hd29 написа:ohoboho написа:hd29 написа:И какво въобще е казал,един бил прост,друг много дела имал,трети не го пускали по физическо в училище и т.н. все глупости,които нямат нищо общо с футболните дела на въпросните.Защо обаче не чух , това ли е причината неговия отбор да не може да победи МалтаЗащо под негово ръководство България успя да бие само Малта,Армения и Азербайджан в официален мач,това да каже,а не как Костадинов пише ''благодаря''.
Защо смяташ, че отборът ни има капацитет да е нещо повече от Малта? Аматьорския спорт не е само да правиш нещото за без пари, там става въпрос малко и за отношение и подход. Футболът ни е аматьорски въпреки парите, които се перат през него (и заради които разни спънати в краката намазват заплати за нещо, дето не го могат) - по какво се отличаваме от Малта тогава? Че сме играли на 2 европейски повече от тях ли ?
Футболът ни ,че е зле,зле е но все още не сме стигнали дотам да се сравняваме с Малта.Всеки един отбор от А гр спокойно ще им вкара 4-5 гола на малтийците и е несериозно да се търси оправдание от сорта ''това е нивото на футбола ни''.Парите,които се наливат във футбола ни също са доста сериозни и е недопустимо да се примиряваме с подобно състояние на националния ни отбор.
По 4-5 гола, както ЦСКА вкара на Мура и Зимбру, Левски на Иртиш, а Ботев на вече-ги-забравих-кои-бяха ли? Не знам на базата на какво ги правиш тези изводи, за мен в А група много малко отбори имат нещо повече от 30-40% спортисти в състава си, и то калпави спортисти - не би било проблем да се направят формации от доказани спортисти от други спортове, които само с бягане ще им скрият топката на "профитата". Това първо, второ - в много малко отбори от А група българите са водещите фигури, така че дори да е вярно твърдението ти (макар че според мен е много съмнително) - не казва нищо за национала.
Стигнали сме точно до там - ония са пияници и ритат за кеф, а нашите са пияници и ритат по задължение. Колкото до парите - те се въртят и перат, не се наливат. Не че това е проблема ...