БФС е пълен с недоразумения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: БФС е пълен с недоразумения

Мнениеот 727150 » 18 ное 2014 07:53

Sunway написа:Има една народна поговорка.."Рибата си вмирисва, откъм главата"..та така е и в нашият футбол...некадърно управление-слаби резултати-ФАКТ

П.С. Ако са "мъже" там в БФС, ще излезнат, като такива ще си признаят, че са се провалили и ще си подадат до един оставките.Е как няма един достоен човек там, който да каже ето, провалихме се или не можахме да се справим, оставяме БФС да го управляват други.Ама те това е, някои хора не пускат кокала, хем виждат, че не стават и се осират, хем продължават.Наглостта и безочието на някои хора, нямат граници.

Трябва да бъде проведен извънреден конгрес на БФС , на който всичките легенди от САЩ 94 трябва да бъдат изритани от управлението на футбола ни .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 ное 2014 08:32

"Според мен при Любо Пенев се повтори историята с Христо Стоичков, когато беше национален селекционер. Всички му се умилкваха и накрая му забиха ножа в гърба, а точно Ицо ги направи златно поколение. Нали няма смисъл от отговор въпросът защо Ицо, който е най-успелият български футболист, не работи във футбола ни? При Любо обаче същите тези хора действаха доста по-директно. Един провинциален бабаит, който доскоро често беше на подсъдимата скамейка се скъса да критикува директно Пенев вместо, ако има нещо, да му го каже насаме. Все пак двамата са били съотборници и в ЦСКА и в националния. Да, това е същият, който се е устроил на хранилка в БФС, защото семинари и юношески гарнитури са все в хотела му. За мен лично е изненада, че към тази шайка се присъедини и сериозен човек като Кирил Домусчиев. Още преди началото на мача, когато видях Домусчиев до Боби Михайлов на трибуните, ми стана ясно какво ще стане. Любо беше сготвен така, както сготвиха Христо Стоичков. Любо обаче ще бъде накаран и да изсърба всичката отровна супа, която му сготвиха", допълни специалистът, извел България до последното участие на Световни финали в далечната 1998 година.

Хр. Бонев

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 ное 2014 09:01

Емигрант 45 написа:
Brabam написа:Изображение

Ето този среден пръст е за нас, левскарите!а другите фенчета го целуват и смучат-справка лиценза на розовите ,влизането в А група на коматевци и "шампионите" от Делиормана

Какво лошо ви е направил БФС-то?
Назначил е Гонзо и батков?
Произвеждат наркотици за публиката ви?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 ное 2014 09:05

BadBoy написа:Питай Л Пенев защо няма да играем контрола, програмата на националния отбор е изготвенна от него и екипа му.

Според теб по настояване на Л. Пенев ли е искал от години да играем най-вече контроли със смотани отбори, които ни плащат разноските?
И вероятно сега е нямало желаещи да ни плащат.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 ное 2014 10:59

Не мога да повярвам, че играчите съботират Любо. Не разбират ли, че така само хвърлят кал върху себе си и държавата си. Нали винаги твърдят "Ние сме професионалисти". Е, малтийците не са, но действаха доста по-правилно от българите. Къде играят футболистите ни? В Русия, Б група на Италия и нашата си А виша лига. Треньора не е виновен, какво да направи, като разполага с некачествен материал. Пл. Марков го каза още преди 10 години, но тогава му се смяхме. Е, сега стигнахме дъното и копаем още надолу. Никога не съм си представял, че ще треперим от отбори, като Малта и Норвегия. Нали разбирате, че тогава първите десет в ранклистата ще ни премазват за секунди. Много тъпо ми звучът и сравненията нац. отбор по-футбор, Кубрат Пулев и загубите и на двамата. Боксьора ни малко се надцени и си получи наказанието. Важното е обаче, че стигна до мач за титлата само за няколко години. Загуби, но следващия път ще спечели, защото се бори с чест и знае, какво прави. При националите ни по-футбол картината е различна. Вместо във БФС всеки да си знае работата, там е пълно кльопачи, които се борят със зъби и накти за местата си. Хванали са играта в мъртва хватка и не им пука, какво остава година след години, нали прибират паричките от УЕФА. Започвам да си мисля, че Батето със всичките му кусури беше на светлинни години от тях, като ръководител. Изобщо с или без Пенев отбора ни има нужда от свежа кръв. Лошото е, че по-малките ни национали падат по-път и над път и то с по-пет, шест гола. Не е ли време да се обърне внимание на новата генерация футболисти? Слаби, недоказани и глезени, но такива имаме. Да се пробва с Неделев, Карачанаков, Вутов и Чочев. Ето ви четирима, които с добър мениджъмнт могат да са гръбнака на отбора за бъдещето.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 ное 2014 11:00

Teo написа:"Според мен при Любо Пенев се повтори историята с Христо Стоичков, когато беше национален селекционер. Всички му се умилкваха и накрая му забиха ножа в гърба, а точно Ицо ги направи златно поколение. Нали няма смисъл от отговор въпросът защо Ицо, който е най-успелият български футболист, не работи във футбола ни? При Любо обаче същите тези хора действаха доста по-директно. Един провинциален бабаит, който доскоро често беше на подсъдимата скамейка се скъса да критикува директно Пенев вместо, ако има нещо, да му го каже насаме. Все пак двамата са били съотборници и в ЦСКА и в националния. Да, това е същият, който се е устроил на хранилка в БФС, защото семинари и юношески гарнитури са все в хотела му. За мен лично е изненада, че към тази шайка се присъедини и сериозен човек като Кирил Домусчиев. Още преди началото на мача, когато видях Домусчиев до Боби Михайлов на трибуните, ми стана ясно какво ще стане. Любо беше сготвен така, както сготвиха Христо Стоичков. Любо обаче ще бъде накаран и да изсърба всичката отровна супа, която му сготвиха", допълни специалистът, извел България до последното участие на Световни финали в далечната 1998 година.

Хр. Бонев

Това е. Едни и същи футболисти - миналата квалификация играха с желание, а сега се мърдосват. Значи или не са доволни от нещо или им казват да не играят.
По този начин се сменят треньорите в БГ футбола. Така няма да имаме добри специалисти. А как да имаме футболисти, като нямаме треньори? Кой ще ги учи?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 ное 2014 11:35

Сега ако се изкара една подписка от клубовете за оставката на Фелайни,мислите ли ,че някой ще подпише ? Всичките ни отбори са яко в лайната ,а перуката е удобен на всички тях ,що като си плащат им покрива масрафите !Та ще страдаме господа и то още доста !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 ное 2014 11:41

Мислих си да напиша нещо и с примери да покажа съгласието си със заглавието на темата,но няма никакъв смисъл.Те лошите неща направени от това бфс за безброи!Футболът ни е на смъртно легло!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2014 13:19

BRF написа:Мислих си да напиша нещо и с примери да покажа съгласието си със заглавието на темата,но няма никакъв смисъл.Те лошите неща направени от това бфс за безброи!Футболът ни е на смъртно легло!

Начинът,по който Попето изпълни дузпата,бе много символичен.Би шута на бфс.И да бяхме победили Малта все тая.
Пак нямаше да се класираме,само фабриката на "илюзиите" щеше да е отворена.Сега поне се даде повод за тази тема.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 ное 2014 13:35

petko.h.markov написа:
BRF написа:Мислих си да напиша нещо и с примери да покажа съгласието си със заглавието на темата,но няма никакъв смисъл.Те лошите неща направени от това бфс за безброи!Футболът ни е на смъртно легло!

Начинът,по който Попето изпълни дузпата,бе много символичен.Би шута на бфс.И да бяхме победили Малта все тая.
Пак нямаше да се класираме,само фабриката на "илюзиите" щеше да е отворена.Сега поне се даде повод за тази тема.

Де да беше вярно това!Това бфс е зло за футбола!Интереса към този спорт(по-скоро българският му вариант)в България спада от ден на ден!Ако аз имам такива резултати във фирмата в която работя,шефа щеше да ме уволни,особено ако не променях нищо или не правех нищо!

Върни се в “Национален отбор”