grasiani написа:drvasko98 написа:mistreated написа:А само като си спомня, че преди 20 години отборите на финалите бяха само... 8!
E, не знам. Европейско без Италия, Испания, Португалия, както беше през 1992, какво му беше силното на това първенство? Просто квалификациите бяха много по-интересни, но не и самите първенства според мен. Трябва някакъв среден вариант. 16 отбора си е ОК
Е,не било силно първенството през 1992 макар че са минали 20 години незабравим мач остава в съзнанието ми Холандия -Дания мача Германия-Швеция и финала Дания-Германия,сега на първо четене не мога да се сетя за такива мачове през последните 2 европейски,то не е лошо да има много мачове ,но някак си се разводнява едно първенство с толкова много срещи и малко остават хубавите мачове за които да си спомняш след време .Иначе според мен 16 отбора си е добро решение.
Пак искам да те попитам ти лично коя група би помнил след време и коя би предпочел: Италия, Холандия, Франция, Румъния (реална група от едно от миналите първенства) или примерно Испания, Ейре, Сърбия, България (вероятна група при 24 отбора, в която 4-те най-силни трети също се класират напред)? Защо поставяш "интересното" пред нашия интерес?