Защо Камбуров не е в националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо Камбуров не е в националния отбор?
Резултатите от мега-звездите ни се виждат!А те са трагични...Затова според мен трябва той да играе поне от уважание към първенството ни,защото да не поканиш голмаистора на сезона(стана за 1 сезон такъв)е подхилване в лицето към "А" група!
- sedem_!_dva
marjb написа:Резултатите от мега-звездите ни се виждат!А те са трагични...Затова според мен трябва той да играе поне от уважание към първенството ни,защото да не поканиш голмаистора на сезона(стана за 1 сезон такъв)е подхилване в лицето към "А" група!
Ти какво повече искаш от равен като гост на прекия конкурент за второто място Ейре, с играчи всички до един от Висшата лига и няколко от Чемпиъншип и победа с/у коравия отбор на Кипър, едвам победен от Ейре и Италия, това бяха същите футболисти, които сега вика Мъри, които наричаш иронично мега-звезди, за мен това е добър резултат, а и личеше че има мисъл на терена в сравнение с мачовете с Грузия и Черна гора... Писна ми вече да чета коментари на специалисти кой трябвало да бъде извикан, защо не е Камбуров, а е Рангелов или Домо...

NON MOLLARE MAI
PFC Litex написа:birabecks и на Евро-сцената ли уреждат мачовете за да може Мъри да ги печели?
Не ми се говори за Евро-сцената...Ааааа,чакай малко...Ти говориш за УЕФА,пък аз се сетих за Шампионската лига.Не отричам качествата на Стоилов,макар че,се провали с Литекс в първенството.Но просто не е за национален треньор,прекалено е зависим,а и му трябва още много стаж,по възможност в чужбина

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- sedem_!_dva
birabecks написа:Не ми се говори за Евро-сцената...Ааааа,чакай малко...Ти говориш за УЕФА,пък аз се сетих за Шампионската лига.Не отричам качествата на Стоилов,макар че,се провали с Литекс в първенството.Но просто не е за национален треньор,прекалено е зависим,а и му трябва още много стаж,по възможност в чужбина
Добре, ами ако ни класира за ЮАР тогава какво ще кажем, ами с късмет, както в Левски...

NON MOLLARE MAI
slavia_forever написа:Супер нелепо ми се струват твърдения, че не викат Камбуров, защото няклокото човека от Литекс, са се били сработили. При това ги бил сработил Националния селекционер, който е треньор на Литекс. И в същия момент, с ник Пфк Литекс, който е от Литекс твърди, че изказва безпристрастно мнение. Нямам думи и не се заяждам, но ми звучи контрастиращо! Хайде сега щом казваш, че си безпристрастен, моля за безпристрастно мнение, колко потребители на раздел Литекс, си санкционирал на общо основание във форума, или си заключвал техни теми?
Искам да те питам, кои са извиканите от Литекс за мача с Ейре и те на какви постове играят?
Модерирането няма общо с това, което се пише, а това, колко теми съм локнал - ми аз вече не го правя, че ме мързи.

Armeeca31 написа:sedem_!_dva написа:Нападатели, които е извикал Мъри- Бербатов, Валери Божинов, Домовчийски, Рангелов, Макриев и Марто Петров... е на кой на мястото да викне Камбуров...
На Домовчийски примерно, футболист който за цял сезон влизал като резерва минутите му се броят точно, колкото за 1 мач.
А и Рангелов е контузен в момента
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Причината Марто да не е част от националният отбор е една и е много проста,а именно накърнената гордост на господата Сираков и Стоилов от факта,че Камбуров отхвърли тяхната далече по прималива оферта да играе в Левски и предпочете своят любим ПЛОВДИВСКИ Локомотив.Този отказ ги накара да приемат крайно негативно отношение към Мартин Камбуров и сега те с удоволствие показват своето пренебрежение към него като не му изпращат повиквателна за националният отбор.
Той и във втора полска дивизия голмайстора е българин, но това не го прави национал.
Играе във втора дивизия, тъй като отборът му го наказаха, както и Ювентус преди години.
Мисля, че Мицански се казва ако не греша.
Играе във втора дивизия, тъй като отборът му го наказаха, както и Ювентус преди години.
Мисля, че Мицански се казва ако не греша.

- sedem_!_dva
fc_maritza_1921_pld написа:Причината Марто да не е част от националният отбор е една и е много проста,а именно накърнената гордост на господата Сираков и Стоилов от факта,че Камбуров отхвърли тяхната далече по прималива оферта да играе в Левски и предпочете своят любим ПЛОВДИВСКИ Локомотив.Този отказ ги накара да приемат крайно негативно отношение към Мартин Камбуров и сега те с удоволствие показват своето пренебрежение към него като не му изпращат повиквателна за националният отбор.
Хаха ти наистина ли мисли, че Камбуров е предпочел Локо ПД пред Левски не заради пари, ами защото обича Локо ПД, то по тази логика нямаше да ходи и в Локо СФ, а пак щеше да се върне при пловдивчани, както Гонзо го направи на няколко пъти в Левски и не отиде да играе в някой друг БГ отбор... И изобщо не е била по-примамлива офертата на Левски тогава, дори знам че от Локо са извадили по-добра оферта към него и затова се е върнал на Лаута, това не включва само заплата, а и трансфер без пречки отново в чужбина, осигурено титулярно място и т.н
ПП Литекс, Мицански се казва играча и наистина вкарва доста често за Заглебие, май имаше над 20 гола...
Последна промяна от sedem_!_dva на 28 май 2009 23:12, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI
- slavia_forever
- Контакти:
PFC Litex написа:Искам да те питам, кои са извиканите от Литекс за мача с Ейре и те на какви постове играят?
Модерирането няма общо с това, което се пише, а това, колко теми съм локнал - ми аз вече не го правя, че ме мързи.
Имах предвид миналите повиквателни, на играчи на Литекс, визирайки мнението ти:
PFC Litex написа:Миналият път Мъри беше нападнат, че извикал трима от Литекс. Сега защо не вика Камбуров.
Никога няма да ни се угоди.
От тези, които са извикани от нашето първенство мисля, че всички повиквателни са точни и на място.
Миналия път Камбуров, отново не беше извикан.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]