Какъв Парк де Пренс ви гони всички???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Какъв Парк де Пренс ви гони всички???

Мнениеот mike28 » 09 сеп 2009 07:11

napolitan написа:Мъри беше много прав когато каза, че този националет отбор не е обичан достатъчно. Аз лично отдавна съм ги отписал тези, провалиха и Пламен Марков и Ст. Младенов и Стоичков и Пената, сега и Мъри ще издънят. Не заслужават да играят на световно или европейско с мач и 1/2 изиграни на ниво в квалификациите и във повечето мачове вратаря ни да е герой. От както са махна Балъков от националния нямаме нормален и стабилен отбор.

Много точно казано, това е защото всеки тук разбира от футбол и когато примерно от Левски има повече играчи, всички червени скачат като ужилени (особено, откакто Мъри е треньор), аналогично е за феновете на Левски, ако се извикат повече хора от ЦСКА, макар че аз нямам спомени кога за последно е станало това. То големи претенции към този отбор, голямо чудо, сякаш още са 4-ти в Света. Вижте какво стана тази седмица, въпреки неоспоримите качества на Пини Гершон, националите ни по басктет бяха размазани на два пъти, никой обаче тук не възропта. Когато започнем да гледаме по този начин и на националния по футбол, тоест- радваме се на победите безрезервно и приемаме загубите с надежда, че ще бием следващия мач- тогава ще започнем да пълним стадиона и вероятно тези момчета ще усетят обичта на публиката. Не можем да очакваме нищо от тях, след като самите ние сме разделени на враждуващи лагери.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 09 сеп 2009 07:43

И аз се чудя същото - кво ги е подгонило

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 09 сеп 2009 08:25

mike28 написа:
napolitan написа:Мъри беше много прав когато каза, че този националет отбор не е обичан достатъчно. Аз лично отдавна съм ги отписал тези, провалиха и Пламен Марков и Ст. Младенов и Стоичков и Пената, сега и Мъри ще издънят. Не заслужават да играят на световно или европейско с мач и 1/2 изиграни на ниво в квалификациите и във повечето мачове вратаря ни да е герой. От както са махна Балъков от националния нямаме нормален и стабилен отбор.

Много точно казано, това е защото всеки тук разбира от футбол и когато примерно от Левски има повече играчи, всички червени скачат като ужилени (особено, откакто Мъри е треньор), аналогично е за феновете на Левски, ако се извикат повече хора от ЦСКА, макар че аз нямам спомени кога за последно е станало това. То големи претенции към този отбор, голямо чудо, сякаш още са 4-ти в Света. Вижте какво стана тази седмица, въпреки неоспоримите качества на Пини Гершон, националите ни по басктет бяха размазани на два пъти, никой обаче тук не възропта. Когато започнем да гледаме по този начин и на националния по футбол, тоест- радваме се на победите безрезервно и приемаме загубите с надежда, че ще бием следващия мач- тогава ще започнем да пълним стадиона и вероятно тези момчета ще усетят обичта на публиката. Не можем да очакваме нищо от тях, след като самите ние сме разделени на враждуващи лагери.

Много точно!
Хора осъзнайте се,та ние нямаме един-едничък стадион като хората,като онея хора ,срещу които искаме да правим чудеса.
С риск да ме оплюете ще кажа,че даже много правят на фона на жалката ни реалност.И национал и клубни отбори :!:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 09 сеп 2009 08:35

Добре, защо пък да не ни гони Парк да Пренс? Какво му е лошото да си оптимист и да вярваш в отбора? Не виждам нищо нелогично да бием италианците. Шансът не ни е никак малък, така че вместо да всяваме песимизъм, по-добре да подкрепим момчетата в този решаващ сблъсък.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 09 сеп 2009 09:19

А защо да не е Свети Марто, ааам?
Българи юнаци!!!

