Урните за Евро 2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Урните за Евро 2016

Мнениеот doktora25 » 16 окт 2013 13:26

grasiani написа:
drvasko98 написа:
mistreated написа:А само като си спомня, че преди 20 години отборите на финалите бяха само... 8! :)

E, не знам. Европейско без Италия, Испания, Португалия, както беше през 1992, какво му беше силното на това първенство? Просто квалификациите бяха много по-интересни, но не и самите първенства според мен. Трябва някакъв среден вариант. 16 отбора си е ОК

Е,не било силно първенството през 1992 макар че са минали 20 години незабравим мач остава в съзнанието ми Холандия -Дания мача Германия-Швеция и финала Дания-Германия,сега на първо четене не мога да се сетя за такива мачове през последните 2 европейски,то не е лошо да има много мачове ,но някак си се разводнява едно първенство с толкова много срещи и малко остават хубавите мачове за които да си спомняш след време .Иначе според мен 16 отбора си е добро решение.

Пак искам да те попитам ти лично коя група би помнил след време и коя би предпочел: Италия, Холандия, Франция, Румъния (реална група от едно от миналите първенства) или примерно Испания, Ейре, Сърбия, България (вероятна група при 24 отбора, в която 4-те най-силни трети също се класират напред)? Защо поставяш "интересното" пред нашия интерес?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 окт 2013 13:44

Red_Neck написа:
grasiani написа:Kато коментираме регламента,според мен многичко ми се виждат 24 отбора за финали, ами то горе-долу половин Европа,то като ще е така, разделят ги в 2 урни по коефиценти играят си по 2 мача домакин-гост и се решава всичко,страните мисля са около 52 ако не се лъжа.Няма да играят толкова мачове националните отбори,играчите няма да се натоварват допълнително ,ще се спестят средства, а ако искат графика да се запълни може да се играе за някакви купи като Балкански,Скандинавски,Средиземноморски,Британски,бившите съветски републики.

Разсмя ме ..... в цяла Европа мачовете носят пари и ФИФА, УЕФА и МОК се превърнаха от спортни организации в могъщи империи, гледат мачовете да стават все повече и повече ( защото се печели все повече и повече) ....ти за намаляване на разходи ми говориш :)
Нещо правиш много грешен паралел между нашето първенство и европейската реалност :)

Нещо не си разбрал,дадох само като пример и между другото поставих средствата ,иначе си коментираме, то е ясно че не може да стане просто дадох един нестандартен вариант и ползите от него.Нали цяла Европа плачат че няма пари и играчите са много натоварени особено тия които са национали, са едни от най-добрите в Европа.Естествено че богатите държави не са им проблем средствата и за тях ще е добре да има мачове всеки ден.не знам защо точно за средствата се хвана, а не за здравето на играчите коментирай това , пак повтарям,просто го поставих между другото този проблем.Плюс това първенствата се спират за 2 седмици,ето от септември 2 пъти по 14 дена, са 28 дни без шампионатни мачове, близо месец,отборите губят тонус и игрова практика и сега пак трябва да се пренастройват наново, това по добре го разбират треньори и футболисти какво означава.Ето сега за баражите отново ще има една седмица спиране.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 окт 2013 13:45

drvasko98 написа:
mistreated написа:А само като си спомня, че преди 20 години отборите на финалите бяха само... 8! :)

E, не знам. Европейско без Италия, Испания, Португалия, както беше през 1992, какво му беше силното на това първенство? Просто квалификациите бяха много по-интересни, но не и самите първенства според мен. Трябва някакъв среден вариант. 16 отбора си е ОК

Е как да не беше силно първенството? И какво като липсваха Италия, Испания и Португалия? Та Испания и Португалия по това време нямаха нищо общо със сегашните отбори. Италия просто не успя да се класира, това е.
Аз никога няма да забравя мачовете Холандия - СССР, Холандия - Дания, Швеция - Германия, Дания - Германия. Като изключим Дания, които попаднаха съвсем случайно на тези финали, другите отбори бяха тези, които наистина диктуваха модата в Европа по това време.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 окт 2013 14:07

doktora25 написа:
grasiani написа:
drvasko98 написа:

Е,не било силно първенството през 1992 макар че са минали 20 години незабравим мач остава в съзнанието ми Холандия -Дания мача Германия-Швеция и финала Дания-Германия,сега на първо четене не мога да се сетя за такива мачове през последните 2 европейски,то не е лошо да има много мачове ,но някак си се разводнява едно първенство с толкова много срещи и малко остават хубавите мачове за които да си спомняш след време .Иначе според мен 16 отбора си е добро решение.

Пак искам да те попитам ти лично коя група би помнил след време и коя би предпочел: Италия, Холандия, Франция, Румъния (реална група от едно от миналите първенства) или примерно Испания, Ейре, Сърбия, България (вероятна група при 24 отбора, в която 4-те най-силни трети също се класират напред)? Защо поставяш "интересното" пред нашия интерес?

Е естествено че България ако участва, иска ли питане,само че ние през тези години толкова пъти не успяхме да се класираме за никакви форуми или ако се класирахме представянето ни беше толкова срамно че по добре да не се бяхме класирали,а и аз съм скептичен дали ще успеем дори и при този формат да се класираме, то се видя 4 място в групата.Ами ето те се видяха кои са най добрите отбори в Европа 9-те плюс 8-те за бараж 17, единственото ми съмнение че мястото им не е там на Исландия, но ще видим,това са реално силните отбори в Европа ,е че сега Полша,Ейре,Чехия,Дания,Черна гора,Норвегия,Словения,Словакия,Турция няма да участват примерно не е голяма загуба

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 14:26

mistreated написа:
drvasko98 написа:

Е как да не беше силно първенството? И какво като липсваха Италия, Испания и Португалия? Та Испания и Португалия по това време нямаха нищо общо със сегашните отбори. Италия просто не успя да се класира, това е.
Аз никога няма да забравя мачовете Холандия - СССР, Холандия - Дания, Швеция - Германия, Дания - Германия. Като изключим Дания, които попаднаха съвсем случайно на тези финали, другите отбори бяха тези, които наистина диктуваха модата в Европа по това време.

Югославия тогава размазваше .... ако не бяха ги изхвърлили точно преди първенството щеше да е много интересно как биха се справили.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2013 14:42

http://www.footballseeding.com/national-ranking-uefa/

Исландия остава в същата урна. :) Армения нямаше късмет! :mrgreen:

Още не е попълнено всичко като гледам.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 16 окт 2013 14:47

Гърция, Унгария, Словакия, БЪЛГАРИЯ, Люксембург, Андора и завършваме първи в групата с две урни нагоре за следващите квалификации :)
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 16 окт 2013 15:04

Група от : Испания,Белгия, Сърбия/Турция,България,Македония,някакъв отбор от 6та урна би била страхотна. Добри отбори да дойдат в София ,както и нелоши балкански дербита.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2013 15:13

Виждам сериозен парадокс- отборите от 5-та урна са много по-страшни от тези в 3-та. :mrgreen: Все отбори със сериозен напредък в последно време и спъващи лидерите. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 15:19

dreben23 написа:Виждам сериозен парадокс- отборите от 5-та урна са много по-страшни от тези в 3-та. :mrgreen:

Абе за нас около 30 отбора са страшни .... в колкото и урни да ги слагаш все тая :)
Кофти са отборите от бивша СФРЮ, кофти са от бившия СССР, срещу скандинавци ни е трудно, южняците ни порят шортите къде ни хванат, за Германия и граничещите с нея не искам и устата си да отварям ... и то останаха Централна Европа и разните там острови :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Национален отбор”