napolitan написа:Мъри беше много прав когато каза, че този националет отбор не е обичан достатъчно. Аз лично отдавна съм ги отписал тези, провалиха и Пламен Марков и Ст. Младенов и Стоичков и Пената, сега и Мъри ще издънят. Не заслужават да играят на световно или европейско с мач и 1/2 изиграни на ниво в квалификациите и във повечето мачове вратаря ни да е герой. От както са махна Балъков от националния нямаме нормален и стабилен отбор.
Много точно казано, това е защото всеки тук разбира от футбол и когато примерно от Левски има повече играчи, всички червени скачат като ужилени (особено, откакто Мъри е треньор), аналогично е за феновете на Левски, ако се извикат повече хора от ЦСКА, макар че аз нямам спомени кога за последно е станало това. То големи претенции към този отбор, голямо чудо, сякаш още са 4-ти в Света. Вижте какво стана тази седмица, въпреки неоспоримите качества на Пини Гершон, националите ни по басктет бяха размазани на два пъти, никой обаче тук не възропта. Когато започнем да гледаме по този начин и на националния по футбол, тоест- радваме се на победите безрезервно и приемаме загубите с надежда, че ще бием следващия мач- тогава ще започнем да пълним стадиона и вероятно тези момчета ще усетят обичта на публиката. Не можем да очакваме нищо от тях, след като самите ние сме разделени на враждуващи лагери.