NOMER14 написа:Само ще припомня, че в последния квалификационен цикъл имаме само ЕДНА победа и то с помощта на съдията. Какво се е променило за това време?
Най-малкото, играчи и треньори са остаряли и помъдряли /надявам се
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Само ще припомня, че в последния квалификационен цикъл имаме само ЕДНА победа и то с помощта на съдията. Какво се е променило за това време?
Red thunderstorm написа:NOMER14 написа:Само ще припомня, че в последния квалификационен цикъл имаме само ЕДНА победа и то с помощта на съдията. Какво се е променило за това време?
Най-малкото, играчи и треньори са остаряли и помъдряли /надявам се/ с една година! Ако прибавим и по-голямата мотивация, която би трябвало да имат предвид неуспеха в предходните квалификации, то тогава може и да се надяваме на успех в тези. Една трудна, но сладка победа над азерите като за начало, би вдъхнала поне малко оптимизъм и надежда в изстрадалия български фен. Успех на нашите! Оптимист съм за мача и прогнозата ми е 1:2 / 2:3
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
BadBoy написа:Колкото и да не ми се иска предстои едно голямо сгромолясване на отбора, а по-доста аматьорски начин почваме, как може да викаш наказан играч, който освобождаваш поради контузия.
cska-632 написа:BadBoy написа:Колкото и да не ми се иска предстои едно голямо сгромолясване на отбора, а по-доста аматьорски начин почваме, как може да викаш наказан играч, който освобождаваш поради контузия.
Едно време изкукуригалия Димитър Пенев спаси ЦСКА от служебна победа, след като БФС бяха забравили да съобщят на клуба, че не помня вече кой няма право да играе поради натрупани жълти картони, но Чичо Митко си водеше тефтерче.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
soccerav написа:Ако ще ходим на голямо първенство тези мачове трябва да си ги взимаме. Равен също няма да е зле с оглед, че е първи мач и то гостуване, но в никакъв случай не трябва да губим.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта