batmanlevski написа:тоз Неделев има шкембе като на Любо Ганев, то за това не можело да бяга момчето и седя на едно място , той не е виновен не го упреквайте
Той повече наблягаше на ученето на немски, че големи проблеми му създавало.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
batmanlevski написа:тоз Неделев има шкембе като на Любо Ганев, то за това не можело да бяга момчето и седя на едно място , той не е виновен не го упреквайте
interceptor написа:Аз за този мач, бях за това да се пусне отбор от нашето първенство ...
Цецо Чука написа:Tommi написа:Имаме един вратар и нищо повече.
плюс един Неделев, всичко друго са хобити-идиоти...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:Начи пичое,според мене на тоя отбор му липсва един качествен вратар в лицето на Мишо Джизъса.
Мисля че със заставането на Иванов под рамката облика на отбора ще придобие завършен вид...
NOMER14 написа:Преди дни писах тук, че нито един от извиканите от Петев футболисти не желая да играе за любимия ми отбор Левски. Последваха оплювки, естествено. Някой от сериозните тук да си е избрал едногова за своя тим?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue avalanche написа:гражданин от село написа:Говедата да тренират, че пак ще трябва да се явяват на поправителен пред проф.Пирин.
За улеснение на модераторите можеш ли да уточниш кои са "говедата"?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта