Трябва ли да чакаме нов неуспех, за да махнат Мъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Трябва ли да чакаме нов неуспех, за да махнат Мъри

Мнениеот durex » 10 сеп 2009 12:56

ludiq1913 написа:ДОБРЕ ВЕ РАДВАЙТЕ МУ СЕ НА МЪРИТО :!: СЛЕД ЕВРО 2012 ИМА И КВАЛИФИКАЦИИ ЗА МОНДИАЛ 2014, ТРЯБВА И ТЯХ ДА ВОДИ ПРИ ПРОВАЛ, НАЛИ ИГРАЕМ КРАСИВО, НИЩО ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА БИЕМ ЕЙРЕ И ПАДАМЕ ОТ ИТАЛИЯ, ВАЖНОТО Е ЧЕ ИГРАЕМ КРАСИВО, ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ВОДИ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ВЕЧНО!!!!

Той света свършва през 2012 така че няма да има мондиал този ще е последния :lol:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 сеп 2009 12:57

ludiq1913 написа:
mtaraduda написа:Проблемите ти явно са доста дълбоко.Явно нямаш и 15 години съдейки по това,че си тотално неграмотен.Един въпрос:Ти между Ейре и Черна гора и Грузия правиш ли разлика?Има май,а?Между Трапатони и черногорския треньор правиш ли разлика??????И тука има май,а?

Кой е неграмотен, тоя дето след всяка дума слага препинател знак ли, момче ти си за хапчета, много е зле положението при теб и стига си изпозлвал това, което кажа срещу теб, ставаш смешен, опитай се да измислиш нещо сам с твойто огромно IQ :mrgreen:

Що не ми отговори на въпросите отворко?Я ми посочи също така грешно сложен препинателен знак.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 10 сеп 2009 12:58

ludiq1913 написа:
mtaraduda написа:Проблемите ти явно са доста дълбоко.Явно нямаш и 15 години съдейки по това,че си тотално неграмотен.Един въпрос:Ти между Ейре и Черна гора и Грузия правиш ли разлика?Има май,а?Между Трапатони и черногорския треньор правиш ли разлика??????И тука има май,а?

Кой е неграмотен, тоя дето след всяка дума слага препинател знак ли, момче ти си за хапчета, много е зле положението при теб и стига си изпозлвал това, което кажа срещу теб, ставаш смешен, опитай се да измислиш нещо сам с твойто огромно IQ :mrgreen:

[offtopic]Наистина копчето "." липсва от твоята клавиатура, май?[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 10 сеп 2009 12:59

за некомпетентноста на мъри говори само факта-с/у Италия да не пусне Божинов титуляр !играч,който е израсъл в Италия играе там супер лично мотивиран точно там да се докаже и ти да го не пуснеш ? !е,не ставаш мъри !апропо-след мача с Ч.ГОРА написах че Котев игра слабо но не по-слабо от Манолев !вчера Манолев и близкия до него Пелето изгледаха от близо двата гола на италианците !ТА,ЗА МЪРИ-ТРЕНЬОР С НЕ ЛОШ МИРОГЛЕД ,ДОБРОНАМЕРЕН НО МНОГО КОЛЕБЛИВ !МНОГО АМА МНОГО КОЛЕБЛИВ !И ОТ ТАМ ГРЕШАЩ ,ЗАЩОТО ДОПИТВАЙКИСЕ ДО "БАТЕ НАСО"ЗА ВСЯКО СВОЕ КОЛЕБАНИЕ СИ ОМЕШВА ВЪЗГЛЕДИТЕ С НЕГО И ОТ ТАМ -ГРЕШКА !НАСКО СИРАКОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТРИЦАТЕЛНА И НЕГАТИВНА ФИГУРА !САМО МУ ВИЖТЕ ФИЗИОНОМИЯТА НА ВСЯКА ЕДНА СНИМКА-ЗЛОВЕЩА !РАЗДЕЛЕТЕ МИСЛЕННО ЛИЦЕТО МУ КОГАТО СЕ СМЕЕ!ОТ НОСА НАДОЛУ СЕ СМЕЕ А ОЧИТЕ СА СТРАШНИ !НЕЩО КАТО ЖОКЕРА ОТ БАТМАН !ЛИЧНО НА МЕН МЪРИ МИ Е СИМПАТИЧЕН !.......ВЪПРОС :КАК ОТ ТУК НАТАТЪК ИГРАЧ НА ЦСКА БИ ИГРАЛ ЗА ТОЗИ ТАНДЕМ СЛЕД КАТО ТЕ ПУБЛИЧНО ГИ ОБВИНИХА ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ДА ИГРАЯТ ПРАВИЛНО !ЗНАЧИ АКО ЩЕ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ЧУДЕСА ТОЙ ВЕЧЕ Е ЗАКЛЕЙМЕН ? АКО СЛУЧАЙНО ПЪК БЪДЕ ПОВИКАН КАКВО УВАЖЕНИЕ ЩЕ ИМА СПРЯМО ТРЕНЬОР/РЪКОВОДИТЕЛ ,СЛЕД КАТО СА ГО ОБРУГАЛИ ВЕЧЕ ! НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ НЯКОИ НЕЩА НЕ СЕ КАЗВАТ НА ГЛАС ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ МОЖЕ ДА РИКОШИРАТ ТЕЗИ ДУМИ ?

