Viktor4o_Rs написа:Пускайте Николета в съблекалнята на Уелс, поне хикс да хванем![]()
![]()
Недей така... Кой е~ал - е~ал... Николета вече е порядъчна съпруга
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Пускайте Николета в съблекалнята на Уелс, поне хикс да хванем![]()
![]()
[/center]delqnski47 написа:KategorieC написа:Браво на Уелс,сега искам още 4 бързи ,по 2 на Белами,Бейл и още някой ръб ,та да се види кви са БФС и чалгаджийчетата футболисти!
+безкрайност
blue avalanche написа:Тонев играе на позиция "муха без глава"!Не му е непозната,защото и в ЦСКА играеше на същата позиция!Нито отпред нещо,нито помага на Занев!
vaskonti написа:blue avalanche написа:Тонев играе на позиция "муха без глава"!Не му е непозната,защото и в ЦСКА играеше на същата позиция!Нито отпред нещо,нито помага на Занев!
За разлика от останалите, всеки от които има ясна идея какво точно прави на терена.
marmi52 написа::(
Ако през онова знаменито лято на 94-та някой ми беше казал, че след 15-20 години българския футбол ще е толкова жалък, че да се борим за предпоследното място в групата с Уелс и да го загубим, щях да му се изсмея в лицето ....![]()
Гледам и не вярвам на очите си !!!!
delqnski47 написа:blue avalanche написа:Тонев играе на позиция "муха без глава"!Не му е непозната,защото и в ЦСКА играеше на същата позиция!Нито отпред нещо,нито помага на Занев!
Ми до колкото съм запознат Тонев НИКОГА не е играл на тази позиция в ЦСКА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта