Работи ли БФС против хората , които обичат футбол?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Работи ли БФС против хората , които обичат футбол?

Мнениеот Долно уйно » 10 ное 2014 15:49

venci_1913 написа:
Долно уйно написа:
Тук гледам отваряш нови пространства. Новите стадиони в Унгария не се финансират от държавата и техния футболен съюз, единственото което в момента там се прави от държавата е тренировъчната база Ференц Пушкаш. Ще ми е интересно да ми кажеш кой е този НОВ 68 000 стадион в Унгария, вероятно съм пропуснал.
Относно Азербейджан ти сериозно ли искаш да се сравняваме с тях при положение, че могат да ни купят няколко пъти заедно с външния дълг?

Строителството му ще приключи през 2018 и спечелиха домакинство за Евро 2020 http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... &highlight

Ференц Пушкаш е настоящия им национален стадион, който ще претърпи реконструкция, това не го прави автоматично чисто нов, реконструкция която все още не е започнала, но съм сигурен, че ще го направят в срок.
Тук нужно ли е да отварям скоба за икономическото положение в Унгария, БВП-то им и т.н.?
Те има и кръг от F1, а за да го получиш не е случайно, значи самата страна/държава има какво да се извлече от нея като приходи.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 10 ное 2014 15:53

Решението е елементарно - оставя се стадиона празен първото полувреме и се влиза за без пари второто. Перукан да си прави чики-рики сам на трибуната. Тези цени за подобен мач са нереални.

Стадион за 65 хиляди на етажи звучи нереално. Даже за 51 хиляди ще зее празен половината през 90% от мачовете на него.
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 10 ное 2014 15:57

Само не се прави на разбирач , защото този стадион ЩЕ БЪДЕ ЧИСТО НОВ
Последен пример ти давам с този стадион http://www.youtube.com/watch?v=hzNqfgb_oac и спирам да си пиша с теб,защото все едно говора с радио.Едно си знаеш никога няма да си промениш мнението и не искаш да има подобрения в твоята държава.
ЕДИН КЕНЕФ КОЛКОТО И ДА ГО ЧИСТИШ ВИНАГИ СИ ОСТАВА КЕНЕФ . За да тръгнем напред и нагоре ни трябват нови съоражения!
: ПП Надявам се в най-скоро време да отидеш в друга държава да работиш и да почнеш да даваш акъл от там в пространството
Славия София

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 10 ное 2014 16:11

Каквото и да покажеш няма да ме изненадаш, а скачането от стадион, на стадион показва как носиш от няколко кладенеца вода.
За стадиона в Унгария вече споделих, а за този в Македония, те го строиха 20 години, така че там не са направили нов, а довършиха стария.
Защо трябва да работя в друга държава при положение, че изкарвам прилични доходи и в България?

Ето ти макет
Изображение
Ето ти и локацията http://goo.gl/maps/iJjpX
следващия път наистина ме изненадай с нещо което наистина не зная, ще съм ти благодарен
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 10 ное 2014 16:39

абе вие идиоти ли сте какви сте ... в Англия за конфърънс ти взимат поне 5 паунда което е колкото да идеш на мач на Лига Европа за осминафинал в България... да не говорим за национала най-евтините билети са 30-40 паунда ... за 5 паунда или 5 евро на мач НИКЪДЕ няма да отидеш в Европа
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 10 ное 2014 16:42

stpehenhunt11 написа:абе вие идиоти ли сте какви сте ... в Англия за конфърънс ти взимат поне 5 паунда което е колкото да идеш на мач на Лига Европа за осминафинал в България... да не говорим за национала най-евтините билети са 30-40 паунда ... за 5 паунда или 5 евро на мач НИКЪДЕ няма да отидеш в Европа

С разликата че там 30-40 паунда ги изкарват 2 пъти на ден , в лошите случаи... А тук кой работи за 50 лв на ден ? Всмисъл има де ... ама не са много .

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 10 ное 2014 16:44

stpehenhunt11 написа:абе вие идиоти ли сте какви сте ... в Англия за конфърънс ти взимат поне 5 паунда което е колкото да идеш на мач на Лига Европа за осминафинал в България... да не говорим за национала най-евтините билети са 30-40 паунда ... за 5 паунда или 5 евро на мач НИКЪДЕ няма да отидеш в Европа

По-глупав аргумент не можа ли да измислиш?
Изображение

scot

Мнениеот scot » 10 ное 2014 17:11

тва е тъп въпрос....
ма естествено, че работи против! Щот нема класеране на гоуем форум, футбалерите са спънати коне и требе да ми дадаът 50 лева, за да отидем на мач. ше умрем от скука и мъка. Падпадналите да не мяукат мноо, мноо. А Вие Мазохисти-зрители, осъдените на хедонизъм ви поздравеват. БЕГАЙНАСТАДИОНАБЕ! Нещо хореография, сбиване и клане нама ли да има. Че само тва мое да е интересно на картинка.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 ное 2014 17:41

За мен са много тези 40лв...Дразнителят е малък.Сега на запад няма какво да гледаме защото там всичко е по различно.По скоро би трябвало да са по евтини билетите за да има много повече публика въпреки слабият противник.Би трябвало даже и да се раздават много безплатни билети на спортни училища и домове за деца без родители.и т.н.По добре ще е отколкото полупразен стадион.Сега със Италия много ясно че ще е по висока цената.Изпълнителите са по класни.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 17:42

Вълчан написа:За мен са много тези 40лв...Дразнителят е малък.Сега на запад няма какво да гледаме защото там всичко е по различно.По скоро би трябвало да са по евтини билетите за да има много повече публика въпреки слабият противник.Би трябвало даже и да се раздават много безплатни билети на спортни училища и домове за деца без родители.и т.н.По добре ще е отколкото полупразен стадион.Сега със Италия много ясно че ще е по висока цената.Изпълнителите са по класни.

Подкрепям твоето мнение! :!:

Върни се в “Национален отбор”