Най-лошото е,че контрите ни изобщо не се получават,а имахме 2-3 доста изгодни възможности!
Защитата се справя сравнително добре,като изключим колективната грешка при гола,но липсва организацията в центъра,там е разковничето.
Трябва да се използва скоростта по крилата,а бековете да захождат,..като цяло ми прави впечатление "тромавостта" на хърватските защитници,дори на няколко пъти се налагаше Олич да се връща и блокира опасните ситуации.
Липсват и ударите от дистанция,мисля че трябва да се пробва при първа възможност,като елемент на изненадата към техния вратар,който като цяло няма абсолютно никаква работа(за наше съжаление).
Мисля,че един Тонев ще внесе нужната креативност и динамика,която до момента някак си липсва в изграждането на атаките,Мишо Александров също би могъл да внесе така нужната креативност,но като цяло Любо Пенев решава
Време е да приложим един по-масиран натиск в първите 5-10 минути от второто,с което да поставим под напрежение хърватите.Това е липсващото звено-напрежението пред хърватската врата!