Мнениеот Old_death » 26 мар 2009 18:50
Казах ти и аз. Да!!! Какво значи да се издъни? Аз долкото виждам от коментарите издънка би било 6:0, а загуба с 1:0 достойно представяне

. Аз лично ще приема загубата, ако играта ми хареса. Ако играем както в последните 3 мача от квалификациите (без никаква футболна идея) ще съм първият, който ще отвори тема и ще оплюе всички наред (включително и Мъри)! Все пак е голям мал шанс 2-мата най-добри в отбора да се контузят точно за най-важният мач. Едно е от ляво да припка Благо друго е "Сина на вятъра! Едно е Ивелин да се мъчи да извежда, друго е Бербо да показва класа!

Не си ли сългасен?
За начина на игра съм съгласен с тебе,но ми се струва че даваш малко на заден ход

Много ако се събраха в поуста ти.Кой ще прецени как са играли и с колко хъс?Това е много субективно!Още с назначаването на Мъри за треньор,особено и след като разбрах кой е зад него и кой командва как да се кара влакът,изказах безпокойствието си от изхода на мачовете в квалификациите.Това се потвърди и при вида на селекцията на Мъри.Имай предвид,че той е можещ и знаещ треньор,но такива простотии се правят само когато има нечий диктат!Дано да съм се оказал напразен песимист,но гледайки селекцията на отбора,предричам един огромен крах от тоя квалификационен цикъл.Пък и не виждам оправдание в липсата на Бербатов.Вие толкова го оплюхте и сочихте като единствения виновник за слабите игри на отбора,че сега ми се ще да видя как ще се представят без него.Даже пак излязоха мишоците на светло за да коментират контузията му.Било симулация!!!И така да е.Каквото повикало,такова се обадило!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.