По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ohoboho
Контакти:

Re: По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си

Мнениеот ohoboho » 24 ное 2014 14:47

hd29 написа:
ohoboho написа:
hd29 написа:И какво въобще е казал,един бил прост,друг много дела имал,трети не го пускали по физическо в училище и т.н. все глупости,които нямат нищо общо с футболните дела на въпросните.Защо обаче не чух , това ли е причината неговия отбор да не може да победи Малта :roll: Защо под негово ръководство България успя да бие само Малта,Армения и Азербайджан в официален мач,това да каже,а не как Костадинов пише ''благодаря''.

Защо смяташ, че отборът ни има капацитет да е нещо повече от Малта? Аматьорския спорт не е само да правиш нещото за без пари, там става въпрос малко и за отношение и подход. Футболът ни е аматьорски въпреки парите, които се перат през него (и заради които разни спънати в краката намазват заплати за нещо, дето не го могат) - по какво се отличаваме от Малта тогава? Че сме играли на 2 европейски повече от тях ли ?

Футболът ни ,че е зле,зле е но все още не сме стигнали дотам да се сравняваме с Малта.Всеки един отбор от А гр спокойно ще им вкара 4-5 гола на малтийците и е несериозно да се търси оправдание от сорта ''това е нивото на футбола ни''.Парите,които се наливат във футбола ни също са доста сериозни и е недопустимо да се примиряваме с подобно състояние на националния ни отбор.

По 4-5 гола, както ЦСКА вкара на Мура и Зимбру, Левски на Иртиш, а Ботев на вече-ги-забравих-кои-бяха ли? Не знам на базата на какво ги правиш тези изводи, за мен в А група много малко отбори имат нещо повече от 30-40% спортисти в състава си, и то калпави спортисти - не би било проблем да се направят формации от доказани спортисти от други спортове, които само с бягане ще им скрият топката на "профитата". Това първо, второ - в много малко отбори от А група българите са водещите фигури, така че дори да е вярно твърдението ти (макар че според мен е много съмнително) - не казва нищо за национала.

Стигнали сме точно до там - ония са пияници и ритат за кеф, а нашите са пияници и ритат по задължение. Колкото до парите - те се въртят и перат, не се наливат. Не че това е проблема ...

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Венци Стефанов: Любо е бил ембрион, когато аз съм играл футб

Мнениеот Себастиан Фетел » 24 ное 2014 15:11

Президентът на Славия и велик член на Изпълкома Венцеслав Стефанов отговори на бившия национален селекционер Любослав Пенев, който го упрекна, че не разбира от футбол. "Е, ще му кажа, че той е бил още малък ембрион, когато аз съм ритал топката. Нека се поинтересува къде и с кои футболисти съм играл. Не искам да му падам на уличното ниво. Не ми отива на възпитанието и образованието да отговарям по същия начин. Само ще му кажа, че не е задължително да си бил голям футболист, за да станеш добър треньор. Обратните примери са повече. Задължително е обаче да имаш много акъл като мен", коментира босът на "белите".
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Венци Стефанов: Любо е бил ембрион, когато аз съм играл футб

Мнениеот boabbb » 24 ное 2014 15:22

Себастиан Фетел написа:Президентът на Славия и велик член на Изпълкома Венцеслав Стефанов отговори на бившия национален селекционер Любослав Пенев, който го упрекна, че не разбира от футбол. "Е, ще му кажа, че той е бил още малък ембрион, когато аз съм ритал топката. Нека се поинтересува къде и с кои футболисти съм играл. Не искам да му падам на уличното ниво. Не ми отива на възпитанието и образованието да отговарям по същия начин. Само ще му кажа, че не е задължително да си бил голям футболист, за да станеш добър треньор. Обратните примери са повече. Задължително е обаче да имаш много акъл като мен", коментира босът на "белите".

Ритал е Венци, даже 3-4 топки е глътнал, като гледам :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 24 ное 2014 19:10

Аз възлагах големи надежди на Пенев и бях много доволен от това, че успя да върне живеца в националния отбор (по мое мнение изиграхме едни никак не лоши квалификации за световното в Бразилия). Трудно ми е да си обясня кое точно развали климата в нашия отбор, но срещу Норвегия и Малта не видях настроение за игра и националите изглеждаха обезверени. Повиквателните на Пенев (особено срещу малтийците) все още будят недоумение в мен. Не ми е ясно защо не изпробва вариант с двама нападатели (Гълъбинов и Венци Христов) и не даде шанс на някои млади играчи като Гамаков и Карачанаков. Не мога да отрека, че срещу средиземноморците ни преследваше и малшанс.

Конкретно по темата - по принцип не ми допада ако такива работи се вадят на показ. Сякаш се набива на очи, че става дума за лични търкания (не за професионални разногласия). Все пак Пенев е бил съотборник с тези хора и те по един или друг начин са допринесли за изграждането му като футболист, така че можеше да прояви и малко по-голяма колегиалност. Аз не мисля, че е вероятно Лечков или Домусчиев умишлено да са му подливали вода. Пенев има потенциал да стане много способен наставник. Не трябва да унива и да се терзае, а да продължи да се развива в професията. Очаквам в скоро време да поеме класен клубен отбор и отново да се почувства в свои води.
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 ное 2014 20:43

И тая вечер им го подава сериозно. 8-) :lol:

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 25 ное 2014 00:24

Като го гледах внимателно, Любо е идеален за коментатор или анализер,както каза Стоичков :) Първо ще мине през 2-3 отбора и после дует със Сточков в Мексико!
фен на еднодневката

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 ное 2014 01:07

Тия са направо побъркани и се чудим що сме на това дередже!
Изляха си душите и болките от раждането направо, мен чак ме хвана срам, те не се засрамиха, че си таковаха мамите като за европейско или световно, на което няма да се класираме дорде сме живи! Няма такива отрепки и треньори в изпълкома на нито една федерация! :lol: :lol:

Поне всичко вече излезе наяве, а ся да им прати по една повиквателна Чичо Митко за най-близката кръчма да се изпонапият като след мач с Нигерия на Световно в САЩ, да си пийнат, да си изгладят проблемите и който оцелее последен да поема кормилото на националния!

Това е най-голямата излагация за всички времена в българския футбол- плюха си на славата, плюха си на постиженията, плюха си на имената, плюха си на суратя дори, като че ли не са шефове, ръководители и треньори, ами от яслите - по едно биберонче да им сложат в устите господарите на ефира и ще кротнат! Имам чувството, че са много гладни, та трябва да си делят и последния залък!

Аве иманярчета, футболистчета, от днес не сте никакви легенди, а сте си най-обикновени хейтъри! Някой журналист ако обича да им го напише, че да млъкнат- урониха и малкото авторитет дет имаха, радвам се само, че поне Стоичков не разкри още някоя истина, егати простотията направиха! Язък, че си губехме толкова времето само да ви възхваляваме за пред децата, без да им казваме, че повечето от вас си имахте сериозни кусури. :)

Както сте радвали България в миналото, така я позорите днес! :oops: Изкарахте си всичките червиви ризи, за които отдавна си имахме съмнения, ама нека... тежало ви е цял жиеот на душичките!
Тея типове, вече за мен са просто типове, не се уважават, искат футболистите да ги уважават, как да стане! :lol: :lol:

Е чак такъв позор не съм очаквал да сътворят заради един откровено продаден мач с Малта- я кажете поне кой взе парите, че всички други останаха на сухо и подпалиха моторетките? :mrgreen:
Заклевам се, ако намеря албумчето на Панини дето ви лепях физиономиите, ще го изгоря в печката, сякаш САЩ 94, Парк Де Пренс 93 и 0:4 от Швеция не са съществували никога! :cry: :oops:

[offtopic]Амин![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 25 ное 2014 10:13

Гела пак се изказа, нямал да слиза на нивото на Любо, а иначе не бил го виждал във френската. :) Смешник!

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 25 ное 2014 10:54

Е, само Гела да беше жалък, и дълбоко комплексиран смешник, с мед да го намажеш....ама те всичките във футбола ни са такива, като почнеш от Перукан, и свършиш с шофьорчето на некой третодивизионен президент...

Ако им кажеш истината за тая прословута 1994-та, и че всичко беше 1100% луд късмет, все едно ще им бръкнеш в задниците. Самите те си вярват, че са били най-великите, и такива футболни джуджета като Пеле, Зико, Сократес, Кройф и т.н. са бледи техни копия... Това е най-страшното, когато некадърника се вземе на сериозно, от това идват най-големите беди на българчето !

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Върни се в “Национален отбор”