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 09 сеп 2009 09:27

На тоя глупендър, който е поставил тази тема няма нужда да му се отговаря . Отговарям на другите - В националния отбор се викат само тези които са в добра форма , играят редовно в сравнително добри европейски отбори и никакви други експерименти не могат да се правят. Истинските млади български таланти не са в България , а дори и там където играят в Европа още не могат да се наложат. Камо ли да говорим за тези млади в Бг първенството , че те не знаят как се спира топка . Или обобщено- подмладяване - означава да нямаме национален отбор години години напред , празни стадиони и срам. Подмладяването става стъпка по стъпка , по естествените правила - всичко друго ще бъде , като-България - Тюркемстан 0-10.
Това е за оня глупендър, като финал
Последна промяна от mihael на 09 сеп 2009 09:38, променено общо 1 път.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 09 сеп 2009 09:33

Защо пък да не се надяваме,наистина.Помните ли какво беше през 93-а?Бяхме вече осрали квалификациите.Два кръга преди края Швеция и Франция извъртяха 0-0 в Стокхолм-шведите се класираха,а на французите им трябваше един хикс в последните 2 домакински мача(срещу аутсайдера Израел и България).Евреите изоставаха с 0-2 и обърнаха до 3-2 в своя полза;така ни предоставиха шанс.Тогава се случи двойно чудо.Ако нямахме късмет в 89-ата минута,онова поколение щеше да е със същите успехи като това...

shamar
Контакти:

Мнениеот shamar » 09 сеп 2009 09:42

айде стига де -4ак пък били провалени квалификациите (не съм защитник на никой) , те тотално се провалиха в мачовете с ирландия.Така си направиха нещтата , че някой друг да е виновен (мъри си е страхливец)а и още повече-щом са били провалени защо не пуснаха по млади момчета да се обиграят за другите(така или иначе тези били провалени с 3 равни ,единият от които е с шампиона!).Този бил в дупка , онзи не играл достаъчно!-кои ,къде и кога видя ил. стоянов дали слу4аино и той не е в дупка !?Аз съм навит да пробват генев -иванов(да няма сърдити) или "тоя"-"ония"(още един път подчертавам при предварително афиширани провалени кв.)
но какво искаме? бербатов за последната година и повече я поритал по 15-20 мин на мач!(защо не се изрепчи на Съра а го направи на марков) , м . петров (пак за същият период) е изиграл общо 35 мин.(контузен),домо за 2 години е изиграл "135" мин.,пелето - ... 2 бунгеслига, янков и той там (даже не знам дали го пускат още от време на време),н. михайлов - смъртна резерва, телкийски къде е !?- за мен това е най-трагичният наш отбор като цяло.
А за подмладяване - ми щом някои казват , че нац, отбор не се подмладява , нека на тези им дадем пенсионни карти и да играят до гроб , вече поне сигурно няма да им се ядосваме(ще сме свикнали ).Никой не казва да се смени целият отбор , просто някои играчи след 32-33 години-те вече са се изчерпали,другите квалификации пак ли ще се тюхкаме , 4е няма кой!сега беше моментът да се изпробва някой- за 3 път казвам -при дълбоко декларирани провалени кв.

Потребителски аватар
vinagisvas
Контакти:

Мнениеот vinagisvas » 09 сеп 2009 10:09

CSKAfan написа:а мартин камбуров по колко гола на мач трябва да вкарва за да получи повиквателна?

Не исках аз да отварям дума за него,но сигурно трябва 5 години да е голмайстор на А гр и то ако може с по един полусезон.Особено в момента когато Бербатов,Божинов и Марто бяха извън строя и търсехме нападетели от „Уганда и Бангладеш".Сори за сърказма ама е недопустимо.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 09 сеп 2009 10:25

Не виждам защо да не се сравняват двете ситуации,тази от 93 и моментното положение.Даже тогава ситуацията изглеждаше по безнадежна от сега,тъй като трябваше да чакаме победа на Израел,срещу един наистина много силен френски отбор,а сега всичко си зависи от нас ако бием във всички мачове докрая хващаме минимум второ място.
Вярно този отбор в момента е по слаб от отбора ни през 93 ,ама и онзи отбор на франция беше поне с класа над този с който разполагат италиянците в момента.Та поне според мене нищо не се знае ние сме с по добро нападение,а те имат по добра защита,колкото до халфовете само като ги гледам как центрират бездарно към дървото Джилардино и ме напушва смях :) ;) .
Освен това и онова поколение на Балъка и Стоичков не беше ходило на световно първенство основните играчи тогава бяха на по 27-28 години и се знаеше,че това им е последния шанс да се докажат в националния отбор.

Върни се в “Национален отбор”