Нужен ли е Ив.Цветков на Националния отбор, защо не го викат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Гочето1913
Re: Нужен ли е Ив.Цветков на Националния отбор, защо не го викат
Кой ще играе в националният отбор това го решава треньорът! Важното е, че националният отбор при Любо Пенев показва съвсем различен облик и игра и като цяло мога да му се доверя на стартовият състав, който ще избере в мачовете с Дания и Чехия!
Оставяйки настрана фактът че е холандски гражданин и няма български паспорт мога да кажа следното:
Не няма място. Също така нямат място играчи като Домовчийски,Генков,Рангелов,Бл.Георгиев,Ч.Янков и т.н.т.
Та всеки един от изброените има поне по един доста по читав отбор във визитката си от Ив.Цветков но това нищо
не значи !!! Ако беше под 30 г. и можеше да тича бих се замислил дали Ив.Цветков има място в нац. отбор
в момента обаче при сегашните обстоятелства мисля че няма място в отбора. Г.Миланов и Гъргоров могат
да играят много по-добре като плеймейкъри от Цветков а дали Л.Пенев въобще ползва който и да било
играч като плеймейкър ???
Не няма място. Също така нямат място играчи като Домовчийски,Генков,Рангелов,Бл.Георгиев,Ч.Янков и т.н.т.
Та всеки един от изброените има поне по един доста по читав отбор във визитката си от Ив.Цветков но това нищо
не значи !!! Ако беше под 30 г. и можеше да тича бих се замислил дали Ив.Цветков има място в нац. отбор
в момента обаче при сегашните обстоятелства мисля че няма място в отбора. Г.Миланов и Гъргоров могат
да играят много по-добре като плеймейкъри от Цветков а дали Л.Пенев въобще ползва който и да било
Бай Иван няма място в националния отбор. Това не е пенсионерски клуб!

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
-
favaca8888
- Контакти:
Pichichi написа:Оставяйки настрана фактът че е холандски гражданин и няма български паспорт мога да кажа следното:
За Генков не съм съгласен.
От началото на сезона има 9 мача и 6 гола за Висла.
Колкото до Цветков, това е най-добрия футболист в цялата ни "А" група
и е абсолютно задължително да бъде повикан в националния отбор.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
С лека ръка се лишихме от услугите на Марто ,а сега да хленчим за тоя ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Уважавам го Цветков като футболист и човек но ще кажа само още нещо и спирам да коментирам по темата.
Ако Цветков беше подписал в Кипър или където и да било другаде но не с Ботев Пловдив то сега такава тема
въобще нямаше да съществува, така че по-добре насочете усилия да вдигате самочуствието на Т.Неделев
със сигурност може да даде много повече на нац. отбор от Ив.Цветков.
Ако Цветков беше подписал в Кипър или където и да било другаде но не с Ботев Пловдив то сега такава тема
въобще нямаше да съществува, така че по-добре насочете усилия да вдигате самочуствието на Т.Неделев
със сигурност може да даде много повече на нац. отбор от Ив.Цветков.
Последна промяна от Pichichi на 09 окт 2012 12:01, променено общо 1 път.
Големи мениджъри в тоя форум !!!! В кой отбор се е провалил Ванката? Навсякъде го помнят с добро,защото момчето си е талант.
- Thurman Murman
- Контакти:
fena написа:Бай Иван няма място в националния отбор. Това не е пенсионерски клуб!
Този път ще изпреваря Марешки и ще ти кажа, че по-НЕНУЖНО мнение от това няма.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
Цветков е добър футболист ,но в момента няма място в националният отбор.Пенев твърдо е решил да гради отбор от по-млади играчи с бърз футбол при които мисля ,че Цветков ще изкара не повече от полувреме,все пак си е на години,колкото и де е подготвен.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
Re: Иван Цветков
kami4ka написа:Няма български паспорт
да и аз мисля, че е само с холандски паспорт и това май слага край на дискусията, но иначе заслужава място в национала според мен
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост