Сашо Тунчев - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WgvE98AOt6M[/youtube]
Вальо Илиев - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WtmfMJDM-_E&feature=related[/youtube]
Велизар Димитров - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K54IfbNRMIw[/youtube]
ТОва говори за тримата, могат да решат мач винаги. Жалко че Мърко е тренер от класа.... Сашо и Вальо според мен в момента са най-добрите ни защитници в чужбина. В България имам поглед над играта на Кирчо Котев и Иванчо Иванов ама все още не са на ниво, говоря за Иван Иванов... Та драги ми читатели жалко, че не ги е викнал. А за ВЕЛИЗАР - в момента е в СТРАХОТНА форма, ЗААЩО НЕ ГО ВИКНА МЪРИИИИИИИИИИИИИИИИ!??!?!?!?!?
Списъка на Мъри!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Списъка на Мъри!
Последна промяна от TheClub на 24 авг 2009 18:29, променено общо 1 път.
Бижутера написа:aloha^guy написа:
Къде е Гошо Петков - Това питам аз ?!?!? Къде е ?????
и това от фен на ЦСКА?
Евала...
Бижутер , аз съм преди всичко БЪЛГАРИН
Писна ми от тази широбаджанащина

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Бостанджията е откачил тотално!!! Егати недоразумението е този. Може ли да вика играчч, играещ в слаб азиатски отбор, а да не взима играч от Чмепиъншип??? И резерва вратар в Холандия, вместо титуляр на Уефски. А Домофона чии го дърви там не знам.
Кво се палите, не мога да ви разбера? Какво значение има кой ще е резерва на Иванков, ясно е че той ще пази. Същото е и в отпред - дали ще е Мечо или Велизар, и за двамата няма да има място в титулярния състав при наличието на Бербо, двамата Валери, Рангелов, Благо и Марто, а Тунчев пък няма нито минута този сезон за Лестър и вероятно не е във форма след тежката контузия. Няма нищо нередно в списъка с повиканите от Мъри играчи, а вие го почнахте още отсега. Дано момчетата са здрави, за да не се налагат промени. Дано и в предстоящите мачове на Левски, ЦСКА и Литекс също да не се контузи още някой от възможните национали, както стана с Ивелин Попов, защото той много ще липсва на отбора.
unist_gp написа: има ли друг калпав тренер, който за 5 години вкарва отборите си 3 пъти в групова фаза на евротурнирите? май в БГ няма друг, май и в Сърбия няма
Кой беше третия път, че се обърках в сметките? Че аз ги смятам 2 от 4.
И като вземем предвид, че в България Левски винаги се класира за ЕКТ, то 50% успеваемост в първия кръг на тези турнири въобще не ми се вижда сериозно постижение. Като добавим това, че отпаданията бяха срещу доста посредствени отбори, то на моменти направо си замирисва на провал.
А за националния отбор няма нищо изненадващо. Само Мечо-вци и Ники-та докато хасковския "специалист" го ръководи.
- Бижутера
- Контакти:
aloha^guy написа:Бижутера написа:aloha^guy написа:
и това от фен на ЦСКА?
Евала...
Бижутер , аз съм преди всичко БЪЛГАРИНИ ще се радвам ,ако националния ни отбор постига успехи ! Гошо Петков е най-добрия вратар за момента , а това недоразумение Ники Михайлов се вика само заради баща си
![]()
Писна ми от тази широбаджанащина
от къде ги извади тия емотиконки
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
[/quote]
пич тва са само легионерите от бг първенството ше ги ябавят[/quote]
и да имаме 3 вратаря?малко съмнително
пич тва са само легионерите от бг първенството ше ги ябавят[/quote]
и да имаме 3 вратаря?малко съмнително
-
vladomin_
- Контакти:
Не съм съгласен с някой играчи, но какво да се прави. Димитър Телкийски е резерва на Георги Пеев в Амкар. Ники Михайлов смешна работа. Защо не вика Кирев от Ювентус и той е млад и обещаваш вратар. Тунчев дано да е прав за него, че не е възстановен. Топузака да не би да е по добър от него. Валери Домовчийски за мене трябва да е титуляр. Последната контрола с Латвия показа, че има добър поглед върху играта добро пласиране и добро владеене на топката. По добре него отколкото пресаташето или говорителя на нациопналния отбор Божинов. Но негова си работа затова му се плаща да си носи отговорността. ЗА МЕН ТРЕНЬОРА НА НАЦИНАЛНИЯ НИ ТИМ ТРЯБВА ДА Е ЧУЖДЕНЕЦ!!!!
ВДинев
Дано викне поне Камбуров....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Ама вие,к'во се чудите това че,Вили и Тунчев са извън състава не е изненада това е решение на великите Н.С и С.С.Докато в отбора има бивши играчи които са прегазили Левски с 16 т. винаги така ще бъде,първият от всички бе Вальо Илиев сега са другите двама .Славни букви ви казвам ДОКАТО МЪРИ И НАСКО СИРАКОВ СА НАЧЕЛО НА НАЦ.ОТБОР АЗ НА МАЧ НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА.Не мога сърце не ми дава да съм за хора кадето гонят само личните си интереси,затова много такива като мен не ходиха на мача с Латвия,това е проблема че на стадиона имаше 2000 зрители,това е отценката на хората за работата на дуета С.С и Н.С,така че това е положението уважаеми форумци.