EK 2016: България - Хърватия - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: EK 2016: България - Хърватия - 10.10.2014 21:45

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 10 окт 2014 22:47

samo_levski написа:Новоизлюпените лудогорски фенове още не познават играчите. Няма какво да им се сърдим. Важното е, че поне знаят, че белите са нашите.

Аз чакам да ми покаже нарушението на Гаджев, което допринесе за гола. Нали той им е виновен за всичко?
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 10 окт 2014 22:47

BadBoy написа:Миланов така е опънал ръчната, че чак не мога да го позная.
Целия отбор е тотално зле в този мач.

Не стига, че сме слаби ми и някакви идиотски истории станаха на трибуните, за които нищо чудно УЕФА да ни го набият четвъртит.

Освен това тактиката на отбора е под всякаква критика.Миланов играе дефанзивен в ЦСКА Москва и наистина е изгубил атакуващите си навици.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 окт 2014 22:47

samo_levski написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
parazit написа:
samo_levski написа:Гаджев е с 1 класа над Дяков. Второто полувреме тва е най-задължителната смяна, 1-2 точни паса за цяло полувреме, освен това минават през него като че не съществува. Много слаб.

Точно Гаджев е най-голямата дупка в отбора.Бърка много пасове,заради негово нарушение стана гола и изтърва най-чистото положение за България.

Нарушението не беше ли на Миланов???

Новоизлюпените лудогорски фенове още не познават играчите. Няма какво да им се сърдим. Важното е, че поне знаят, че белите са нашите.

Как го беше казало онова цигане, "Само Лески, сините, Гонзу и Тони Стораро" :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 окт 2014 22:47

Сещате за български футболисти само когато играе националния отбор.Иначе за клубните си пазарувате чужденци
на килограм,фен теми им правите,обяснявате как младите не ставали за нищо.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 окт 2014 22:47

Ботевъ Пловдивски написа:
parazit написа:
CSKA 78 написа:След като ни вкараха гол(или по-скоро си вкарахме автогол) се видяха някои добри атаки от нашите. Мисля, че имаме сили поне за равен!

Кой ще я вкара като нямаме нападатели?

На Холандия им вкара гол защитник от "Б"-група на Казахстан ;) ... Дайте малко по-ведро, и ние можем да вкараме.

Според мен трябва да стане голяма случайност за да вкараме ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 окт 2014 22:48

Най-лошото е,че контрите ни изобщо не се получават,а имахме 2-3 доста изгодни възможности!
Защитата се справя сравнително добре,като изключим колективната грешка при гола,но липсва организацията в центъра,там е разковничето.
Трябва да се използва скоростта по крилата,а бековете да захождат,..като цяло ми прави впечатление "тромавостта" на хърватските защитници,дори на няколко пъти се налагаше Олич да се връща и блокира опасните ситуации.
Липсват и ударите от дистанция,мисля че трябва да се пробва при първа възможност,като елемент на изненадата към техния вратар,който като цяло няма абсолютно никаква работа(за наше съжаление).
Мисля,че един Тонев ще внесе нужната креативност и динамика,която до момента някак си липсва в изграждането на атаките,Мишо Александров също би могъл да внесе така нужната креативност,но като цяло Любо Пенев решава :)
Време е да приложим един по-масиран натиск в първите 5-10 минути от второто,с което да поставим под напрежение хърватите.Това е липсващото звено-напрежението пред хърватската врата!
Последна промяна от smoothc на 10 окт 2014 22:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 10 окт 2014 22:48

samo_levski написа:Новоизлюпените лудогорски фенове още не познават играчите. Няма какво да им се сърдим. Важното е, че поне знаят, че белите са нашите.

Аз чакам да ми покаже нарушението на Гаджев, което допринесе за гола. Нали той им е виновен за всичко?

Може и да не е направил фала Гаджев ама ми е супер антипатичен като го гледам как играе. :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 окт 2014 22:48

parazit написа:
BadBoy написа:Миланов така е опънал ръчната, че чак не мога да го позная.
Целия отбор е тотално зле в този мач.

Не стига, че сме слаби ми и някакви идиотски истории станаха на трибуните, за които нищо чудно УЕФА да ни го набият четвъртит.

Освен това тактиката на отбора е под всякаква критика.Миланов играе дефанзивен в ЦСКА Москва и наистина е изгубил атакуващите си навици.

САФ ти ли си ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 окт 2014 22:49

parazit написа:
RedeviL написа:Дяков няма точен пас, така че въобще не ми е ясно, каква точно черна работа е свършил.. Квото и да си говорим обаче, едно е ясно- хърватите са с две класи над нас.

Най-интересните положения станаха от пасове на Дяков.Хубаво,че поне той в средата на терена си върши работата.

Радващо е, че поне ти си видял интересни положения. Въобще нямах за цел да акцентирам върху това- кой е играл най-зле. Просто някой спомена, че Дяков вършел много черна работа.. Хърватите си ни надиграват като отбор и в този ред на мисли, не виждам особен смисъл да се коментират индивидуалните качества на играчите ни. Просто са по-добри.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 10 окт 2014 22:49

parazit написа:

Може и да не е направил фала Гаджев ама ми е супер антипатичен като го гледам как играе. :lol:

Явно нищо не гледаш, това ти е проблема. Обаче за дървен философ ставаш. Пусни си друг спорт, срамота е да не знаеш българските играчи, а да се правиш на разбирач. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Национален отбор”