Мнениеот angelofdeath » 18 ное 2014 10:59
Не мога да повярвам, че играчите съботират Любо. Не разбират ли, че така само хвърлят кал върху себе си и държавата си. Нали винаги твърдят "Ние сме професионалисти". Е, малтийците не са, но действаха доста по-правилно от българите. Къде играят футболистите ни? В Русия, Б група на Италия и нашата си А виша лига. Треньора не е виновен, какво да направи, като разполага с некачествен материал. Пл. Марков го каза още преди 10 години, но тогава му се смяхме. Е, сега стигнахме дъното и копаем още надолу. Никога не съм си представял, че ще треперим от отбори, като Малта и Норвегия. Нали разбирате, че тогава първите десет в ранклистата ще ни премазват за секунди. Много тъпо ми звучът и сравненията нац. отбор по-футбор, Кубрат Пулев и загубите и на двамата. Боксьора ни малко се надцени и си получи наказанието. Важното е обаче, че стигна до мач за титлата само за няколко години. Загуби, но следващия път ще спечели, защото се бори с чест и знае, какво прави. При националите ни по-футбол картината е различна. Вместо във БФС всеки да си знае работата, там е пълно кльопачи, които се борят със зъби и накти за местата си. Хванали са играта в мъртва хватка и не им пука, какво остава година след години, нали прибират паричките от УЕФА. Започвам да си мисля, че Батето със всичките му кусури беше на светлинни години от тях, като ръководител. Изобщо с или без Пенев отбора ни има нужда от свежа кръв. Лошото е, че по-малките ни национали падат по-път и над път и то с по-пет, шест гола. Не е ли време да се обърне внимание на новата генерация футболисти? Слаби, недоказани и глезени, но такива имаме. Да се пробва с Неделев, Карачанаков, Вутов и Чочев. Ето ви четирима, които с добър мениджъмнт могат да са гръбнака на отбора за бъдещето.