГО СИ ГЛУПАВ

Я пак?
П.С. Разгледах ти постовете. Няма проблем. :mrgreen:

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 11 окт 2009 11:54

Не ми е ясно защо много от вас ( имам в предвид чорбарите ) намесват Наско и Мъри ? Те не са виновни за провалите на националния отбор, а тези п*тки от БФС !
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2009 12:03

Сектор Б написа:Не ми е ясно защо много от вас ( имам в предвид чорбарите ) намесват Наско и Мъри ? Те не са виновни за провалите на националния отбор, а тези п*тки от БФС !

За Наско се сещаш сигурно защо. И като играч и като ръководител много обичаше да ги мачка. Аз му вярвах на Мъри като говори за "План 2009". Батков обаче не повярва. Вярвах на Мъри, че снощи ще излезе един почти нов отбор. Нито Пламен Николов, нито Иван Иванов бяха нови, а хората от ЦСКА, лично за мен не стават все още за националния. Може би Коста Янев само. Ама вчера излезе почти същия състав от този цикъл на квалификации.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 окт 2009 12:23

metodito написа: Една камара футболисти ще "изгорят". Някои от тях няма да заслужават. Както това беше на Герена с ......, Коловати, Бисер Иванов...

Toва говори красноречиво че ти я разбираш тая работа .... Щом намеси тея видни футболисти тук, накара ме да се замисля за "тотално сгрешените" решения на Мъри.

И в заключение - такива като теб или са най-големите неблагодарници, или са чорбари, дето се правят на Левскари :roll: Къде беше ти приятелю 2006 година, когато Мъри постигаше "мизерните" си постижения :?: Тогава защо не плещеше тея глупости,а :?: И ти ли вярваш че титлите ни след 2000 година са дело на грандиозното управление на някой друг, освен Наско Сираков. Заради такива като теб сега сме на това положение- дето подкрепяте бездарието на Бора да слага клоуни като Вуцов и Велев за треньори... Просто ме е гнус от подлоги като вас :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 окт 2009 12:27

metodito написа:За Наско се сещаш сигурно защо. И като играч и като ръководител много обичаше да ги мачка. Аз му вярвах на Мъри като говори за "План 2009". Батков обаче не повярва. Вярвах на Мъри, че снощи ще излезе един почти нов отбор. Нито Пламен Николов, нито Иван Иванов бяха нови, а хората от ЦСКА, лично за мен не стават все още за националния. Може би Коста Янев само. Ама вчера излезе почти същия състав от този цикъл на квалификации.

Е ако хора с по 1-2 мача за националния за теб не са нови ..... не знам. Кажи кои са тея неоткрити таланти, дето трябваше да ги извикат. "Звездите" от Варна може би ??? Дето щяха да се на***т по същия начин от страх ли ..... Кажи бе, кой са тея нови таланти, че аз не се сещям .... ??? :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

v_4325
Контакти:

Мнениеот v_4325 » 11 окт 2009 12:40

nsss написа:Обърнаха нац.отбор на кочина. Затова резултатите са такива. С Черна гора игра Котев. Сега пробваха с още няколко прасета. Знаем какво могат Тунчев и Илиев. Но за чорбарите няма угодия. Няма начин другите да не им са виновни.

дабе решението е застрелваме И.Иванов и проблеми няма всичко става розово.

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 11 окт 2009 12:41

Гледам, много споменават САЩ 94-та. Но малко се усещат, че това си беше чисто чудо (случаѝност).
От тогава така се развива и българския футбол, случаѝно, без инвестиции в спортни бази, без да се подпомага от държавата, без никаква логика.
И всеки път когато български клуб се изправи срещу някоѝ от европеѝските грандове, ние се молим за чудо.
Мачът свършва реалноста ни врахлита с всичка сила, пребираме се в къщите си, и почваме по форумите, уууууу на този уууууу на онзи.
Но пак си се надяваме на чудо, че ще се промени нещо някоѝ ще се махне друк ще доѝде и така, чакаме си чудото.
Защо са ни бази, защо да се лее пот за да се стигне до успех, защо да се наливат пари. :?:
Единственото което ние всички като фенове на този спорт можем да направим, е само едно.
ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ!
Тези дет се издържат от него, да си го играят и да си го гледат.
Медиите също трябва да спрът да му обръщат внимание.
Да поставим всички дето им е мястото, в страни от обществния живот, далече от светлината на прожекторите.
Имаме добър волеѝбол, там да ходим поне го заслужават.
Има много други спортове които заслужават вниманието ни!
В Българският футбол има само минало, корупция, грозни менаджерски игри и всякакви помии.
Мисля, че това незаслужава коментар, камоли внимание. Мисля, че с тези неща неможем да се гордеем.
И си мисля, че всичко случващо се, е мъчещата ни деѝствителност от която искаме да се откъснем, поне за тези 90-т минути. Но, уви не е това спорта!

Потребителски аватар
fernando torres
Контакти:

Мнениеот fernando torres » 11 окт 2009 12:47

от всички написани имена нито едно нее на творческа и градивна личност - само разрушители и крадци . а материал щесе намери

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 11 окт 2009 14:09

Спешните мерки на Боби са :

Отивам на почивка 2 седмици по Южна Америка
После си взимам нова перука
и накрая си пускам да гледам Барса - Реал М през зимата :)

Ааа БГ футбола е на добро ниво няма какво да го мислим според него ;)
ORIGINALNI...BE =)

Върни се в “Национален отбор”