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 10 сеп 2009 12:59

CHELSEA LONDON! написа:Ми като много искаш да махнат Мъри кажи кой да стане тренер :!:
То е много лесно да го плюеш ама кажи кой да е на негово място,който ще направи повече :?:
Щото просто така да си махаме и да си слагаме треьори като сички прават едно и също е БЕЗСМИСЛЕНО :!:

Az naprimer , samo da imam svoboda sam da re6avam- niama da e po-zle ;)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 сеп 2009 13:00

Converse написа:
ludiq1913 написа:

[offtopic]Наистина копчето "." липсва от твоята клавиатура, май?[/offtopic]

Доста копчета му липсват. :lol: :lol:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 10 сеп 2009 13:01

mtaraduda написа:
ludiq1913 написа:

Що не ми отговори на въпросите отворко?Я ми посочи също така грешно сложен препинателен знак.

Трябва първо да те върнат в 5-ти клас, ако не си естествено, защото имам такива подозрания и да те научат как се подрежда правилно едно изречение :lol:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 сеп 2009 13:04

Твоите подозрАния не ме касаят.Ще ми отговориш ли на въпросите за Ейре,или не?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 сеп 2009 13:04

Абе Вие мислите ли ?????????? :evil: :evil: :evil: Какво му е на Мъри ?!? :shock: КОй провали квалификациите с безумните си X-сове ? :x Не ви ли хареса как играхме? Създадохме си головите положения, имахме си шансовете, но големите отбори от 2 вкарват 1, а ние от 20 нито един гол не отбелязахме.... По мое мнение при Мъри се играе по-добър и по-смислен футбол! Ама някои хора си плямпат, колкото да си правят проветрение на устата ..... Ами вземете изкараите лиценз и станете треньори, постигнете успехи и отидете в националния.. Какво Мъри ли да вкара на Буфон?!? Удара на Стенли си го биваше, но вратарият на адзурите показа класа и го отрази.... Ами ударите на Божинов, на Берба..... като мислите че е лесно, защо не сте станали футболисти ??? лесно е да глеадме от екрана и да псуваме момчетата, които се опитват да направят нещо.... е ако имат вината да, но след всеки "неуспех" да ги правим на нищо е меко казано ПРОСТАШКО... аз ако сам на тяхно място повече няма да играя за България, заради безочието и "компетентността" на журналисти и тем подобни идиоти :evil: .... не бих нареркъл неуспех снощния мач! играхме достойно, но играхме срещу световния шампион! че не са в добра форма да, ама са си Италия!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 10 сеп 2009 13:04

ludiq1913 написа:Щял да обновява състав, познайте с какви играчи-Сърмов, Пламен Николов, Ивелин Попов, Виданов и т.н., въпросът ми е защо трябва да го изтърпим до следващия провал, Пламен Марков го махнаха след 4 мача, в които също не загуби нито един мач, а го махнаха след загуба в контрола, Стоилов постигна някакви победи, но и с Пламен Марков щеше да е същото, провали се като не спечели мача с Ейре в София, предния треньор направи Х с Италия, трябва да го махнат по същия начин както и Марков, а не Михайлов да се прави на ударен, жалко за това поколения и евро 2012 се очертава да пропусне, какво ли трябва да стане, за да разберат, че трябва да се работи с чужденец, а не с некадърни треньори до вчера ритащи топка, треньор не се става от вчера за днес, като махаш Димитър Пенев за това, че не ни е класирал само с 4-5 мача начело на отбора, като махаш Пламен Марков също след 4-5 мача дори без загуба, ако Перуката е мъж трябва да постъпи по същия начин и с Мърльо

[offtopic]Айде млъквай бе, нямаш думата и неможеш да се наричаш грамотен, след като в цял текст нямаш нито една точка!Наистина имаш огромни граматически пропуски, тъй като нямаш преценка, къде да сложиш края на изречението..Правя си изводи, че си на максимална възраст-13-15 години.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”