България-Полша!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: България-Полша!!!

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2009 12:11

AceVentura написа:Полша, ако бяха в нащия поток, нямаше да излязат от групата! В нашия поток бяха 6 от 8 участника в Световната лига, другите два Полша и Франция, излязоха без проблем от другия поток. Финландците си ги бият 3 от 4 пъти в групите, а Сърбите 3 от 4 Франсетата. Техния поток беше много, много слаб, така че това 7 победи в 7 мача е много подлъгващо. Важно е да се отбележе, че почти никой от техния отбор не изпълнява силен сервиз, а всички бият флот, а при Пранди това не минава :) Очаквам победа., или по-точно така да ги сгазим, че 1939 ще им се стори като съседско събиране :twisted: :twisted: :twisted:

+1 и аз да се включа - Полша е без Влазли, Швидерски (оня с брадата:) и Винярски, т.е. без 3-мата им най-добри играчи. За тези, които не са запознати достатъчно с волейбола - това е все едно България без Владо, Матей и Пламен Константинов през миналата година,но не знам доколко са им добри резервите :) Примерно за нас е по-добре, че Пламен (царистчето) се разкара от отбора - няма вече интриги и т.н., а Боян е добър заместник на Владо (само дето в момента е контузен), а Братоев се справя не по-лошо от Матей (Матей играе доста слабо за възможностите си, но все пак си е Матей). Та не знам, но на теория би следвало да ги омачакме с 3:0, все пак в групата си поляците имахе 2 мача взети с 3:2, 2 с 3:1 и едва една чиста победа, докато ние се мъчихме само със Сърбия (а кой са сърбежите на волей мисля, че е безсмислено да споменавам) - мача с рашата не го броя, той и без това беше протоколен. И последно - Българи - Юнаци!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2009 12:14

toniha2 написа:А някой знае ли , дали ще играе оня Грушка ли е Крушка ли е п...а ли му м...а къв беше?!

да, ще играе, ако реши тренера, де :) Ето ти пълния състав на поляците:

1 Nowakowski Piotr
3 Gruszka Piotr
4 Plinski Daniel
5 Zagumny Pawel (C)
6 Kurek Bartosz
7 Jarosz Jakub
9 Bartman Zbigniew
12 Woicki Pawel
14 Ruciak Michal
15 Gacek Piotr (L)
17 Bakiewicz Michal
18 Mozdzonek Marcin
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 12 сеп 2009 12:17

tmanolov написа:
toniha2 написа:А някой знае ли , дали ще играе оня Грушка ли е Крушка ли е п...а ли му м...а къв беше?!

да, ще играе, ако реши тренера, де :) Ето ти пълния състав на поляците:

1 Nowakowski Piotr
3 Gruszka Piotr
4 Plinski Daniel
5 Zagumny Pawel (C)
6 Kurek Bartosz
7 Jarosz Jakub
9 Bartman Zbigniew
12 Woicki Pawel
14 Ruciak Michal
15 Gacek Piotr (L)
17 Bakiewicz Michal
18 Mozdzonek Marcin

Можел си да ги цензурираш малко, какъв е този 6-ти номер който си сложил :) :)

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 12 сеп 2009 12:27

Мачът го сънувах 2:1 и в 4тия ни порязаха до 10на3 за тях и се събудих :Д

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 12 сеп 2009 12:40

Имаме шанс. Не трябва да правим глупави грешки. Оптимист съм. Резултата няма значение.
ВДинев

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 сеп 2009 12:57

Аз отначалото на първенството предвиждах срещу който и да излизахме резултат > 3-1 !
Досега винаги биехме, като познах само два мача ( срещу чехите и финландците ) :lol:
Само в безмисленият мач срещу Русия не дадох прогноза.....щото бях убеден, че наш'те няма да се натягат, и ще го загубят !
Сега за мача с поляците......традиционно неудобен за нас съперник......но такъв беше и Финландия :mrgreen: .....та те си отидоха по реда ! Аз полша съм ги гледал с тримата отсъстващи в състава им.......и мога да кажа, че съм много доволен, че точно тези тримата ( Швидерски, Винярски и Влазли ) няма да играят ! Разбира се уговорката, че незнаем зместниците им, колко са добри......остава !
Имаме обаче едно малко предимство според мен......поляците бяха в по лесният поток.......и не са срещали със сигурност, отбор от класата на България ! А и със стила на нашите.......така че, на тях им предстои мач, със най серизоният и противник до сега !
Докато ние, вече срещнахме отбори от класата на Полша ( Сърбия и Холабдия ) победихме......а срещу най класният ( поне на книга ) отбор на първенството Русия, загубихме......но в мача без значение, при това с резервите.....при това тези наши "резерви" без малко да им ушият ( на руснаците ) една неприятна изненанда !
Мача ще е труден- спор няма ! Но си мисля, че ни е време за финал.....много удобен е момента.....а и формата на българите.....така че, прогноза > 3 - 1 за България !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 12 сеп 2009 13:17

В момента сме добри само във волейбола. За разлика от националите ни по футбол например, тея момчета взимат 10 пъти по малко пари и играят 100 пъти по-сърцата игра. Поклон :idea:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 12 сеп 2009 14:32

Аз смятам, че точно в момента можем да ги бием и то с 3:0 или 3:1 . Полша не са това, което бяха!!!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 12 сеп 2009 14:38

биеме ги и сме на финал! 8-)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 сеп 2009 17:30

Успех българи :!: :!: :P :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Национален отбор”