ЕК 2016: България - Малта - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Защо ли трябва да има много публика на мача довечера
Никой не е настройвал народа срещу националният отбор,националният отбор сам си отблъсква хората с безобразните си резултати и игра,с некласирането си за никъде ,мениджърските интереси и т.н.Лудогорец заслужава по-голям интерес и се радва на такъв ,защото ПОСТИГА РЕЗУЛТАТИ !!!!!!Хората се радват на това ,че има отбор в ШЛ и този отбор играе добре и взе победа и бе накрачка от точки срещу Реал и Ливърпул......има игра и резултати - има и публика.....национала няма нищо-няма да има и публика 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
lq4kata написа:Всички медии казват защо никой не си взема билети за България Малта . Защото бе създаден изкуствено друг отбор да го мислим за национален , говоря за любимите на целия български народ отбора на Лудогорец . Защо се редили да вземат за Луд. Лив. билети а за мача с Малта няма интерес ами вие сте виновни всички медии които ви беше поръчано от пиара на някои хора да се възприема друг отбор за национален а не истинския национален отбор. Затова ще гледаме празен стадион довечера. Това е лично мое мнение стига сте се подавали на такива глупости бъдете истински медии .
Хайде стига с тези конспирации. И аз не ги долюбвам лудите ама националите сами си го правят да няма публика. Само на простите хора може да им се втълпи кого да харесат, умните знаят и действат. Какъв интерес може да предизвика мач срещу Малта? Ливърпул имат много фенове в България и е нормално да има интерес. Националите се подкрепят винаги но на хората им писна от поведението което показват на терена. Ако има мъжка борба и постоянно тичане и себе-раздаване ще има публика , дори и да губим мачовете.
Ние като нация ходим на стадиона само ако отборът ни върви и играе добре.
През другото време само плюем по форумите и се оплакваме,че еди кой си ни бил виновен.
През другото време само плюем по форумите и се оплакваме,че еди кой си ни бил виновен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Стига глупости, националите сами го правят това да няма публика с антифутбола, който играят. БФС само прави така, че да няма публика с мениджърските си интереси и нереалните цени на билети. Кой ще даде 40 лв. да гледа "колоса" Малта ? Кой ще даде 20лв. ? И какъв е тоя тъп час в неделя ?
Re: ЕК 2016: България -Малта - 16 ноември, неделя, 21:45
4:0
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Eminem написа:Стига глупости, националите сами го правят това да няма публика с антифутбола, който играят. БФС само прави така, че да няма публика с мениджърските си интереси и нереалните цени на билети. Кой ще даде 40 лв. да гледа "колоса" Малта ? Кой ще даде 20лв. ? И какъв е тоя тъп час в неделя ?
Приеми че това са ни възможностите в момента.Аз лично бих дал 20лв за да ги гледам ако играеха във Бургас.
Причината за празния стадион не е слабата игра, защото и малките деца знаят, че настоящото поколение са некадърници без аналог в европейския и световен футбол. Но характер и мъжество нямат и това отблъсква хората. Другото се преживява, но не и това.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
ivan56 написа:
Приеми че това са ни възможностите в момента.Аз лично бих дал 20лв за да ги гледам ако играеха във Бургас.
Точно заради това националите не трябва да играят в София .Как пък никой от БФС не помисли и за този вариант .
Когато хората виждаха, че се опитва да се работи в националния, имаше много публика, сега реалността пак се показа и съвсем нормално хората не искат да гледат трупата на БФС! Убеден съм, че ако има кадрови промени в БФС-то и националния отбор, българите ще го подкрепят, дори и в трудни времена, но поне да се вижда, че се действа и план за бъдещето има, щото аз в момента не виждам какво планира БФС-то в дългосрочен план, само гледат интересите си и да приберат паричките.